Unde pot citi "La tiganci" integral pe internet?
Care sunt copiii care in in "Imparatul mustelor" de Goulding?
Niste carti frumoase despre adolescenti care trec prin despresi?
Ce carti din literatura universala contemporana mai cititi/se mai citesc acum? Care sunt cele mai in voga? sau Care este moda?
Heii, imi puteti spune, va rog, niste poezii sau opere in proza cu titlu metaforic?
Joi au loc preselectiile pentru Balul Bobocilor iar una dintre probe va fi sa recitam o poezie dar habar nu am ce poezie (scurta, nu gen "Luceafarul") as putea invata. Aveti cateva idei? As ...? (mai mult)
TPU am si eu nevoie mare de ajutor..cine are cartea " De 19 ori Katherine "?
Unde pot găsi opera " vechimea poporului român şi legăturile cu elementele alogene" scrisa de Simion Mehedinți?
Ce carte mi-ati recomanda sa citesc? Vreau o carte interesanta si plina de suspans...(am 13 ani) dau funda;)
Hi! Ce carti de exercitii de gramatica limbii germane imi recomandati?
Daca ai citit UCIGASUL ABC de Agatha Christie, iti amintesti cum s-a terminat povestea si cum a fost prins criminalul?
Cine imi gaseste si mie seria Bloodlines, de Richelle Mead pe scribd, dar in spaniola, nu in engleza. Eu nu reusesc sa o gasesc. Este spin-of-ul de la Academia Vampirilor.
Vreau si eu un link unde pot sa citesc nuvela Acasa de Fanus Neagu.
imi spuneti va rog o rima la cuvantul mult?
In ultima vreme am citit Strategie militara pentru viitor si ma intrebam daca stiti si alte carti asemanatoare. Adica de strategie militara, evolutia armamentului sau conspiratii? Deja am comandat...? (mai mult)
Spuneti-mi niste carti enigmatice, care au un final ramas"in aer" adica nu se stie finalul(sigur) cum sunt Enigma Otiliei si Cartea nuntii sau ceva de mister.
Titluri frumoase si expresive pentru o poezie cu tema "suflet de copil"
Stiti unde pot gasi traduse in romana urmatoarele volume:the sorceress,the necromancer,the warlock, the enchantress scrise de Michael Scott?
Care a fost ultima carte citita? Ce va placut la ea?
Am o intrebare... Cartea,, sub aceeasi stea"(sau the fault in our stars) cam pentru ce virsta ati recomandao?
Heii :D imi puteti recomanda va rog niste cartii de dragoste comedie sau horror sau char daca stiti cu dans (dar nu cred ca sunt) XDD Totusi mersii Fundita+vot
Imi poate spune cineva unde gasesc de cumparat cartea Vinovati de dementa de Dorothy Lewis Otnow?
Ce carte v a sensiblizat? Argumentati.
Stie cineva unde as putea gasi de vanzare cartea ZMEURA DE CAMPIE de Mircea Nedelciu. Mentionez ca am incercat toate site- urile de carti posibile si stocul este epuizat. Totodata nu o are la nicio biblioteca...? (mai mult)
Imi puteti scrie va rog niste carti pentru adolescenti mai degraba pentru fete dar sa nu fie cartii de genul:La medeleni, Amintiridin copilarie....etc... Dau Funta + Vot :*
Uregentttt! Help meee! Sunt intr-o criza de plictisealaaaa! Nu am ce face! Ce pot sa fac cand ma plictisesc helpp meeee! Fundaa!:*
O intrebare pentru cei ce au citit,, Cautand-o pe Alaska (Looking for Alaska)", cartea se termina cu un final trist sau unul fericit?
Hei, salutare tuturor! Stiu ca sunt plictisita de va pun intrebarea asta, dar vreau sa imi mai omor si eu timpul cu cititul. Imi puteti recomanda vreo carte interesanta pentru clasa a VII- a? Imi plac...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati? Imi plac mult cartile care contin si putin paranormal, dar sunt deschisa la orice propunere.
Salut, de unde pot cumpara si eu cartile din trilogia LoTR? Multumesc!
Nu stiti un site in care pot scrie o frantura dintr- un text si sa- mi dea titlul textului sau sa ma ajutati voi..."ce sa faca bietu om..isi face interesurile cum poate. Cica, cu lupii sa urlii cu oile...? (mai mult)
Care ar fi un,, Top 5 carti" de MIhail Sadoveanu?
Sti care sunt cele mai bune carti despre tehnici vocale si teorie muzicala?
Care a fost cea mai buna si frumoasa carte pe care ati citit-o? Si de ce?
Cel mai frumos roman de dragoste pe care lati citit!
As vrea o carte despre anii '20 sau '50 ce sa faca referinta la moda, muzica curenta, celebritati, distractia de atunci sau orice despre acesti ani apusi. multumesc!
Salut, am nevoie de o carte buna de teorie economica pentru universitate si informatii unde pot sa o procur daca sunt in moldova.
De unde pot cumpara seria de carti,, Cantec de gheata si foc" mai ieftina? Adica sub suma de 30 de lei. Multumesc anticipat!
Ce carte ai citit ultima dată?
Unde as putea gasi cartea Fluturi de Irina Binder, volumul I in format electronic?
am o intrebare catre cei ce au o experienta vasta in domeniul literaturii. Recent o prietena m- a rugat sa o ajut pentru a gasi o carte. Cartea se numeste ceva gen " jurnalul indragostitilor...? (mai mult)
vreau sa va intreb ceva: de curand ca sa intru in trupa de teatru am citit un fragment dintr- o carte de I. L. Caragiale si fragmentul incepea cam asa (scuze, o zic si eu cum cum imi amintesc): ...? (mai mult)
Nu stiti care ar fi un top 5 carti de Mihail Sadoveanu?
SalutTPU! As vrea un răspuns urgent pana mâine daca se poate.Ni s- a dat un proiect școlar la romana care are ca tema basmul! Si trebuie sa alegem 5 basme in care sa existe anumite Taramuri (locuri ...? (mai mult)
O parere despre cartea Looking for Alaska - John Green?
De unde pot face rost de seria de carti Urzeala Tronurilor la un pret acceptabil? Multumesc!
Cine imi poate spune citeva poezii interesante din literatura universala (autorul si denumirea poezii).
Cum se numeste in literatura fenomenul prin care cititorul iese din propria existenta si traieste alaturi de niste personaje inventate in momentul lecturii?
Stie cineva un site de cumparat carti unde transportul e gratuit sau relativ mai ieftin ca la celelalte? Multumesc!
Cine stie de cine e scrisa poezia Tobosar vreau urgent
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti