Cine imi poate spune niste titluri de carti Fantansy? Cat mai multe...Dau funda
Are cineva cartea ZMEURA DE CAMPIE de vanzare sau stie cineva unde de unde as putea sa o cumpar? Mentionez ca am incercat toate site-urile posibile de carti si pe toate stocul este epuizat. Multumesc!
Stiti o poezie cu strofa din 2 versuri? (autor ) Multumesc :*
Unde pot gasi variante de bac la limba romana -real care au si rezolvare?
Heei :* Vă rog îmi puteți spune cărți pentru adolescenți? Gen Academia Vampirilor, Căutând-o pe Alaska, sub aceeași stea. Vreau foarte multe :* Care îmi dă multe și frumoase dau FUNDĂ.
Vrau si eu o poezie scrsa de tudor arghezi in care este prezenta tema jocului
Am 2 intrebari legate de textul argumentativ la bac: 1) Este de preferat sa imi sustin propria opinie sau e indicat sa spun cate ceva pozitiv si despre cealalta latura a subiectului? 2) Cand dau...? (mai mult)
Hei, TPU! Am inceput sa scriu si eu o poveste pe wattpad. Imi spuneti va rog, ce pareri aveti? Ce ar trebui sa imbunatatesc? Si cum fac sa strang mai multi cititori, mai multe voturi si comentarii? ...? (mai mult)
Imi puteti spune 3 poezii cu tema iubirii si a naturii? Inafara de Lacul de M. Eminescu.
Buna TPU. m-am apucat sa fac o poveste pe WattPad. ce ziceti? Sa o continui sa nu? http://www.wattpad.com/74816954-stiu-ca-si-tu-ma-iubesti-capitolul-1
Va faceti timp pentru a citi carti? Va place sa cititi? Cand si ce gen?
Salut ipu! imi puteti da niste informatii despre Friedrich Hölderlin si despre operele sale? dau funda! sau daca aveti vreo poezie comentata de-a acestuia...
Imi dati va rog exemple de opera lirica in proza? :) Dau funda :*
Dati0mi va rog un site unde sa pot citi 2 nuvele de gala galaction (NU REZUMAT)!
Spune-ti-mi o librarie cu program nonstop in constanta, repede va rog.
Care e ordinea cartilor cu Hannibal? Adica stiu ca este Tacerea mieilor,Hannibal, Dragonul Rosu si Hannibal in spatele mastii.Care este ordinea?
Care sunt cartile care v-au ramas in suflet?
Scriitori care mai traiesc...
Ziceti-mi niste idei despre tema iubiri la Lucian Blaga.
Salut:) imi spuneti va rog cate pagini are cartea,, Povestea fara sfarsit"? Multumesc!
Heey,am si eu nevoie de niste opere sau orice scris de Mihail Sadoveanu. Dau FUNDAAA! Mersii mult!
Imi recomanda.ti si mie carti asemanatoare serialului Tokyo Ghoul. Apreciez foarte mult actiunea, idea devoratorilor si chiar as dori sa citesc carti asemanatoare. Multumesc!
Zi buna TPU. Am si eu nevoie de sfaturile d-voastra, si anume, ce carte o recomandati sa citesc, cat timp sunt pasionat de univers, planete, cum a inceput viata etc.
Are cineva idee de unde pot face rost de volumul 5 din "Fetele Gallagher" - Out of Sight, Out of Time, scris de Ally Carter? Stiu ca nu a aparut in romana (si nici nu urmeaza sa apara),...? (mai mult)
Care a fost ultima carte citită? (mă scuzați, plictiseala își spune cuvântul :)) )
imi poate spune cineva unde as putea citi Supernatural pe telefon? pe Wattpad nu este si pe Scribd este doar cu bani, nu o pot citi toata, ma ajuta cineva? :D
Spuneti-mi si mie va rog frumos despre ce este vorba in cartile lui Drumes : " Capcana ", "Ioana D'Arc ", " Se revarsa apele " si " Arde Prahova ". Multumesc anticipat.
Unde gasesc cartea,, Povestea fara sfarsit de Michael Ende?
Buna TPU. Cine imu recomanda si mie carti de fictiune? Am citit pana acum : jurnalele vampirilor, jocurile foamei, cercul secret, casa noptii, divergent, instrumentele mortale, academia vampirilor,...? (mai mult)
stie cineva unde pot gasi cartile Sword Art Online in romana? Daca nu, va rog sa imi spuneti cand apar in Romania
Știți ceva site-uri de unde aș putea să comand cărți în limba franceză?
Hey,imi puteti da si mie un exemplu de o fabula din care reies la sfarsit caractere psihologice? Eu sunt din alta tara,si trebuie tradusa in limba de aici. Deci sa fie un mai scurta, va rog.
Salut, tocmai am inceput sa citesc vol. 2 din Vampirii din Morganville (balul fetelor moarte) si sunt cam nedumerita. Adica am inteles ca tatal lui Shane a venit in oras ca sa ii ucida pe vampiri (ca ...? (mai mult)
Salut, spuneti-mi niste romane de dragoste cu adolescenti va rog.
Daca sunt clasa a7a si la anul ma mut in australia, ce clasa voi fi? Ca am auzit ca gen: daca esti in clasa a 7 a, in... Esti clasa a 10 a. Dau funda!
Era un poet destul de cunoscut care isi vopsea parul in verde spre a fi diferit si s- a sinucis la o varsta destul de frageda...Savatie Bastovoi il pomeneste intr- o carte de a sa.Stie cineva...? (mai mult)
Imi plac cartile! :D Si astazi am terminat trilogia Jocurile Foamei si dupa o saptmana in care am stat si am citit continuu, simt ca viata mea nu mai are sens dupa ce am terminat cartile astea :)) Anyways,...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc charlaine harris -sookie stackhouse #12 in romana?
Aprox cate carti ati citit pana acum?
As avea si eu o rugaminte. Mi- ati putea da niste detalii mai "picante" din viata lui Ion Creanga? ( Nu aceleasi detalii spunand unde s- a nascut, unde a copilarit etc. ) Multumesc mult! Funda ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva de unde pot citi gratis toate cartile urzeala tronurilor online?
Ce carte e mai buna Colt Alb sau Singur pe lume eu cred ca colt alb
Salutare, TPU! De putina vreme m- am apucat sa scriu o poveste pe wattpad. http://www.wattpad.com/73773810- v%C3%A2n%C4%83torul Aceasta este. Nu- mi fac absolut niciun fel de reclama, vreau doar cateva...? (mai mult)
O prietena mi a arătat o carte care se numea Cele 50 de umbre ale lui Grey.dar a plecat peste hotare si am uitat sa o întreb despre carte... daca la citit cineva facetim plizz un fel de rezumat si spunetim...? (mai mult)
Hei! Ce carti pentru cineva de clasa a 6 a gen Ciresarii imi recomandati? Sau macar sa fie de genul:fantasy,SF,aventura, roman politist.
Dau funda la cine imi spune va rog o poezie frumoasa sau niste versuri ceva romantic sa mi se potriveasca pentru ca fac 3 ani cu iubitul meu... ceva mai special va rog...multumesc si astept...? (mai mult)
Unde pot citi nuvela (nuvela, NU REZUMAT / COMENTARIU) de Fănuş Neagu? Am căutat peste tot pe internet şi nu am găsit -.- Ofer funda
Va rog! poezia de vasile romanciuc : tabla imultirii cu sapte.
Hey- o am venit cu o noua compunere, sper sa va placa si sa imi ziceti ce credeti. V- O- N Arborele iubirii pierdute adancite sclipea in lumina albastra a urii....? (mai mult)
Cine imi recomanda si mie niste carti pentru adolescenti captivante si neaparat cu ilustratii? de preferat in genul Miss Peregrine,Emily the Strange, Jurnalul lui Cathy, Jurnalul unui vampir
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.