Imi puteti da niste exemple de carti gen sf sau romance pe care le pot gasi pe magazin play gratis fundita! :*
Va rog frumos ajutati- ma... De obicei nu rog lumea sa ma ajute la teme, mai ales aici, dar nu gasesc un site si gata! Stiti unde pot gasi "Paradisul" si "Pacatul" de Tudor Arghezi? Pe scribd nu ma lasa...? (mai mult)
Hey TPU... am citit undeva un mic dialog intre 4 copii, acestia au fost numiti "Cei patru muschetari"... vreau sa stiu si eu de ce i- au numit asa. este vorba despre cum fac ei prezenta - eu sunt "cutarica" ...? (mai mult)
Cine stie unde pot gasi continuarea de la cartea"Piramida rosie"? Sau urmatorul volum sau daca stiti macar cum se numeste mi-ati fi de un mare ajutor! VAAA ROOOG MUULTT DAU FUNDA!^_^
am nevoie de ajutor, va rog ajutatima sa gasesc versurile imnului telenesti
Carti despre relatii la distanta?
Heii TPU unde găsesc si eu povestirile din hanul ancutei. Carte pentru smartphone?
Salut imi poate spune cineva cat costa monitorul oficial Partea 1-a (joi 1 martie 1945) 2660 pagini.
Vreau sa stiu care este cartea voastra preferata? Dau funda
Avea eminescu un citat foarte frumos, In relatile terminate cu amicie nu a fost dragoste sau ceva de genu. Imi puteti spune exact cum era acel citat?
Daca are cineva idee de ce trebuie învățate toate operele si ranele si chestii din astea pentru bac. vreau sa ma stimuleze mai tare sa învăț.ca pana la urma nu ma întreabă când ma angajez nici...? (mai mult)
Probabil unii dintre voi stiti acea carte, Sub aceeasi stea, al carei autor este John Green. Stiti cumva vreun site pe care sa o pot citi online? :)
Salutare, imi amintesc ca acum cativa ani am citit o mica parte dintr- o carte care parea sa fie destul de interesanta, si as vrea sa citesc toata povestea dar nu- mi amintesc numele. Va voi spune cam...? (mai mult)
Spuneti-mi un site cu poeziile lui Vasile Romanciuc
Salut, stiti cumva unde pot gasi cartea nr. 1 (Turned) din The Vampire Journals in romana? Funda la cine imi da link!
Care este cea mai frumoasa carte a lui Jules Verne? Daca a citit cineva... Are Jules Verne o carte unde este si putin romantism?
De unde sa incep? As vrea sa intreb in mod special pe cei care au trecut prin asta:ENGLEZA! Am mari probleme deoarece nu ma prea descurc..imi este greu..si vreau sa invat, chiar vreau! Ar putea fi un ...? (mai mult)
TPU! Maine, luni (29.08.2014) dau testul initial la romana. Si singurul lucru pe care nu il stiu este cum se afla masura versurilor. Stiu doar ca are legatura cu numarul de silabe, dar care este...? (mai mult)
Hinata fugea aproape pe nerasuflata intr- o padure fioroasa. Ploaia cadea cu insistenta, si cerul acoperit de nori negri, era luminat doar de fulgere, peste tot se putea auzi sunetul tunetelor. In...? (mai mult)
Vreau povesti de groaza. Funda la cea mai buna!
Din ce volum face parte "Patria romana" de George Cosbuc si care este anul aparitiei volumului?
Stie cineva cum se numeste cartea asta? http://ask.fm/AlexandraFlr/answer/116671555668/photo/original
Am nevoie de o lista de carti de citit(se poate si literatura universala). Este ultimul an al meu de studii scolare si vin examenele..ca sa va explic in 2 cuvinte situatia va spun doar ca am fost in relatii...? (mai mult)
De pe ce site pot citi cartea " Inima de cerneala "?
Am o intrebare adresata celor care au citit "Mizerabilii" de Victor Hugo si anume: In carte se facea cumva referire la un inel pe care generalul Pontmercy (tatal lui Marius) il avea? Nu de alta...? (mai mult)
Carti tiparite vs e-books. Ce preferati si de ce?
Stie cineva unde pot citi cartea Mein Kampf online? sau daca pot sa o cumpar de undeva mai ieftine, am vazut ca pe tocmai este 300lei una.
Trebuie sa argumentez ca o poezie este in genul liric. Dati-mi si mie exemple de titluri de poezii.
Ştiţi cumva unde aş putea să găsesc Let it snow de John Green în limba română pentru eBook? Mulţumesc anticipat.
De mic am cochetat cu tot ce tine de litere:muzica, poezie, povesti, carti, dar nu a fost nimic serios.De curand, acum un an mi- a dat cineva o idee sa- mi fac un blog.L- am facut si am avut...? (mai mult)
Cum poate cineva care a scris o carte sa o publice?
Hei.Am compus un monolog trist si mai depresiv, titlul este "demon ", este vorba despre un demon care "ma chinuie "! Ii facusem un final fericit, cum ca el m- a lasat in pace, dar mi s- a sugerat sa-...? (mai mult)
Imi outeti recomanda ceva carti de genul :,, Ma pierd in tine", ceva de dragoste, dar palpitant, daca se poate si cu final fericit. Multumesc :*
de ceva timp imi doresc sa invat limba germana. Este o limba interesanta dar din cate am auzit si destul de grea. Ei bine nu- mi prea pasa cat de grea e. As vrea sa o invat. Imi puteti da niste...? (mai mult)
Ce carti mai cititi? Care e cartea care te-a impresionat foarte?
Looking for Alaska e un roman politist?
Am o intrebare in special pentru cei care locuiesc in București dar m- ar ajuta mult daca si cri din alte locuri mi- ar putea da informatii foarte bune. Am citit o carte numita "Alegerea" de...? (mai mult)
Am de facut pentru maine un comentariu la o opera la alegere in care tema este jocul. Imi puteti da exemple de opere de cls a 9- a care sa ilustreze aceasta tema? Inafara de Prefata de Arghezi sau Amintiri...? (mai mult)
pe ce site gasesc cartea " successful writing de Virginia Evans?
Stie careva de unde pot comanda cartea "il cammino di Santiago" a lui Paulo Coelho, dar in limba romana?
as dori si eu cateva recomandari de carti in care protagonistii sa fie medici, ceva asemanator cu "Albert Camus - Ciuma" sau "Erich Maria Remarque - Arcul de triumf". Multumesc anticipat
O sa am de facut un proiect la romana despre niste carti, niste analize, comentarii, opinii, ceva de genul asta, intr- un eseu de 7- 9 pagini. Trebuie sa ma concentrez pe o tema si eu vreau...? (mai mult)
Cărți peste Prut Centrul Roman de Politici Europene (CRPE) în colaborare cu filiala sa în Republica Moldova (CRPE – R. Moldova) a inițiat campania "Cărți peste Prut" cu scopul de a consolida ...? (mai mult)
Hey TPU! Imi place foarte mult sa citesc. De aceea mi- am facut cont pe Wattpad. Stie cineva o carte ( pe romana ) cu Harry Styles sau alt mebru din One Direction, dar sa fie buna?! Funa la...? (mai mult)
De ce pentru unele notiuni cunoastem mai multe cuvinte, iar pentru altele-mai putine?
Stie cineva din ce carte e facuta poza? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=773868479321235&set=a.405018689539551.84609.100000942709856&type=1&theater
Hi! Îmi spuneți niste cărți sf interesante pe care sa mi le recomandati, plizz ms :-) :-) :-) :-* :-* :-* :-*
Îmi spuneți va rog niste motto uri interesante despre viață sau ceva de genul, sau scrieți doar citeva motto uri si voi vedea care sunt cele mai ok. Îmi trebuie urgent! Plizz! Ms...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati sa citesc? Imi plac mult romanele chiar daca am doar 14 ani.Multumesc anticipat! :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!