Ce credeți despre cărțile Secretele Întregii Vieți?
Ce cărți aveți în plan să citiți și de ce? Eu Medicina povestita pe înțelesul tuturor și medicina povestita:despre inima ta Că sa mă inițiez și eu puțin în ale medicinei Voi?
De ce ar trebui sa citesc carte "Cititorul din pestera" sau faceti-i o reclama...
Poate cineva sa gaseasca in format pdf cartea (este o carte care contine eseuri de subiectul 3 pentru bac, nu stiu din ce an este) care contine urmatoarea informatie: Context Prima nuvelă istorică...? (mai mult)
Buna ziua, recent am descoperit ca sunt atras de carti si as vrea o recomandare privind niste titluri pe care sa le citesc in viitorul apropiat. As fi interesat de ceva legat de comunism in Romania dar...? (mai mult)
Buna. Este o carte pe wattpad despre o studenta si un profesor de sport putin exigent cu ea, ii plătise la un moment dat taxa școlară pentru ca parintii ei nu au mai avut posibilitatea. Conține si...? (mai mult)
Se mai citesc reviste in 2021?
Vreți să facem un maraton de lectură într- un weekend? :x Sau să citim o carte împreună. Eu citesc mereu cu un prieten și mi se pare fain să ai cu cine discuta ''la cald''. Dacă vă încântă...? (mai mult)
Ce carti despre vegetarianism bune stiti?
Puteti va rog sa imi spuneți cum sunt aranjate cartile intr-o biblioteca publica?
In ce ordine trebuie citite cărțile din seria "Medicina povestita pe înțelesul tuturor" de Dr.Vasi Radulescu? Tocmai le am și vreau să le citesc dar nu scrie ordinea în care trebuie citite cele...? (mai mult)
Ce carti misto ati mai citit?
Ce părere aveți despre Ghidul productivitatii de Andrei Szekely, merită citită?
Expresia: " as fi aflat până acum" este egala cu stiu acum?
Ce carti de psihologie va mai plac? Mai dati-mi si mie
Ce domeniu va place să-l citiți?
Buna. Caut o carte pe care am citit- o acum mult timp in urma, dar caruia nu- i mai stiu nici titlul si nici autorul. Tot ce imi aduc aminte e ca (, ) cuprindea cateva povesti de dragoste sf (horror)....? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea "Sub soarele lui Satan" de George Bernanos?
1.Ce cărți citea Vadim Tudor? 2.Cum pot ajunge istoric și ce face un istoric? PS:Îl admir enorm pe CVT și vreau să citesc ce citea și el. Imi place și mie istoria așa cum îi plăcea lui,...? (mai mult)
Ce cărți mai citiți acum? Eu incep Profețiile lui Edgar Cayce.
Morfologie înseamnă transformare?
Oare ce trebuie sa invat pentru examen de diferenta clasa aXa la latina?
Cum pot sa știu mai multa istorie și să o studiez în particular? A fost materia mea preferata la școală.
Buna TPU! Ati citit "Razboiul nu are chip de femeie" de Svetlana Aleksievici? Eu am citit cam 100 de pagini si imi place foarte mult. Daca imi puteti recomanda mai multe carti de razboi, realiste,...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc cartile lui Lucian Puloia? Dar vreau sa le citesc pe net (gratis, desigur).
Buna TPU! A citit careva "Testamenul incasului" de Karl May? Eu l- am citit cand aveam vreo 10 ani(poate 11, nu mai stiu exact) si stiu ca mi- a placut foarte mult la vremea respectiva. Acum am ...? (mai mult)
Exista vreo carte unde Carl Jung sau alti mari psihologi sa dezbata tema homosexualitatii? Comentariile superficiale si rautacioase vor fi raportate. Multumesc anticipat.
Salut, aveti idee de unde mai pot achizitiona cartea Joseph Delaney - COSMARUL VRACIULUI? Am cautat pe mai toate siteurile si nu o gasesc, chiar si pe Olx insa nu se vinde separat
Am si eu o intrebare despre The Witcher, ma captiveaza mult universul din poveste si am inceput sa citesc cartile, am citit abia prima si voiam sa stiu daca apare in una din carti procesul in care un...? (mai mult)
Stie cineva ce a zis calul despre span in Harap Alb?
Buna. Vreau câteva spoilere cartea Ultima noapte de dragoste intaia de război. Dau funda.
Bună! Îmi poate spune cineva 3 titluri de povestiri din "amintiri din copilarie " din partea a doua a romanului? Va rog
-Ce cărți ați citit și v-au plăcut?
Buna TPU! Ce parere aveti de cartea "Pacienta tacuta" de Alex Michaelide? Mie mi- a placut, nu cred ca as mai reciti- o, intrucat a fost ca un delir literar, finalul, efectiv nu parea ca face ...? (mai mult)
Buna. Stiti sa imi spuneti care ar fi cartea originala care povesteste intamplarea din filmul Titanic? "Romanii si tragedia scufundarii Titanicului" sau "Am supravietuit scufundarii Titanicului"?
Știe cineva ce s- a întâmplat cu seria de cărți "Ucenicul din araluen"? Nu pot găsi decât primul volum în romana, dar în carte spune ca volumul 2 va veni în curând, cartea fiind scrisa în...? (mai mult)
Ce părere aveți despre seria de cărți „Crossfire" de Silvya Day? Merita citita? + păreri
Buna! Ati citit "O viață măruntă", carte de Hanya Yanagihara? Cum vi s- a parut? As vrea sa o citesc insa imi este tema ca va fi foarte trista, dupa cum am citit cateva recenzii. Dupa ce citesc...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cartea ARTA MANIPULĂRII scrisa de Kivin Dutton? Eu pana acum am citit 100 de pagini din ea și nu prea am înțeles mare lucru. În concluzie, nu ai cum sa citești DOAR...? (mai mult)
Ce părere aveți despre George Bacovia și poeziile lui? Care este poetul vostru preferat și de ce? Al meu este evident George Bacovia datorită stilului său poetic diferit și aparte. ❤
Hello! Azi si maine ies la plimbare in oras (Buc.) si vreau sa ajung si la o librarie care are cartea "A douăsprezecea planetă" - Zecharia Sitchin. Cum caut pe net in ce librarie fizica se gaseste? ...? (mai mult)
Buna TPU! Cam cate pagini are romanul "Baltagul" de Mihail Sadoveanu? Eu am descarcat cartea de pe net, deoarece am nevoie sa fac niste eseuri si are cam 53 de pagini, insa cartea fizica de pe Libris...? (mai mult)
Bună tuturor! Știți ceva cărți interesante pe care le pot împrumuta de la Biblioteca Județeană din Cluj? Aș vrea ceva în stil Young Adult, SF/Fanatsy/Mistery/Romance. Mulțumesc anticipat!
Bună tuturor! Aș dori niște recomandări de cărți asemănătoare cu "De veghe între lumi" de Marisa Pessl. Mulțumesc anticipat!
Sunt singurul de aici care nu-l suporta pe Nichita Stanescu ca poet si nu intelege de ce inca se studiaza in scoli?
Vreau și eu câteva cărți bune de pe Wattpad. Multumesc.
Ce cărți de citit îmi recomandați?
Bună, anul asta am trecut a 8 a. Ce carti ar trebui să citesc?
Cate pagini ar trebui sa citesc pe zi la varsta de 15 ani?
Pareri critice despre opera,, Maitreyi'' de Mircea Eliade?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
Littledoctor26 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.