Trebuie sa citesc pe maine Homo Ludes.Imi puteti da va rog un link unde este carea online, nu rezumat, toata povestea sau Imi puteti spune despre ce este vorba in primele 30 de pagini?
Imi puteti spune si mie niste titluri de povesti pentru Wattpad? Dau funda. :*
La ce se referă citatul,, In om exist un sir infinit de oameni" de Mihai Eminescu?
Vreau si eu urgent poezii in limba engleza cu rima si destul de scurte si usoare dar nu pentru copii. urgeeent.
Cine este Pantagruel si Gargantua? Ce se petrece in a doua parte a romanului? Este povestea cu placintarii?
Am citit un fragment scris de Lucian Blaga, si am intalnit asta: "Imi sufla in panze un vant nou." La ce se refera cand spune asta? Putin din fragment ca sa va dati seama: "Era marea scena, in care Faust...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște cărți de filosofie? Menționez că nu am mai citit așa ceva până acum. Mulțumesc anticipat! :)
Confucius a spus "Inainte de a pune la cale o razbunare sapa doua morminte.". Care era si tuatia? In ce context? FUNDA
Este necesar să citim multe cărți?
Hey! Cate volume are colectia "Cartea fetelor" si care sunt acestea? Funda :)
Deci nu gasesc nici unde poeziile: - Chei de Ion Vinea - Echerul de Marin Sorescu Puteti sa mi le dati sau macar un site de unde pot sa le cumpar?
As dori niste scenete pentru scoala, dar sa fie ceva mai captivant si actual, ceva gen drama, fantasy sau cu vampiri. M- am gandit mult, dar nu imi vine inspiratie, poate stiti vreun film, ...? (mai mult)
Imi puteti spune unde pot gasi povestea Domnu' Trandafir de Mihail Sadoveanu?
Cine imi recomanda si mie niste romane de dragoste, eventual si link-ul de unde sa descarc?
De pe ce site poti castiga carti grati?
Care dintre aceste doua romane ale lui Dostoievski vi s-a părut mai interesant si de ce: Dublul sau Jucătorul?
Cine stie vreun monolog pentru teatru in romana? Poate ceva de tipul "Insomnie"
Cine ma poate ajuta sa traduc ceva din limba engleza in romana. Dau funda
Unde pot citi Captiv in labirint de James Dashner? Am tot cautat dar nu gasesc. Sau Disparuti de Michael Grant?
Ce rol au parantezele, de obicei?
Cine imi poate spune un roman sau o poveste in engleza in care sa existe o scrisoare de dragoste(imi trebuie pt ora de engleza)?
Realizeaza un top 10 al cartilor preferate! Al meu ar fi: 1. "La rascruce de vanturi"- Emily Bronte 2. "Numele trandafirului"- Umberto Eco 3. "Cel mai iubit dintre pamanteni"- Marin Preda 4. "Anna...? (mai mult)
In ce an a fost scrisa poezia "In limba ta" de Grigore Vieru?
ce creti despre acesta compunere Intr- o zi calduta cu vreme umeda, oamenii par imbracati ca niste flori viu colorate. Florile arat ca fiind aprinse in focul arzator ...? (mai mult)
Cine imi poate scrie sau oferi linkul-l la poezia de Vasile Romanciuc "Patria cuvintul"?
Dupa 17 ani de distrugere, teama si singuratate, razboiul ia sfarsit.Ema este una din putinele persoane care au reusit sa scape de dezastru si sa infrunte moartea fata in fata, avand prilejul...? (mai mult)
Vreau si eu niste carti, ceva cu final trist, tragic, etc.
Unde pot gasi cartea 'Tom Sawyer' de Mark Twain online? Nu am nevoie de rezumate, doar cartea. Funda!
Buna TPU.Pentru a-mi imbogatii vocabularul in limba engleza as dori sa citesc cateva carti in engleza.Ce carti mi-ati recomanda?
Spuneti-mi o lista cu lecturi care trebuie scrise la romana in clasa a 7 semestrul 2. Funda!
A citit cineva pana acum seria Cantec de gheata si foc?, cum vi se pare fata de serial?, si stiti cumva cam cand apar ultimele 2 volmee? Nu imi lasati raspusuri gen: e buna, citeste etc, adica nici...? (mai mult)
Imi puteti da site-uri unde sa pot gasi detalii despre personajele si cum le cheama in cartea Dracula de Bram Stoker? Funda :)
Nu demult am vazut o carte in limba rusa de psihologie "Cum sati transformi neajunsurile in puncte tari" poate cineva stie ceva asemanator in limba ramana...Mersy anticipat
Bună TPU! De ce majoritatea adolescenților din ziua de azi preferă cărțile cu temă fantastică, în schimbul celor clasice?
Cat de groasa e cartea "Aplodor " de Gellu Naum si cate file are? 3 3 000000000000000000
La scoala,la lectia de limba romana profesoara ne-a dat sa invatam cite o poezie la alegere,eu as vrea una scurta, dau funda!
Știe cineva unde pot găsi textul "era mai bine inainte" de Andrei Plesu?
Imi aduc aminte ca acum ceva timp nu mai stiu la ce ziar iti ofereau o carticica micuta(ca o monstra) dintr-o carte pe care o vindeau ei separat.Stiu doar ca era ceva legat de vrajitori
Cine este Dumitru din "Amintiri din copilarie"?
Salutare! As dori sa cumpar cartea "Zmeura de campie" de Mircea Nedelciu. Stie cumva cineva unde as putea sa o gasesc sau doreste cineva care o detine sa o vanda? Mentionez ca profesoara de romana ne-...? (mai mult)
Buna!/Vreau si eu informatii despre carti. Ceva de genul: Care a fost prima scriiere/prima carte/prima tiparire.
Imi puteti recomanda niste carti de Agatha Christie, Dostoievski, Tolstoi si carti phsihologice. Cine spune cele mai multe si cele mai interesante carti primeste funda
M- am hotarat sa- i cumpar celei mai bune prietene de ziua ei o carte, dar nu prea stiu ce. Avem aceleasi gusturi, ce a citit ea am citit si eu si invers.Initial voiam sa- i iau "Sub aceeasi...? (mai mult)
Niste citate gen:" De ce sa iti ceri iertare daca nu iti pare rau" sau "sper ca atunci cand aproape m.ai uitat, sa te intrebe cineva ce mai fac". Adica sa-i spun (ei) ca a gresit. Mersi;)
Stiti un site de unde pot cumpara o carte de limba romana cu argumentari si comentarii ( de exemplu: argumentare la nuvela,roman, schita etc)?
Am ca tema sa aleg o lectura generala si sa demonstrez ca apartine genului epic. Imi puteti da exemple de lecturi?
ma poate ajuta cineva cu o lista de carti ce trebuie sau merita citite in primii ani de studiu cu referire la: psihologie(in primul rand), filosofie si logica, in afară de manuale? Va rog...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma si pe mine cu niste poezii de Mihai Eminescu pentru clasa a 8 a.
In numele autorului "George R. R. Martin" de la ce nume vin initialele R.R?
Hi! Imi puteti da un model de text (in engleza) in care sa folosesti toate timpurile. Va rog! Dau funda :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)