Puteti sa-mi dati idei de carti despre societati secrte(in afara de Dan Brown).
Am o intrebare in legatura cu seria secretele nemuritorului Nicholas Flamel de la editura RAO.Prima carte a aparut in 2008 a doua in 2010 si asta inseamna ca trebuia sa apara deja si a treia ...? (mai mult)
Sunt în primul an de liceu și proful de română ne- a cerut să aducem o carte dina care să recităm câteva versuri care ne- au impresionat, am răsfoit câteva cărți de poezi, dar nu am găsit...? (mai mult)
Din ce operă a lui Liviu Rebreanu face parte următorul citat: "Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, şi nimic mai mult; te iubesc...? (mai mult)
Cursuri de latina online,sunt intra 8, dar noi nu vom face latina la scoala,dar eu vreau sa invat, in caz ca voi urma filologie. mersi
Aţi auzit pana acum de cartea Daimones de Massimo Marino? Aţi citit-o? Cum vi s-a părut?
Am trecut pe a 9- a si profa de romana a zis ca fiecare elev trebuie sa prezinte ceva despre o carte sau ceva legat de limba romana, orice vrem noi. Eu sunt prima la catalog si pe mine ma va pune...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar cartea Psycho de pe eMAG, si am gasit doua versiuni diferite. Din cate am citit in detalii, doar editura difera. Totusi, este vreo diferenta, in afara de editura, intre cele...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu scenarii ca asta:Doamne, Dumnezeul Meu, Da- mi vacanta tot mereu, Fa din doua un semestru Fa din mine un maestru Fara scoala, fara teme, Fara mate, nici probleme, Sau macar,...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot sa citesc: - Balta Alba (Vasile Alecsandri) - In vreme de razboi (Ion Luca Caragiale) - La conac (Ion Luca Caragiale) - Caprioara din vis (Vasile Voiculescu) ...? (mai mult)
Stiti cumva carti asemanatoare misterului si intunecimii mistice din Domnisoara Christina de Mircea Eliade? Fara vampiri si alte mofturi comerciale. Multumesc.
If I stay sau Looking for alaska? :D Ce-mi recomandati?
Ce carti ati putea sa imi recomandati ca sa citesc? (Ceva de tipul Harry Potter, The Hunger Games)
Cum as putea sa citesc vreo carte scrisa de "frank o'hara". Am citit ceva poezii de a lui si as vrea sa fac cunostinta cu scrierile lui mai amplu insa nu pot gasi nici o carte de a lui. Ma ajutati?
Îmi poate spune cineva dacă romanul "Pădurea spânzuraților", de Liviu Rebreanu face parte din operele literare care trebuie pregătite pentru bac?
De unde pot cumpăra cartea The long hard roud out of hell de Marilyn Manson în română?
Hey toată lumea aș vrea și eu să știu dacă vă place povestea mea: http://www.wattpad.com/70630860-cea-mai-fixa-cerere-de-casatorie. Vă mulțumesc mult
Buna TPU? Sunt cam trista si as vrea niste poezii de dragoste pe tema: Te iubesc dar tu nu ma iubesti. Funda la cele mai frumoase! Link :)
Din ce volum face parte legenda lui traian si a dochiei, editura si anul aparitiei Multumesc anticipat
Auziti, cate pagini are "A doua carte a junglei" si imi puteti da un site pe care gasesc rezumatul?
Ce joc are doar 6 litere, se roteste o sticla si se saruta persoana in dreptul careia s-a oprit sticla?
Unde pot gasi sa citesc cartile de Kerstin Gier anume ca: Rosu De Rubin Albastru de safir verde de smarald online
Cititi carti de tip E-Book in limba romana pe Scribd, Kobo, Amazon, 3M, Overdrive, ITunes, Baker and Taylor, Follet, Page Foundry?
Un site de unde pot cumpara carti? prefer ceva la care ati apelat si voi ca stiu si eu sa folosesc google. Exista undeva cartile din seria Amurg traduse in romana? Eu nu am reusit sa gasesc...
Buna TPU.A citit cineva romanul "Mara" de Ioan Slavici? Vreau niste pareri. V-a placut? Eu nu am citit-o, dar intentionez sa o fac
Hei! Aţi citit "Idiotul" de Dostoievski? Mi-am cumpărat cartea luna trecută şi vreau să ştiu dacă merită citită. Aştept păreri în legătură cu cartea. :)
Buna ziua tuturor, as avea si eu o rugaminte. Imi puteti spune si mie un site in care pot citi volumele din Shogun de James Clavell, in varianta completa? Pana acum am gasit doar citate sau povestire...? (mai mult)
Unde pot citi si eu online Jurnalul albastru de James Levine, Nume de cod:Verity de Elizabeth Wein sau Secretul sotului de Liane Moriarty?
cine imi da va rog un link, unde pot sa citesc carti online, in limba franceza. Multumesc anticipat; ofer funda!
A citit cineva Lasher de Anne Rice? Daca da, va rog sa.mi spuneti daca Michael si Rowan mai sunt impreuna. Si alte detalii importante daca se poate... Multumesc!
Salll TPU, as vrea sa stiu de ce carti am nev la liceul economic la profilul contabilitate?
Vreau si eu va rog un site sau un forum unde pot posta povesti si sa primesc pareri.Multumesc!
Niste carti asemanatoare triloligiei "Culorile dragostei" sau seriei "Night school"?
Cititorul si lectura sunt astazi in pericol?
Pentru ce varsta considerati romanul Maitreyi de Mircea Eliade? Am 13 ani si as vrea sa il citesc..Credeti ca cam greu pentru varsta mea? Ce carti mi-ai recomanda? Multumesc!
Ce carti imi recomandati? Am 16 ani si am hotarat sa ma apuc serios de citit decat sa ard timpul degeaba.Imi plac cartile de genul Toate panzele sus, Robin Hood, Tarzan.Sa nu fie prea mult romantism ...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie povestiri istorice sau legende de Eusebiu Camilar, nu am gasit la biblioteca cartea, nu vreau rezumate, vreau doar legendele?
De unde as putea sa fac rost de cartea Viata ca o teapa de Alan h cohen. am cautat-o peste tot dar poate mai exista o speranta. am mare nevoie de acea carte. ofer funda celui care ma ajuta
Cine a citit batranul din luna? sa imi spuna trei intrebari la care vrea raspuns repede va rog!
As vrea sa citesc o carte...Ce imi recomandati? Am 15 ani si vreau ceva de dragoste, dar intre 2 adolescenti. :D
Care sunt cele mai cunoscute carti ale lui Jules Verne? si care sunt cele mai bune? aici vreau parerea voastra personala si o mica descriere, asta daca vreti :)
URGENT As vrea sa stiu daca Dumitru Matcovschi este poet romin sau nu...
Unde pot gasi cartea "Jurnalele lui Stefan-Nesatul" pentru a o putea citi online?
Ce era "Randunica" in cartea "Doamna Bovary"?
Ce cărți trebuie citite pe clasa a IX-a?
As vrea sa ma ajutati sa-mi dati poezii despre patrie si limba cu poeti din rominia. Urgent, VA MULTUMESC
Mi s- a dat de citit o carte in engleza (oricare), la alegere. Imi putieti recomanda vreuna pe care sa o cumpar sau de pe net, insa sa nu fie prea grea si nici foarte mare deoarece ar fi prima carte ...? (mai mult)
caut sa citesc online o carte care sa fie - preferabil despre o fata cam de virsta mea( 15 ani), sa fi despre viata ei, despre ce gindeste, despre dragoste, pur si simplu vreau intr- un fel...? (mai mult)
Dati-mi cateva titluri de carti cu Lucifer/paranormal/diavolul...dar sa fie in romana
Heyy! Cine mi-ar putea recomanda niste poezii faine despre carte si arta de a scrie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...