As vrea sa citesc toata carte "Spulbera-ma" online si gratis daca se poate. Imi place cartea foarte mult. Ma ajutati? Multumesc!
Stie cineva unde pot gasi niste carti despre paganism? Adica despre ce reprezinta el. Ofer funda celui mai bun raspuns. Si vot tuturor celor care ma ajuta.
Am imceput de curand sa scriu un fel de poveste/carte din plictiseala si a inceput sa imi placa. Momentan am scris 3- 4 pagini A4. Vreau sa fac un fel de schelet al actiunii dar nu am idei. Asa ca va cer...? (mai mult)
Salut am si eu nevoie de ajutorul vostru...am nevoie de o poezie despre mama dar una frumoasa pentru ca pe net gasesc doar poezioare din astea mici dar eu am nevoie de o poezie mai mare si mai sentimentala...? (mai mult)
Prin ce etape trece o carte inainte de a fi publicata?
Am nevoie de un traducator in engleza. Vreau sa traduc cateva texte pentru script in engleza britanica. Cine m-ar putea ajuta? V-as fi recunoscator.
Cine stie vreo revista sau editura care cauta scriitori/editori? Daca stiti lasati link-ul va rog. Multumesc anticipat :*
As dori un top 5-10 carti foarte frumoase, despre viata si care v-au schimbat gandirea. ceva in genul cartilor 'osho'
Carti eroscop in format pdf? preferabil cu tot cu link de descarcare. multumesc :)
Sunt scriitor neprofesional si am o curiozitate. Am scris 40 de pagini in Word si vreau sa aflu daca se poate sa trimit undeva profesional sa mi se spuna daca sa continui sau nu. Multumesc...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie din ce volum face parte "Inima care-si spune taina" de Edgar Allan Poe?
Salut am 12 ani shi ash dori sa citesc ceva grozav inspaimintator shi tot odata amuzant Se poate in romana se poate in rusa Mersi
Stiti carti gen :,,Gomora: cealalta mafie a italiei" sau,, Povestea unui mafiot. Onoarea inainte de toate"? Multumesc
cum spun in latina,,si sa", stiu ca la,,si" se spune,,et" dar la,, sa" nu stiu. Va rog sa imi spuneti!
Exista varianta in romana a cartii "Telling lies"- Paul Ekman?
Hey, a citit cineva Disparuti? De michael grant. -gone by Michael Grant- Am si eu o intrebare, volumele se leaga, adica daca am citit disparuti, trebuie sa trec la volumul 2? Am auzit ca sunt 6.
Unde pot gasi romanul Lolita in limba romana online?
Am nevoie de o parere. Am scris aceasta carte: http://www.wattpad.com/67384934- ridica- te- si- lupta- continutul- cartii cu speranta de a ajuta pe multe persoane. Este o carte de psihologie si filozofie....? (mai mult)
stiti carti faine finalizate de pe wattpad? Funda :3
As vrea sa-mi recomandati carti cum ar fi "Alchimistul" de Paulo Coelho, am 14 ani, dau funda ^^
Stie cineva cand va aparea volumul 3 "Printesa Mecanica " din seria "Dispozitive Infernale" scrisa de Cassandra Clare? Sau "Orasul Sufletelor Pierdute "din seria "Instrumente Mortale" scrisa de ...? (mai mult)
Care sunt cele mai amuzante carti citite de voi vreodata? o mica descriere va rog :)
Bună, TPU! Vreau să-mi termin vacanţa aceasta odihnindu-mă, aşa că vreau să-mi recomandaţi câteva cărţi cu adolescenţi care v-au plăcut mult. Aştept recomandările voastre! Pup.
Hey TPU... Îmi dați și mie titluri originale pt o poveste. Poveste e intre gen love, groaza, comedie. Idei?!
Am 15 ani si imi place sa citesc,problema este ca nu stiu ce sa mai citesc. Mie imi plac cartile SF,politiste, horror sau cu mistere. Spuneti-mi si mie niste carti pe care as putea sa le citesc.
Imi puteti spune cateva romane de dragoste bune de citit?
Heii TPU! Am nevoie de ajutor. Imi trebuie cateva carti de citit de clasa a 6-a mai scurte. Trebuie pentru scoala si eu nu stiu ce carti sa citesc. Funda celor mai bune carti!
Imi puteti da niste titluri de carti faine?
As vrea sa stiu ce parere aveti despre cartea : " hanul jamaica " de daphne du maurier. Sa o citesc sau nu? Ce alte carti imi recomandati?
A citit cineva Printe tonuri cenusii? eu am citit-o la inceput verii si nu o am acum, da am nevoie cin a citit-o si tine minte cum se numeste baiatul cela de 17 ani, stie cineva?
De pe ce site pot afla cele mai noi carti aparute?
In ce ordine au aparut cartile Aripi, Farmece si Iluzii scrise de Aprilynne Pike?
Vreau să aflu și eu cine a scris romanul -OGLINZI PARALELE- (3 volume).
Ce parere aveti despre cartea "10 negri mititei" de Agatha Christie? Merita citita?
Salut, vreau sa- mi spuneti va rog titluri de carti romantice, sau carti in care se prezinta gandirea si comportamentul femeii. Mentionez ca am 21 ani.Am citit "Anna Karenina" si "De ce iubim femeile"...? (mai mult)
Salut. Puteti sa imi dati exemple de lecturi stiintifice? Multumesc
Cine stie unde pot gasi online Hanul Ancutei cele 9 povestiri?
Cum se scrie corect: Arhitectura orasului Las Venturas este minunata! Iti recomand sa iei o pauza de la job si sa vizitezi acest oras. Vrei sa faci o cursa cu prietenii tai? Pista aeroportului din Las...? (mai mult)
Care sunt materiile din clasa a 9a filologie ( intensiv envgleza )? La ce se dau tezele? :)
Vreau si eu link-ul unde pot citi aceasta carte "ROBERT T. KIYOSAKI Tată Bogat, Tată Sărac( Educaţia financiară în familie)". Vreau sa citesc aceasta carte online.
Puteti sa imi dai un site de unde pot citi carti? Multumesc!
Nu stiti de unde as putea citi in format pdf cartea Destine la limită de Catie McGarry? Multumesc mult!
Buna,am de citit pentru scoala "Vrajitorul Merlin" scrisa de Lancelot Du Lac, dar nu am gasit un site pe care pot sa citesc.Ma puteti ajuta?
Mai nou am descoperit ca imi place sa citesc așa ca m- aș dori să- mi recomandati câteva cărți superb interesante si care să- mi capteze atenția. Mi- ați fi de ajutor si daca îmi ziceți...? (mai mult)
Stiti carti despre viata unor oameni de succes, in care isi povestesc parcursul lor de pana acum in viata?
Hei! Dati-mi si mie link-uri la carti bune de pe Wattpad.
Heiii! Unde pot gasi Micutele Mincinoase de Sara Shepard toate volumele in poze?
Ce carti gen,, La rascruce de vanturi" de Emily Bronte cunoasteti? Si ce carti mi-ati recomada sa citesc? Am 13 ani.Multumesc!
Am gasit intr o carte formularea " impecabil de sever". Intrebarea mea e ce figura de stil o fi, metafora cumva?!
As dori sa imi recomandati o carte de groaza, de la care sa fiu foarte entuziasmat si curios ce e pe a 2- a pagina! Multi imi recomanda filmele, dar mie cartiile mi se par mai interesante!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...