Hey, de cine este scrisa cartea 'eu sunt al patrulea numar...'? Pe carte era scris ceva gen 'primul numar a fost prins in (nu stiu unde), al doilea in Anglia, al treilea (nu stiu unde) iar acum urmeaza...? (mai mult)
Stie cineva daca exista cartea The Fall Of Five de Pittacus Lore in limba romana? Ma puteti ajuta cu un link? Multumesc!
A citit cineva cartea lui Dan Brown, "Ingeri si Demoni"? Cam care este pretul, cum e si cat pa suta merit cumparata? va rog detalii funda mareeee
Buna,stie cineva cand apare a volumul 5 din Instrumente Mortale?
As vrea sa stiu si eu traducerea corecta a frazei "Little Me"? Ce vrea sa transmita mesaju? Cel mai bun raspuns primeste funda
Stie cineva un site pe care gasesc,,Percy Jacson si Olimpienii" si,,Eroi Olimpului"(toate cartile) ebook onlie? Depreferabil sa fie romana, dar accept si englez!
Stie cuneva cum se numeste cartea (titlul in romana, cel in engleza il stiu) dupa care este inspirat Full Metal Jacket? Stiu ca, cartea-n engleza e "The Short-timers."
Puteti sa- mi recomandati o carte buna de citit? Doresc o carte care are foarte mult suspans si actiune, si mai putina descriere. Nu conteza ce tip de literatura e (universala etc. ) si nici cate pagini...? (mai mult)
Imi poate da cineva o poveste din enciclopedia zmeilor?
Am tot citit si pe TPU despre "Drumul sufletului dupa moarte". Ce credeti de acea carte?
Exista fabula leul imbatranit si vulpea de esop? Daca da unde pot sa o citesc?
Care este contextul istoric in "Ultima zi a unui condamnat la moarte" de Victor Hugo? Cumva Revolutia Franceza? Multumesc anticipat!
Din ce cauza oamenii din zilele noastre numai inteleg poeziile? Si ce am putea face noi tinerii ca sa le putem intelege?
As vrea sa citesc romanul Nunta in cer, de Mircea Eliade pe internet dar nu gasesc nici un site. Imi puteti da un site, va rog :o3
Sall! puteti sa-mi spune-ti ceva informatii despre Henry Gilbert? Funda
Ce carti imi recomandati sa citesc?, am 21 de ani :)
asa vrea sa incep sa citesc Fifty Shades of Grey, primul volum al trilogiei de E. L. James, inainte sa vad filmul, am auzit pareri diverse si nu prea stiu la ce sa ma astept asa ca as vrea o ...? (mai mult)
Hei! Ce carti interesante imi recomandati? Pe care sa nu le pot lasa din mana :) Funda!
Stiti cumva ce carti as putea sa citesc, dar vreau sa fie interesante. Apropo, am 11 ani.
Heey! Imi puteti spune ce carti as putea citi? (mentionez ca am 12 ani)
Stiti un site unde pot citi online Ciresarii 2?
De unde pot cumpăra un carte numit "Evanghelia după spiritism" de autor francez Allan Kardec? în Bucuresti sau pe internet exista un site web de unde se pot cumpara acest carte?
Buna seara TPU! As vrea sa fac o poveste, am 16 ani si as avea nevoie de niste sfaturi sau un partener cu care sa o facem impreuna! Daca vreti ma gasiti la : csonics. csonics@yahoo.com
Stie cineva niste carti bune despre libertate?
Ce carte pot darui unei bibliotecare? Vreau sa fie una speciala si unica. Doamna are in jur de 50-60 de ani.
Din ce volum face parte ivanhoe de walter scott si in ce an a aparut acesta?
Hei. Ce parere aveti despre Cristina Nemerovschi?
Recomandati-mi o carte pentru 11-12 ani.raspuns rapid plzz (cartea sa fie interesanta)
Hei am 14 ani stiti o. Adte buna de citit? Nu cobteaza genul.Dau funda Multumesc anticipat!
Vreau sa-mi faceti o lista si sa imi spuneti romanele voastre preferate: politiste, distopice, aventura, psihologice, groaza. Stiu ca poate cer mult, dar as vrea si o mica descriere
Stie cineva cand apare volumul 9 din seria Vampirii din Morganville?
As dori sa imi recomandati ceva carti de literatura artistica captivante.Dau funda
Unde as putea sa sa gasesc "Simona Popescu Exuvii" de citit online, un link va rog!
Deci am o mare nelamurire... Vreau sa citesc "seria" Stapanul Inelelor si nu stiu in ce ordine. Am gasit pe un site ca ar fi Silmarillion, Hobbit, si apoi trilogia in sine. Dar am mai gasit un titlu,...? (mai mult)
Buna! As vrea sa stiu cand apare urmatoarea carte din atingerea lui juliette in romana vol 2. Funda!
Stiti vreo aplicatie cu care poti citi carti gratuit? Am incercat Scripd, dar costa.
Buna,TPU! Mama citeste mult si acum nu stie ce carti sa mai ia de la biblioteca. Puteti sa-i recomandati niste carti? Nu conteaza genul:-)
O carte buna face cat 2 filme. Ce parere aveti de aceasta afirmatie? E adevarata/falsa? De ce?
Vreau si eu o lista cu autori consacrati pentru citit.
Carti motivationale/dezvoltare personala foarte bune stiti?
Hey tpu...stiti cumva o carte...gen sa te faca sa iti urmezi cel mai mare vis, scrisa de o personalitate mare sau nu stiu. ceva care sa te determine, mersii! :)
Buna TPU poate sa-mi dea 1 sait cu Ioan Slavici Moara cu noroc? Dau funda
Buna seara TPU:) Ce carti mi-ati recomanda sa citesc tinand cont ca imi plac cartiile interesante?:)
Cine mai citeste de placere in ziua de azi? Mai sunt oameni care "devoreaza" carti de placere? Cum poate fi cititul mai atragator pentru oamenii moderni?
Ce carte mai cititi in prezent?
Hey tpu...stiti cumva o carte...gen sa te faca sa iti urmezi cel mai mare vis,scrisa de o personalitate mare sau nu stiu. ceva care sa te determine, mersii! :)
Stie cineva vre-un site de unde pot downloada carti audiu. Preferabil sa fie gratis :D. Merci.
Sall, puteti sa imi spuneti citeva opere de-ale lui Henry Gilbert? funda :)
Cartea,, Robin Hood" e scrisa de Henry Gilbert sau de Alexandre Dumas? funda
când apare jurnalul unui pusti 9 în romana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.