Stie cineva o poveste scurta a lui Mark Twain va rog?
stie cineva vreun site unde pot gasi piesa de teatru "Chirita in provincie", de Vasile Alecsandri, intreaga? Dau funda.;)
Am citit Pe aripile vantului de curand, dar nu am inteles ceva. Cum a murit Bonnie? Fetita lui Rhett si a lui Scarllet. Si ce s- a intamplat acasa la Belle unde a murit Frank? De ce a fost impuscat...? (mai mult)
Ce parere aveti de cartea Bloody Valentine de Melissa de la Cruz. Merita citita?
Despre ce este vorba in "Testamentul incasului" de Karl May?
Unde gasesc tradusa partea a patra Damnare?
Cautam bloguri cu povesti si l-am gasit pe acesta: http://ollydione.blogspot.ro/ Mie mi se pare dragut. Voi ce credeti? Daca va place puteti fi vizitatori fideli ai acestei fete. ^_^
Fratele meu de 12 ani nu vrea sa citeasca pentru ca nu- i place. CE CARTI INTERESANTE SA- L PUN SA CITEASCA? A incercat: Viata la tara, Fram ursul polar, Singur pe lume, dar toate il plictisesc. ...? (mai mult)
Cine poate sa imi spuna un roman de scoala de gimnaziu?
Bai daca nu mor! deci m- am saturat sa tot intru aici si sa gasesc: A citit cineva cartile Cautand- o pe Alaska, Sub acceasi stea sau Fluturi, bai ce naiba au cartile astea? Ce e cu moda asta tampita...? (mai mult)
Cine stie cum se pozeaza conversatiile de pe messenger de pe telefon?:))
Sunt curios cati dintre voi ati citit Walden de H.D. Thoreau. Iar pe cei care ati citit vreau sa va intreb : Ati incerca o asemenea aventura? credeti ca ati rezista macar pentru un timp?
Recent am terminat seria "Vampirii din Morganville" care are 8 volume. In aceasta serie sunt de fapt 15 volume, insa doar 8 au fost traduse in romana de editura Leda. Stiti daca vor aparea si celelalte...? (mai mult)
Stiti unde pot citi integral Jurnalele lui Stefan? Dau FUNDA! Multumesc anticipat!
Hey,ce carti bune mi-ati recomanda?
Cand va aparea vol 3 din seria Fluturi semnata I.B? Dau funda
Spuneti-mi niste carti care sa aiba ca personaj principal cam de varsta de 18-20 ani.
Ce- i cu moda asta, a cititului cărţilor pe net? Ok, înţeleg că unii oameni nu- şi permit, sau nu vor să "strice banii" pe cărţi. E total ok. Când vezi preţurile din librării îţi cade...? (mai mult)
vreau si eu sa citesc pdf ORASUL SUFLETELOR PIERDUTE de CASSANDRA CLARE dar nu stiu unde pot gasi aceasta carte in romana, stiti voi?
Am o poveste pe wattpad și nu știu cum să fac mai mulți cititori (am distribuit- o, dar pe bune, nu vreau numai de la prieteni). Dacă vrea cineva schimb de voturi sau follow să mă anunte!...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am aflat de un joc numit elsword si in acest joc nu prea sunt romani. Cine se apuca sau joaca sa ma adauge la prieteni si eu va ajut. Ma numesc qBlakRose11. Va astept :D
Ce se da la corijenta la engleza vreo idee. FUNDA
Hei cartea A Million Dirty Secrets a lui C. L. Parker este si in romana si cum se numeste in romana
Salut sunt Cristi. Am nevoie de ajutor la o tema de vacanta la matematica [ mai am vreo 10 exerciti ] ma poate ajuta cineva cu ele va rog va dau skype si messu ca sa ma ajutati cine vrea, Multumesc P.S.:...? (mai mult)
vreau sa imi iau un eBook Kindle si vreau sa stiu daca gasesc gratis sau pot sa cumpar bestseller- uri in ROMANA lansate recent, gen Eragon, Harry Potter, Divergent, Jocurile Foamei etc. Poate...? (mai mult)
Ce carti bune puteti sa-mi recomandati?
Ce carti frumoase gen " Batranul si marea ", " Sub aceeasi stea ", " Batranul din luna ", " Jocurile foamei " stiti? Dau funda :*
Mi-ati putea recomanda o carte istorica ce v-a placut in mod deosebit? Multumesc!
Craiul din Harap-Alb este imparataul rosu sau sunt doua personaje diferite?
Cine imi poate recomanda o carte buna? Imi plac cenul de carti ca " Hotul de carti " si "Jocurile foamei". M ultumesc anticipat!
TPU! De curand am terminat cele doua carti treduse in romana din seria Vrajitor si Vrajitoare, de James Patterson. As dori sa stiu cand si daca vor fi traduse si restul cartilor din aceasta serie....? (mai mult)
Niste carti frumoase online stiti?
Cand un regizor face un film dupa o carte, ce se pierde? de ce este mai buna cartea ca filmul? stiti filme mai bune decat cartile?
Imi poate da cineva un fragment din Jurnalul unui pusti?(cum ar fi ziua de marti) Am tema la limba romana sa fac rezumatul unui mic fragment din jurnalul unui pusti si eu nu am cartea...
Care sunt semnificatiile atribuite oglinzii?
Imi poate spune cineva care este editura manualului de engleza de clasa a 9-a la liceul Gh. Rosca Codreanu?
Am scris o carte, cum o public?
Îmi puteți recomanda si mie niște cărți care merită citite? Aventură, comedie? Funda❤️
Buna TPU se apropie scoala si trec clasa 8 in acest an doresc ca sa fiu printre primi doresc sa las calculatorul la o parte si sa ma apuc de carte eu as dori ca voi sa ma ajutati cu ce puteti. definit...? (mai mult)
Ce carti de dezvoltare personala ati citit?
Cat de des cumparati si imprumutati carti? cat de des cititi carti?
Aveti biblioteca personala? Cat de des apelati la ea? Aveti multe carti?
Unde si cand s-a nascut scriitoarea Lissa Price? Am nevoie urgent si cine raspunde primul primeste funda!
Care carte citita v-a placut cel mai mult si ati reciti pe aceasta oricand?
Buna TPU.Aș avea nevoie de puțin ajutor.Am scris o carte.După parerea mea este excelenta și sunt mandra de ce am realizat, dar vreau sa vad ce cred ceilalți oameni despre ea.Vreau să o postez pe...? (mai mult)
Merita citita cartea 'Conspiratia' de Dan Brown?
De unde sa descarc carti electronice pentru ebook reader ¿
As vrea sa ma apuc de citit o carte. Am facut pauza din seria "Jurnalele vampirilor" :)). (mai citesc in vacanta de vara). Daca se poate ceva despre adolescenta, dragoste sau ceva interesant :D. Cartea...? (mai mult)
Merita citita cartea "Sub aceeasi stea" de John Green?
As dori sa citesc niste carti care sa fie amuzante si contemporane (dupa anul 2000). Si bineinteles sa le pot gasi online in format PDF, gratis. Recomandari?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!