Imi puteti da un site cu audiobook la diferite carti? (ex: enigma otiliei; morometii...)
Buna seara.As vrea sa ma apuc sa citesc o carte de fantezie gen Harry Potter,Lord of the rings, Merlin...Dar nu stiu nici o carte. Ceva sugestii?
Stie cineva de unde pot achizitiona cartea " Ma cheama Madalina" de Sorin Danciu? Rog raspuns serios. Multumesc.
Salut lume! Am nevoie de cat mai multe nume de familie! Nu vreau romanesti, vreau sa fie de origine straina (oricare), dar, nu vreau unele foate complicate/complexe mai degraba ceva mai simplu, ...? (mai mult)
Cine imi da un site unde pot citi online: Mark Twain- Cum sa imblanzesti o bicicleta?
Am de citit aceasta carte: Grete Tartler- Gulii verzi in tara pisicilor pentru scoala..nu as vrea sa o cumpar dar daca puteti sa imi dati un site unde as putea sa o citesc! Promit ca voi da FUNDA! :*
A citit cineva cartea Cum sa iti instruiesti parintii, jurnalul meu bestial de pete johnson? Eu da si sunt tare curios ce se petrece cu louis, stiti daca exista vre-o continuare, vol. 2 ceva acolo?
Ce tip/gen de carti va plac?
Va plac cartile motivationale? Ce carti motivationale ati citit?
Cate carti ati citit in toata viata? Va place cititul sau nu?
Cate paginia are "Alexandru Lapusneanul" de Costache Negruzzi? Stiu ca depinde de carte, veau sa stiu in mare cate pagini are. Multumesc.
Hei! Imi puteti da un link de unde pot citi "Pe Arges in sus" de Ion Pillat? :D Dau funda :)
Cate carti ati citit pana in prezent? din ce domeniu au fost cele mai multe?
Deci am o urgenta urgenta. Am de citit 10 carti intr- o luna. Cum pot face sa stau doar cu cartea in mana sa citesc - de citit citesc repede si inteleg - , ma ia gandul la laptop, apoi ma plictisesc,...? (mai mult)
Ce carte v a placut cel mai mult din cate ati citit? care a fost cea mai interesanta si de ce?
Salutare.Stie cineva de unde pot comanda auto-biografia lui Arnold Schwarzenegger? Dar sa fie in romana!
Hello, TPU! Pentru cei care au citit cartea FLUTURI de Irina Binder, imi putetu spune daca cei 2 baieti Robert si Matei sunt reali, daca acestea sunt numele lor si in realitate si daca da, i- ati gasit...? (mai mult)
Ce carti inspirtionale (preferabil comedie) imi recomandati? Nu prea citesc. Chiar deloc (carti). ultima carte citita a fost Suge- o Ramona (comedie romantica) de Andrei Ciobanu (contemporan). As vrea...? (mai mult)
Ce carti cu highlanderi stiti? Am citit cartile lui julie garwood plus ale altor autoare care au scris carti in genul asta dar poate am ratat ceva. Funditaaa pt cine imi da titluri de carti cu highlanderi...? (mai mult)
Are vreo importanta in ce ordine citesc cartile lu' AGATHA CHRISTIE? Macar spune-mi care sunt cele mai interesante!
Imi puteti spune si mie insusiri pentru cuv soare
sunt in vacanta si imi ocup o mare parte din timp cu sport, relaxare si distracte... Imi puteti recomanda niste carti interesante de aventura, groaza, actiune. Niste carti cat mai captivante,...? (mai mult)
Cum v-a ajutat cartea TATA BOGAT, TATA SARAC, cei care ati citit-o?
Stiti cumva de unde as putea downloada: "Comedia umana" de Honore de Balzac?
Am auzit ca exista niste carti in 2 volume despre cum esti ceea ce gandesti si contine si citate.Stie cineva cum se numesc cartile?
Salut.Ce pot scrie despre o carte?
Buna :) A citi cineva "O supradoza de moarte","Misterul trenului albastru","Intalnire cu moartea" si "O crima anuntata" de Agatha Cristie? Merita citite?
Sal'tare tuturor :D! Am inceput sa citesc carti mai...Satanice, sa zic asa si chiar mi- au placut.Nu sunt satanista, nu asta in nici un caz.Pur si simplu imi place cum se exprima autorii fata de cei "rai". ...? (mai mult)
Hei TPU imi puteți recomanda niste carti de dragoste sau nu stiu cu un final trist care va facut sa plângeti Dau funda
Care este lista de lecturi pentru clasa a 8-a? Ce carti sunt mai importante? Vreau toate titlurile, oricum.Multumesc! Fundita!
..Am nevoie de niste carti interesante ..Recomandati-mi va rog cateva carti care vi se par mai interesante... DAU FUNDA!
am mare, mare nevoie de ajutorul vostru. Este vorba de niste intrebari legate de cartea Educatie Sentimentala de Gustave Flaubert. Intrebarile sunt: 1. Ce alte opere a mai scris autorul? ...? (mai mult)
Hey TPU, Aveti idee unde pot gasi partea a 2- a de la cartea "Nu plange sub clar de luna" de Heather Davis. Din cate am auzit continuarea se numeste "Uneori sub clar de luna" si imi trebuie urgent. Pe...? (mai mult)
Vreau si eu niste nume de carti bestsellere frumoase
Hei, TPU! Îmi poate spune cineva 1-2 personaje din cărți care practică magie (benefică) și 1-2 personaje din cărți care practică magie neagră (malefică)? Fundă! :D
Doresc si eu sa scriu un roman politist (asa cum sunt seriaalele pe de AXN ) ma puteti ajuta? :*
va rog frumos daca imi puteti spune unde pot gasi cartea aceasta:"Cum sa te vinzi" de Kevin Hogan & William Horton..Va multumesc! Funda.
imi puteti da povestirea, rezumatul sau chiar cartea la tabara de la sibiu de mircea eliade.
Imi puteti spune de unde pot citi online opera "Florin scrie un roman" de Mircea Cartarescu? Nu vreau sa ma trezesc ca imi trimiteti povestiri sau rezumate, astea le voi face singur.
Care sunt cele mai bune cărti ale lui Stephen King? Mă gândeam să mă apuc să îl citesc pe Rege și vreau să știu cu ce ar trebui să încep.
Abia am terminat de citit cartea " Nu plnage sub clar de luna" de Heather Davis...Ce carte imi recomandati sa citesc, care sa fie de genul ei. DAU FUNDITA!
Se poate găsi cartea "Endless love" pe internet, să o citești în română? Dacă da, mi-o puteți da? Fundă!
Mi-ati putea recomanda niste carti pentru copii de 11- 12 ani? Multumesc! O zi buna in continuare!
Trec clasa a 12, sunt la mate.info,dau bacul la matematica m1, romana si biologie 11/12 si as vrea sa urmez o inginerie. Ce ma sfatuiti sa urmez? Multumesc!
Cine poate sa-mi dea linkul unde pot sa citesc online "Four" de Veronica Roth, din seria de carti "Divergent". Cartea este din anul 2014.
Cum se scria cu diacriticile (ma refer la "si" sau la "Tine" sau mai bine spus "intretinere" sau chiar "lista". Funda+Vot. P.S : Nu cred ca era categorie care sa o pun mai buna.
Cum e cartea,,Hultanul" de M. Sadoveanu? As dori sa o citesc, dar nu sunt convinsa. Unde as putea sa o gasesc in Galati?
Vreau niste nume, de fete si baiti, coreene.Sa fie nume intregi si cu nume de familie si cu premune. Cel putin 10 din fiecare.
Vreau un site pe care sa pot citi,,Percy Jackson si Olimpienii" si,, Eroii Olimpului" in romana
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?