Stie cineva un site de unde pot citi carti online? Vreau sa citesc,,Percy Jackson si Olimpienii",,,Jocurile Foamei",,, Divergent" si altele.
Salutare.Vreau si eu titlul de carti genul psihologie sau tot ce tine de dezvoltare personala.
Salut.Imi poate spune cineva niste roman, e de dragoste gen Mândrie si Prejudecata de Jane Austin. Ceva usurel.La fel ca acolo mai imtie sa se urasca apoi sa se iubeasca.Sa fie cu final fericit.Si poate...? (mai mult)
Pareri? http://omegapy.blogspot.ro/
Cum este corect? We're in Spain sau We are in Spain? Multumesc mult!
am terminat de citit trilogia "Stăpânul inelelor", vreau sa ma apuc de Hobbit insa cei de la wikipedia m- au derutat ( http://ro.wikipedia.org/wiki/Hobbitul#mediaviewer/Fi%C8%99ier:HMCoSecondEdHobbits.jpg...? (mai mult)
Hei. Ceva scris de mine sper sa va placa... Un pamant demult uitat. Un pamant de mult uitat, Am lasat, am irost, Si- am venti sa cresc mai mare, Pe- un pamant hain. Dor de- al mamei chip...? (mai mult)
Ce sens are, , strainatate neagră", din poezia, , Concertul în lunca", de Vasile Alecsandri? Pentru cei care au de gând să scrie comentarii jignitoare, le sugerez să se abţină. Atata timp cat...? (mai mult)
as dori sa stiu daca exista cartile traduse in romana din Spice and Wolf. Am vazut cateva episoade din adaptarea in anime (Ookami to Koushinryou, Spice and Wolf ) si mi s- a parut foarte interesanta...? (mai mult)
As vrea niste exemple de carti aseamanatoare cu " Fluturi" sau "Ce ne spunem cand nu ne vorbim". Multumesc Funda
Am mare nevoie de ajutorul vostru. Unde pot gasi cele mai multe carti de descarcat gratis, se poate si doar carti romanesti?
Imi poate explica cineva si mie semnificatia titlului "Fifty Shades Of Grey"? Stiu ca in romana ar veni "Cincizeci de umbre ale lui Grey" dar as vrea sa stiu mai multe despre titlu...? (mai mult)
Ce ati reusit sa cititi vara aceasta? Pana acum. :)
A scris J.R.R. Tolkien o carte despre viata lui Aragorn inainte de Fratia Inelului?
Hey! Vreau sa-mi cumpar cartea 'Sub aceeasi stea(The fault in our stars)' de John Green.Merita citita? Am auzit de la mai multi ca ar fi o carte frumoasa.Astept pareri :D Multumesc!
Am intrat la profil turism si alimentatie si nu stiu ce materi o sa am si ce caiete imi trebuie....Help :(
Ajutati-ma va rog sa gasesc cartea perna si ruj de cristian Andrei >>online...Va rog mult...
Hei TPU, uneori scriu cate ceva. inceputuri de povesti, carti dar apoi cand ma uit peste ele imi vine sa le sterg toate. ma intreb adesea ce parere ar avea altii despre ceea ce scriu eu insa nu am pe ...? (mai mult)
Cum e corect: parc-ar fii sau parca-r fii?
Mă puteti ajuta cu o listă referitoare la concursuri online de poezie? Doresc concursuri care se pot realiza in perioada aceasta!
Salutate! Tocmai ce am terminat de lecturat un roman si acum am mai multe variante si nu stiu cu ce sa incep. Poate ma ajutati voi. Uitati lista si daca ati citit mai multe dintre ele mi- ati putea ...? (mai mult)
Am dat bacul anul trecut si nu ma interesat mai deloc, as vrea sa vin sa- l dau la anul, de unde as putea sa invat mai repede la geografie si romana, mentionez ...? (mai mult)
Unde as putea gasi de cumparat "Enigma Otiliei" in limba engleza/franceza?
Îmi puteți recomanda niște cărți care v-au plăcut, vă rog frumos? Cât se poate de multe, iar dacă se poate aș vrea să specificați și ce gen e fiecare. :)
Stie cineva un site de un pot citii toata seria de benzi desenate the Walking Dead?
Vreau si eu niste carti, care se gasesc la librarie cu demoni sau diavolul...Dar sa nu imi dati carti cu vampiri...
Salult! As vreau sa stiu daca Dr. Joe Vitale este membru Iiluminatii? Va rog mult sa-mi da-ti toate detalile pentru a putea intelege cum sta treaba :) Am mare nevoie de un raspuns rapid
Hei, TPU! Ce carti imi recomandati gen Jurnalele Vampirilor, Cercul Secret sau Micutele Mincinoase? Dau funda! :*
Stiti cate volume sunt din "Micutele mincinoase"\Pretty little liars? Si cam cat ar costa? Multumesc!
A citic cineva "Coliba unchiului Tom"? E interesantă? Merită citită? Dau fundă! :)
Merita sa citesc Insemnarile unei pustoaice? Cate volume sunt in total? Au aparut toate in limba romana? Despre ce este vorba?
Hey Lumeee!... ma plictiseste deja deficitul de cititori buni din ziua de azi. Am nevoie de niste, , followers, , care au ceva materie cenusie. Recunosc scopul propagandistic, dar optez pentru CALITATE,...? (mai mult)
Ce carti scrise recent stiti ( ma refer sa nu fie vechi din 19xx) in care personajul principal se indragosteste de cineva? Adica sa fie de dragoste, dar scrise de autori contemporani.
Am terminat de citit "Moara cu noroc" de Ioan Slavici si nu inteleg intrutotul de ce Ghita a omorat-o pe Ana. Imi puteti explica, va rog?
Ce parere aveti de cartea "CHEILE LUI SOLOMON"?
Care este ordinea cartilor Sandrei Brown(Texas!)?
Cine imi spune o poezie scurta si frumoasa?
Ce carti imi recomandati pentru clasa a 9a? vreau ceva de dragoste sau politiste.
Ce carti gen " Invitatia la vals" de Mihail Drumes mai stiti?:)
Aveti idee cand va mai publica editura Arthur cartile scrise de Rick Riordan? Multumesc, funda.
am tema pe vara sa citesc Nuvela "Delfinul" de Geogrge Meniuc, stiti unde pot sa o gasesc?
Cum se numeste primul capitol din Legendele olimpului 1?
Bună! Fac apel la cei ce încă mai sunt pasionaţi de scris sau citit. Sunt nouă pe deja cunoscutul site Wattpad. Primele două părţi ale poveştii mele de "debut" sunt în sfârşit publicate....? (mai mult)
Acum citesc cartea "vampire academy" si mai am putin si o termin(toate volumele) si as vrea sa stiu ce se intampla cu Dimitri? Moare? Sau ce se intampla? Merci anticipat
Hello! Sunt nouă pe Wattpad şi am publicat prima mea poveste. Este încă în lucru dar are două părţi "la vedere". Mi- aş dori să aud păreri : pe site dacă aveţi cont şi aici dacă nu. ...? (mai mult)
as dori sa citesc o carte pentru adolescenti gen: Jurnalul unui adolescent timid ( the perks of being a wallflower); deupa carte s-a facut un film... va rog dau funda!
Care sunt cartile scrie se J.R.R. Tolkein? Funda :)
Buna,aici este tot romanul Maitreyi de Mircea Eliade? http://bookspot.ro/file.axd?file=2010%2F10%2FMircea+Eliade+-+Maitreyi.pdf
Poti folosi armoniasa in contextul de mama armoniasa? Raspundeti va rog am nevoie in 2 zile de asta
Cine stie un site sau un program cu ajutorul caruia pot invata germana repede si usor? Sa fac conversatii, exercitii si alte cele, dau funda :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului