Buna, TPU! Care este diferenta dintre aceste 2 editii ale romanului "Simbolul pierdut" de Dan Brown?(in afara de pret) 1. http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura- de- divertisment/thriller- mystery/simbolul-...? (mai mult)
Am cateva intrebari legate de cartile scrise de Rick Riordan: 1.Stiti cumva unde pot gasi Percy Jackson si Olimpienii : Batalia Labirintului tradusa in romana? Eu am cautat, dar nu am gasit....? (mai mult)
Cum sa ma trezesc la noapte la ora 2 trebuie sa plec la Alejd si uu stiu cum sa ma trezesc. M-am gandit si eu sa-mi pun alarma dar daca nu ma trzeste alarma? Urgent va rog. Funda! Mersi.
Ma puteti ajuta va rog? Am primit o bibliografie la scoala (mai precis la istorie) si nu am gasit toate cartile. Ma gandeam daca imi puteti lasa aici un link cu cartea "Jean Tulard - Napoleon" sau...? (mai mult)
Ce carti cu liceeni, scoala stiti?
Hei.A citit cineva "City of heavenly fire"(Orasul focului ceresc) de Cassandra Clare? Imi puteti da cateva detalii, o mica povestire.Ce mai fac Jace si Clary? FUNDA!
As dori niste carti pentru a intelege mai bine stiinta deductiei si cea a minciunii. Ma puteti ajuta? Multumesc.
Stie cineva unde pot gasi seria de carti twilight? dar sa fie si ieftine. multumesc :)
Hello,TPU! Imi poate spune cineva unde gasesc cartea "niciodata impreuna?" de j.a. redmersk sa o citesc online, va rog frumos? Dau funda :)
Stie stie cineva doua carti bune: Una de c+ + si una de java? iar prin bune ma refer sa pot intelege ceva adica sa aiba si exemple etc. ( nu am nevoie pentru scoala adica nu vreau ceva limitat ). Va multumesc...? (mai mult)
intr-a 9-a, la liceu, la romana ce opere se studiaza? Ca vreau sa mai citesc in vara asta ca sa fiu mai pregatita. Ms ms ms ❤️❤️
Ce carti trebuie sa citesc pentru clasa a 9a?
Imi poate da cineva un link unde pot gasi cartea,, Broasca saltareata din tinutul Calaveras" de Mark Twain?
Cum era statusu ala "fa-l pe celalat sa se indragosteasca de tine, sa creada ca nu poate trai fara tine etc, dar daca tu simti toate astea ai pierdut deja." Sau ceva de genu, stiti varianta corecta?
Buna seara.Recomandati-mi niste site-uri de unde pot cumpara carti.Multumesc anticipat.
Salut, stie cineva unde as putea gasi o carte de biologie clasa a 9 si a 10? ( biologie vegetala si animala ) as dori sa invat pentru bac deci am nevoie doar de materia care se da la bac.
Hello TPU am o intrebare. exista cumva o carte gen continuare la academia vampirilor?
Ce parere aveti despre seria de carti Divergent? am nevoie de o opinie, daca sa mi le cumpar sau nu...sau dati-mi alte tilulri de carti faine gen "academia vampiriilor"...Multumesc :P
Imi recomandati si mie niste carti frumoase si bune de citit pentru adolescenti? Multumesc.
Sunt mare fan Harry Potter si vreau sa citesc un fanfiction din perioada fondarii Hogwarts, dar nu am reusit sa gasesc unul scris bine, detaliat, si lung, complet. Nu stiti cumva voi unul? ...? (mai mult)
Unde pot găsi Baltagul pe internet(complet)?
Unde gasesc si eu o carte despre cum inveti sa fii sofer de combina si tot ce trebuie sa stii. M-ar interesa si un pret aproximativ. Urgent!
In fiecare zi trebuie sa am cel putin o carte langa mine, impreuna cu o cafea si sunt fericit doar ca, eu sunt pasionat de mai multe genuri, si nu stiu ce carte sa aleg, dupa ce termin una(cam repede). ...? (mai mult)
Salut tuturor! Intrebarea mea se adreseaza tuturor care adora sa citeasca carti. Hobby- ul meu este cel de a scrie poezii, dar nu stiu cat de bine imi iese, deci va las sa apreciati. Am talent ori nu?...? (mai mult)
Ce carte imi recomandati si de ce(faceti un scurt rezumat al cartii)? Daca va ajuta cu ceva, va pot spune cateva carti care mi- au placut : Pe aripile vantului de Margaret Mitchell, Martora de Nora...? (mai mult)
Îmi zice si mie cineva minim 5 scriitori faimosi dar obezi? Am nevoie maxima, vreau sa îmi ajut o prietena cu asta
Stie cineva va aparea film dupa cartea lui John Green "cautind-o pe Alaska"? mersi dau funda celui mai detaliat raspuns
Doresc sa comand 3 carti de pe site- ul elefant.ro si am o nelamurire : taxa de livrare se plateste pentru fiecare carte in parte sau platesc pentru o singura carte (pretul cartilor nedepsasind 100...? (mai mult)
Hei imi spune si mie cineva de unde pot cumpara cartea " Cheia lui Solomon?
:) Stie cineva daca va aparea o noua editie din cartea Captiv in labirint? Cum a fost in cazul cartii Divergent, a aparut cu o noua coperta dupa film. Si daca da, cam cand va aparea? Pentru ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune carti ale Rodicai Ojog Bravoveanu, dar a Agathei Christie? si pe care ati alege-o din cele 2?
Hey TPU Vreau sa incept o carte si nu stiu cu care sa incep:- Patul lui Procust (Camil Petrescu) - Alchimistul (Paulo Coelho) - Moara cu noroc (Ioan Slavici) - Istoria celor 13 ( Honore de Balzac) ...? (mai mult)
MICUTELE MINCINOASE online de Sara Shepard vol 1?
PORTRETUL LUI DORIAN GRAY de Oscar Wild! Sa o citesc sau nu? De ce da ori de ce nu? E buna de citit pe plaja?
La anul plec in Grecia timp de o luna in tabara impreuna cu 10 colegi si as vrea sa invat limba greaca.Cu ce ar trebui sa incep?
Sall,TPU! Unde pot gasi poezia,, Poteca" de Stefan Augustin Doinas. Fundita :D
Salut,stiti autori romani mai mult sau mai putin cunoscuti,care au scris romane politiste, cu suspans cu actiune buna?
Cum am mai spus, vreau sa scriu o carte. Ce parere aveti despre inceputul acesta? In ochii sai aurii se reflectau flacarile care cuprindeau Padurea Basmelor. Nu stia ce sa mai faca, caci oboseala...? (mai mult)
Dati-mi o poezie rimata tare cu numele victor, denis si vali? va rog. fundita :*
Hei tuturor! As vrea si eu sa va dau un link cu Wattpad- ul meu, si as dori sa cititi ceea ce am scris, si sa imi spuneti daca sa continui sau nu.Eu am mai pus o intrebare despre primul capitol, pe ...? (mai mult)
Mereu mi- am dorit sa scriu o carte, insa niciodata nu am avut noroc. Cand imi vine o idee o scriu pe hartie, dar dupa cateva pagini imi pierd tot interesul si o las de o parte. Alteori nu am nicio idee...? (mai mult)
Caut o carte care personaj principal sa fie o fata (de preferat destul de tanara cam de la 13 in sus) care sa treaca prin mai multe obstacole gen fugitul de acasa, probleme cu drogurile etc si sa...? (mai mult)
Cate volume, din seia Instrumente Mortale ( de Cassandra Clare) sunt traduse in romana?
Va rog frumos niste rime tari cu numele victor, denis si vali?
In lista de lectura de la scoala am cartea"Salba cu margele care plang" de Cl.Partole. Cam despre ce este ea? Merita citita? Merci anticipat. Apropo, sunt cl.8 si am unii colegi care gindesc ca niste...? (mai mult)
Ce carti imi sugerati sa citesc in vacanta, as vrea sa fie ceva gen Insemnarile unei pustoaice, Divergent etc Fundita!
Bună TPU, când apare cartea Allegiant (tradusă) în România?
Ce parere aveti de cartea nymphette_dark99 merita citita?
ce carti despre adolescenti "rebeli"(consum de droguri, alcool) dar in acelasi timp cu probleme pshice gen anorexia, depresia, anxietatea etc imi recomandati? genul serialului skins uk (cine ...? (mai mult)
Ceau! Care imi dati si mie un site de unde as putea descarca sau macar citi online TOATA cartea Scoala supunerii de Marina Anderson? Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!