Este Lacul Avalon real? Daca este imi puteti da si locatia, unde este situat? (daca o știți) Cred ca Lacul Avalon din Legenda lui Arthur are alt nume in zilele noastre. Sau poate a existat dar poate...? (mai mult)
Aici este o mica parte din o carte scrisa de mine.Sa spuneti ce parere aveti. Numele meu este James Lock. Tatal meu are un petic de pamant in Queville, Anglia. Mama este o rusoaica retrasa din armata...? (mai mult)
O carte de maxim 200 de pagini buna de citit la mare pe PLAJA? Deocamdata citesc Enigma Otiliei pentru scoala, dar are 500 de pg si n- am loc s- o iau in bagaj, imi trebuie ceva sa strecor usor. Cat...? (mai mult)
Care este ordinea logica a romanelor lui Alexandre Dumas? Dupa "Cei trei muschetari", care sunt urmatoarele romane? Declar raspunsul castigator pe cel mai corect si inteligibil! Va multumesc!
Ce carti bune stiti aparute din anul 2010 pana acuma?
Heii! Stitii cartea Daca as ramane de Gayle Forman? Exista volumul 2 in Romania?
Heii! A aparut volumul 3 din seria Eve de Anna Carey in Romania?
Hey TPU Puteti sa-mi spuneti si mie niste titluri de carti de autori straini si autori romani?
Ce romane politiste imi recomandati sa citesc? Va rog argumentati raspunsul vostru, daca se poate! Voi acorda funda celui sau celei care imi da o lista cu cele mai bune romane politiste.Multumesc...? (mai mult)
Hei tuturor.Am inceput sa scriu o carte.Dar nu stiu daca sa continui sau nu.Pentru asta, am nevoie de parerea voastra.Astept orice comentariu care m- ar putea ajuta. Blocaţi în...? (mai mult)
Salut.Imi puteti spune toate operele de la limba romana din clasa a 10 pentru bac?:DLe scriu pe un caiet separat pe toate din a 9 si imi este mai usor sa le repet ^^
Hello,TPU! Ce carti gen 50 de umbre ale lui Grey imi puteti recomanda? Dau funda :D
Aș dori exemple de cărți istorice interesante... Am citit "Nimic nou pe frontul de vest" de P.M. Remarque și Laleaua neagră de Dumas și am fost impresionat de ele
Stiti vreo aplicatie unde pot citi cartile intregi...adica sa fie toata cartea? Va rog fara Scribd deoarece cartile nu sunt intregi! Imi cer scuze pentru categorie daca nu este buna!
Volumul 3 din Divergent, și anume Allegiant a fost tradus în limba romană și este disponibil undeva? Mersi
Hei, TPU! Stiu ca seria de carti "Gossip Girl" nu este identica, in ceea ce priveste actiunea, cu serialul. Tocmai din acest motiv vreau sa va intreb cu cine va ramane la sfarsitul cartilor Nate?
Mă, care-i faza cu "Fifty Shades of Grey"? Cartea-i o mizerie.De ce păsăretu' de 15-18 ani o consideră genială? Să fie majoritatea aşa imbecilă?
A citit cineva "Simbolul Pierdut" scris de Dan Brown? Vreau sa-mi cumpar cartea si sunt curios daca se merita...
Cunoaste cineva lucrari de high fantasy in lit. universala cu elemente de genul mai mult rase intelginte intr- o lume imaginara care sa puna punctul pe interactiunea dintre oameni si aceste rase. Exceptii...? (mai mult)
Care limba este mai usoara intre Spaniola si Franceza?
Spuneti-mi si mie niste carti bune (online) pentru clasa a-V-a
Cine a citit cartea " Coraline de Neil Gheman "? da-timi niste pareri despre ea ( trbb sa o citesc pe parcursul vacantei ) si spune-timi carti bune pentru clasa a-v-a
Hey! Poate cineva sa îmi dea niște nume de nuvele ale lui Vasile Voiculescu?
Am nevoie de nume pentru un personaj imaginar, pentru o carte. Sugestii? Mersi. Despre acest personaj imaginar : este creat de o fata care este tratata in cel mai urat mod si acasa si la scoala,...? (mai mult)
Unde pot citi online cartea Reactie in lant de Simone Elkeles?
Hei! Am scris 2 poezii si as vrea sa- mi spuneti parerile voastre. Mi- e cam rusine sa le arat cunoscutilor... mi- e frica de ce o sa creada despre mine pentru ca poeziile sunt triste. Mi- e teama ca isi...? (mai mult)
Caut o carte despre exercitii de respiratie. Ce imi recomandati?
Spuneti-mi si mie va rog 5 nuvele scrise de Gala Galaction
Cine stie daca a aparut jurnalul unui pusti 8, si de unde il pot comanda? Dau funda.
Unde pot găsi poeme scurte, dar nu de pe net. Adica nu scrise direct pe net. Va roog, e urgent.
Buna TPU.A citit cineva Seria Instrumente Mortale de Cassandra Clare? M- ar interesa Cartea a 5- a "Orasul Sufletelor Pierdute " si ultima carte "Orasul Focului Ceresc".Imi puteti da cateva detalii despre...? (mai mult)
Heii TPU!;;) Aveti idee de programa scolara de clasa a 9-a in ceea ce priveste lectura (la filologie)? Ce opere se vor studia, vreau sa ma familiarizez inca de pe-acum cu ele. Funda! :)
Ce se studiaza in clasa a 9a la stiintele naturii la romana? Ce opere?
Ce parere aveti despre cartile de dezvoltare personala? Imi puteti recomanda cateva bune? multumesc anticipat!
Am citit Sub aceeasi stea de John Green si Fluturi de Irina Binder si asi mai dori sa citesc carti in genul acestora, îmi puteti da niste idei de carti care merita citite.
Se vor publica vreodata volumele de la manga Tokyo Ghoul in engleza?
Am nevoie de nume pentru un personaj imaginar, pentru o carte. Sugestii? Mersi.
HEI TPU! As vrea si eu niste povesti de adolescenti, cu multa muzica si din astea. gen HIGH SCHOOL MUSICAL sau ceva cu magie, cu final trist... dau funda, si va rog nu dati link! :*
Ce parere aveti despre seria "Tunele" si imi poate face cineva un mic rezumat al primului volum si sa imi zica daca e interesant?
Buna! Ati citit cartea Toporisca? Este interesanta?
Sall. Am scrs o carte in format electronic. exista sit-uri care sa imi cumperi cartea (90 pg. ) daca le place. FUNDA
Stie cineva in ce an s-a nascut ai a murit Robinson Crusoe?
Buna :) Stie cineva cine era "poetul blestemat al francezilor" cu initialele FV? Multumesc :)
Aş vrea să public o carte, dar fără plătesc. PS: Am 14 ani. Se poate? Daca da, cum? Cel mai bun răspuns primeşte funda. :* :*
Știe cineva cum se termină cartea,, Căutând-o pe Alaska" de John Green?
Ce carti despre alchimie cunoasteti?
Am o curiozitate sau mai bine spus o mica problema ce ma zapaceste. Recent am imprumutat o carte care se numeste Spulbera- ma si am aflat ca e prima tradusa din serie, apoi m- am gandit sa caut...? (mai mult)
Ce carti horror imi puteti recomanda? Nu conteaza daca este numai o carte sau sunt mai multe din aceeasi serie, numai horror sau actiune sa fie... Insa as dori carti ceva mai usor de gasit,...? (mai mult)
Vreau si eu o. Idee de roman politist care sa ma tina in suspans gen 10 negrii mititei.
Dati-mi niste exemple de romane indiene cu tenta Occidentala.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?