daca cineva a citit textul mizerabilii imi puteti spune ce va impresionat din acest text?
Ce autori de origine indiana ale caror romane au ajuns bestseller-uri cunoasteti? Multumesc!
De unde pot cumpara autobiografia lui Zlatan Ibrahimovic?
Cum se numeste cartea care continua seria Twilight? Este scrisa din perspectiva lui Edward. Multumesc!
*DAU FUNDA* Doresc sa achizitionez faimoasa serie de volume "Culorile Dragostei" de Kerstin Gier dintr- un magazin din Bucuresti, insa nu stiu unde le- as putea gasi si nu vreau sa pierd prea mult timp...? (mai mult)
Cititi. Cititi mult. Cititi tot ce va pica in mana.Cititi orice, fara discernamant. Nimic nu e mai important ca lectura, acum. https://www.facebook.com/photo.php?v=501090226590396&set=vb.138926556145948&type=2&theater ...? (mai mult)
.. nu stiti site-ul referate.ro este bun? Daca puteti sa imi raspundeti repede e foarte bine
Unde pot instala cartea "Casa noptii 8" gratis? Va rog
Unde pot citi online cartea "Exercitii de echilibru " a lui Tudor Chirila?
Am si eu o curiositate. Cate pagni are apitolul 1 din cartea Fluturii a lui Irina Binder?
Ce carti de genul seriei Fortele raului absolut, stiti?
Ceva carti interesante.Despre descoperirea americii,sau revolutia franceza, sau chestii in genul acesta va rog?:D
Recomandaţi-mi un site, unde să pot citi cărţi online de pe telefon. P.s. traduse in română.
Imi ziceti si mie unde pot citi romanul Baltagul de M.Sadoveanu intreg online?
De unde pot face rost de cartea I AM ZLATAN tradusa in limba romana? Funda. Multumesc anticipat :)
Cine era Bandi? din romanul Mara
STIE cineva cate carti sunt in seria Instrumente mortale, ordinea lor? NU STITi daca le gasesc sa le citesc online sau sa le descarc? LInk va rog. Fundaa
Stie cineva de pe ce site pot citi cartea "Arta magiei negre" scrisa de Magus Hessian Mallzebut, dar sa fie tradusa.
De unde pot cumpara seria Sorcerer's Ring de Morgan Rice, in limba romana? De preferat, de pe internet.
Vreau urgent un site cu carti online si un site unde gasesc rezumate pe scurt povestile! Funda :)
Salut,as vrea sa stiu cite pagini are cartea "Cititorul din pestera" de Rui Zink, poate fi de mai multe edituri si diferita dar macar spuneti-mi e cam mare sau nu?
ce nuvele de dragoste îmi puteți recomanda?
Am nevoie de ajutor am primit o carte de vacanta de la scoala si trebuie returnata inapoi dar sora mea cea mica a mazgalito cu carioca verde cine stie un remediu pentru scoaterea cariocii sa imi ...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot citii integral cartea "Orasul ingerilor cazuti" De Cassandra Clare?
Care sunt cele mai bune carti motivationale?
Salut oameni frumosi! Imi puteti da si mie lecturile care se cer la profilul de filologie pentru clasa a IX-a ( a 9a) [Liceul Teoretic Petru Cercel]?
Imi puteti spune o legenda de groaza?
Hello TPU! :p Stie cineva carti dragute asemanatoare cu "Pe aripile vantului" sau "Mandrie si prejudecata"? Sa fie atat de interesante incat sa stai treaz noaptea numai ca sa vezi ce se intample :))...? (mai mult)
Salut imi puteti spune o parere despre jurnalul meu trasnit
Poezii deosebite?
Stiti cumva daca s-a facut vreo carte dupa celebrul baron al drogurilor si evazivul traficant de cocaina, Pablo Escobar?
Buna TPU carti de beletristica are cineva de vanzare amurg eclipsa zori de zi luna nou sau micutele mincinoase sau jurnalele vampirilor vreau sa le cumpar daca le vinde cineva...
Puteti sa-mi spuneti ce literatura pentru clasa a 8 ati trecut in timpul anului scolar? Dau funda.:*
Mi-a placut mult cartea Memoriile unei gheise de Arthur Golden. As dori ceva similar, daca stie cineva?
Imi spuneti, va rog, niste legende gen: Jeff the killer sau marry sau hannibal? :3
Stiti cumva daca in magazinele gen Diverta/Carturesti pot gasi cartea The maze runner de James Dashner?
Hey! Tocmai am terminat de scris o carte de poezii, nu e foarte mare, in jur de 50. Am nevoie de câteva sfaturi legate de o editură bună si nu foarte scumpă, un sponsor dacă se poate si modalităti...? (mai mult)
stiti ce specie literara este: Colt Alb de Jack London?
A citit cineva Sa nu iubesti niciodata un strain de Harold Robbins? Am gasit- o din intamplare la biblioteca si am inceput sa o citesc. Pe prima pagina scrie Vol.1 deci cu siguranta ar trebui ...? (mai mult)
At- i citit, , Faraonul nisipurilor" - Valerio Massimo Manfredi? Daca da, ce parere v- ati format. Eu inca nu am citit cartea, o am si dupa ce termin 4 cati as- i dori sa ma apuc de ea....? (mai mult)
As dori sa stiu ce parere aveti despre aceasta poezie. Cand vantul bate frumusete ti- o rasfira Ochii lumii doar pe tine te admira. Mirifica privire se abate spre...? (mai mult)
Stiti cumva vreun site unde se scriu fanfiction tip carti? Stiti voi povesti inventate de fani sau asa ceva. A, da si sa fie in engleza, please :). Multumesc mult si dau funda!
Buna ziua tuturor! Am o intrebare pentru cei care frecventeaza teatrul. Dupa parerea voastra, care sunt sansele ca la noi in Romania sa aiba succes montarea unei piese teatru musical in stil Broadway ...? (mai mult)
Poate cineva sa imi trimita lista de lecturi suplimentare pentru clasa a 9-a, mate-info?
imi spuneti va rog un roman cu spionaj?
Are cineva Cartea Roxanei si alte jurnale de Stefan Bolea in format pdf? funda
Unde pot sa citesc pe internet cartea Mary Poppins se intoarce( a doua din serie)? Pe un site gratuit. Funda!
Ce criterii ar trebui sa indeplineasca o carte buna (indiferent despre ce gen sau specie este vorba), din punctul vostru de vedere?
Cunoaste cineva niste titluri de carti/autori despre basme si legende locale? Legendele culese din popor ale unor locuri/obieciuri specifice.
1. Recomandati- mi o carte sa ma faca sa ma simt mai destept, nu neaparat sa ma faca mai destept (desi ar fi ideal). Genul de carte, ce te face sa realizezi ceva ce nu ai realizat pana atunci, o carte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!