Hey cine ma poate ajuta si pe mine am de citit o carte pe vacanta dar nu ii mai stiu tot titlul "madame. ..de flambat/flambate "si n-o gasesc pe nat e din literatura universala.dau funda!
Știe cineva ceva cărți de aventură?
sunt fata si am 14 ani.ce carte imi puteti recomanda? Vreau ceva gen micutele mincinoase, insemnarile unei pustoaice...etc
Ce carti horror bune stiti? Vreau o carte care sa te tina in suspans, dar si in frica
Spuneti-mi carti de dragoste bune, sau care v-au placut, va rog. :D
Hey... O intrebare celor ce au citit triologia "jocul lui ender" de Orson Scott Card: Ce parere aveti despre primele doua carti, "jocul lui ender" si "vorbitor in numele mortilor"? Ce- mi puteti spune...? (mai mult)
Imi cititi povestea de pe Wattpad You only live once? Contul meu e My world my rules Votati daca va place plz :*
Hei, TPU! Puteti sa imi dati mai multe link-uri de unde pot sa descarc niste carti gratuit? Eu il stiu doar pe asta: http://cartielectronice-gratis.blogspot.ro/ Multumesc mult!
Ce romane îmi recomandați gen "Agonie și extaz" de Irving Stone?
puteti sa-mi recomandati niste carti interesante?
Unde pot citi gratis cartile lui Nora Roberts? Cvartetul mireselol?
Buna dragii mei, va rog sa- mi dati o lista de carti pentru adolescenti dar nu cu aventuri/drama, pur si simplu de iubire, de gandire, ca sa fiu si eu o persoana mai matura, sa am un vocabular mai ...? (mai mult)
Cine a scris romanul "Fațetele dragostei"? Primul/Prima fundita.
Credeti ca ar putea fi o coperta reusita pentru o carte? http://i.imgur.com/HODFbJn.jpg
Vreau sa- mi comand cartea Dracula de Bram Stoker insa pe net gasesc carti diferite la preturi foarte diferite si nu stiu care mai exact este cartea (in lb romana), unele scrise de Brian Storker. Ma poate...? (mai mult)
Vreau sa citesc toata seria Sherlock Holmes, care sunt cartile?
Hey, TPU! Am o carte aici pe care am scris- o pe Wattpad si nu stiu cum sa o dedic cuiva.In caz ca va întereseaza cartea, aici e linkul...? (mai mult)
Hei. Stiti cateva carti mai adolescentine, de dragoste. Intr-un fel de dragoste intre o fata cuminte si baiat rau. Multumesc.
TPU ..am terminat recent aa citesc o serie de carti "fortele raului absolut" si acum nu am idee ce sa citesc imi plac cartile combinate adica dragoste mistica horror fictiune in combinatie..nu ...? (mai mult)
Buna am 14 ani si imi plac cartile. Dr nu gasesc o carte care m- ar captiva, care ar fi foarte interesanta. Puteti sa imi recomandati ceva carti? As prefera romane ( am citit "Singur pe lume"de Hektor...? (mai mult)
Buna am 14 ani si imi plac cartile. Dr nu gasesc o carte care m- ar captiva, care ar fi foarte interesanta. Puteti sa imi recomandati ceva carti? As prefera romane ( am citit singur pe lume si mi- a...? (mai mult)
Ce cărți de pe Wattpad merită atenție?
Hey! Am comandat 3 carti de pe eMAG cu transport gratuit...Nu am inteles daca trebuie sa ma duc sa ridic comanda sau daca mi- o transporta ei.In orice caz, in cat timp pot sa ridic comanda din showroom...sau...? (mai mult)
Care este cartea voastra preferata?
Hei,TPU! Am terminat azi,, Morometi" vol 1. Multi spun ca este o carte plictisitoare, dar mi s-a parul chiar un roman bun, nu a reusit sa ma plictiseasca deloc. Stie cineva cum este vol 2?
.pt cei care stiu limba franceza..care e diferenta intre coque de cle plip si telecommande
As vrea sa citesc o carte ceva gen pretty little liars. sau cu altceva dar sa fie o carte buna. Ce imi recomandanti? am 15 ani!
Lista de lecturi pentru dupa ce am terminat clasa a 8a?
Ce carti horror imi recomandati? Am nevoie Urgent.
Intrebare pentru fanii Lord of the rings, cum e treaba cu cartile? cred ca m- as apuca si eu de ele, dar nu le stiu ordinea cronologica pe langa Hobbit si Stapanul inelelor am mai vazut ca autorul mai...? (mai mult)
O carte buna in care pot invata totul despre C si C++, de la 0.
Personajul Niculae din cartile "Morometii" si "Viata ca o prada" de Marin Preda, este chiar autorul(Marin Preda)?
Ce carte v- a dat cele mai intense trăiri și v- a ținut deschis apetitul pentru ea pe tot parcursul sau, din contră, l- a închis după primele pagini, dar n- ați putut renunța la ea așa cum ...? (mai mult)
TPU! Am gasit un citat in limba engleza si nu stiu exact cum s- ar traduce. Daca m- ati putea ajuta voi, m- as bucura tare mult... Citatul e : "If you kiss her mind, her body will follow" Dau...? (mai mult)
Ce carte citești în momentul de față?
Intrebare pentru cititorii de carti cu subiect paranormal :X Doresc de curand sa imi achizitionez o carte intitulata, , Criptopedia. Dictionarul fenomenelor paranormale - Jonathan Maberry" si vreau sa...? (mai mult)
"Titanic Vals" de Tudor Musatescu,"O noapte furtunoasa" sau "O scrisoare pierduta" de I.L.Caragiale? Care vi se pare mai amuzanta?
Buna Tpu.Ieri mi-am facut o pagina pe fb si vreau sa pun pe cineva admin, doar ca nu stiu cum sa gasesc panoul de administrare. Funda la raspunsul care ma ajuta!:)
A citit cineva Indrumar patimas de Emil Cioran? Vreau sa ma apuc sa-l citesc in noaptea asta si ca pe maine sa am cu cine discuta despre aceasta opera.
Buna TPU. Ce carte v-a placut cel mai mult de la fiecare din urmatorii autori: Mario Vargas Llosa, Gabriel García Márquez si Paulo Coelho?
de unde pot descarca carti pentru android ( format pdf)?
Sa raspunda doar cine stie 100%! Apreciez si dau funda! 1.Stiti o carte care sa cuprinda ceva din cele enumerate mai jos? Vreau sa ma preg. pentru faculta la info :) Introducere în programarea calculatoarelor...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta s atraduc aceste versuri "Dokunduğum anılar mı. Yoksa sensiz kıyılar mı yırtık fotoğraflar mı. Senden kalan " Multumesc.
Exista vreo aplicatie pentru a-mi creste viteza cu care citesc in romana?
Stie cineva cate capitole are cartea Allergiant de Veronica Roth? Sau cand o sa fie publicata in Romana si cu cat o pot cumpara? Daca este tradusa deja in romana: imi dati va rog un site de unde sa o comand?...? (mai mult)
De unde pot citi online sau descarca (doc, docx, pdf, etc) cartea Mare Tranquillitatis de Katja Millay?
stiti niste carti faine dar mai vachi Gen s.f dau funda
Hei buna. Cartea "Sange Satanic " de Cristina Nemerovschi se poate gasi la biblioteci? Multumesc
Acum multi ani am citit o carte, nu o mai tin minte asa de bine, era vorba despre un baiat care gaseste parca intr- o cutie, o bila de gelatina verde care incepe sa se faca din ce in ce mai mare. Stie...? (mai mult)
Dati-mi un link pentru Mihail Sadoveanu - povestiri si repede
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!