Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 6 Martie 2025 sunt:
Dati-mi un link pentru Mihail Sadoveanu - povestiri si repede
Nu stie cineva cand apare volumul 3 din seria Divergent: Allegiant, in limba romana?
De unde pot sa citesc Inheritance de Paolini in romana? Face parte din ciclul Eragon.
Hey! Stie cineva niste carti cu ingeri care merita citite in afara de Angelfall si World After?
Hey! Eu ador cartile de tip jurnal... daca cineva stie cartile Generala 1 2 3, Eu haios, Eu si mai haios de James Patterson si mai stie carti in gen va rog sa imi spuneti si mie.dau funda! multumesc...? (mai mult)
Buna as vrea sa invat limba rusa online ma poate ajuta cineva cu un program sau ceva de genu dar sa fie bine structurat. Funda
Ştie cineva cărei cărţi îi aparţine dialogul de mai jos? : "- Ce mai faci? - Lucram putin. Mai navigam şi pe net...şi beau şi ceva vin. Ce mai, mi-e dor de tine."
Ce carti sunt in programa din clasa a 10-a de citit? FundaVOT!
Heiii,am 15 ani si as vrea sa citesc cateva carti, dar nu povesti! As dori ceva mai de varsta mea! Cateva titluri? :)
Bună,ştie cineva câte pagini are romanul Iona de Marin Sorescu? Trebuie s-o citesc :), dau fundă :P
Deci pe vara profesoarea a aiurit si ne- a dat 7 carti de 500 de foi fiecare.Pina acum am citit aproape trei. Daca puteti sa ma ajutati cartea Coliba Unchiului Tom am citit- o pina la momentul in care ...? (mai mult)
A aparut cumva volumul 3 al povestii Nu plange sub clar de luna de Heather Davis in limba romana? Va rog daca stiti un site care ofera povestea online in romana trimiteti- mi link- ul pur si simplu...? (mai mult)
Nu are cineva niste scrieri de-ale lui Seneca in format electronic?
Stiti vreo carte cu titlul "Paine si sare"? Am gasit prin biblioteca o carte foarte groasa (de vreo 6- 700 de pagini, veche de vreo 30 de ani (era mama la scoala pe atunci) si lipsesc multe pagini, s.a....? (mai mult)
Ce carti imi recomandati sa citesc pentru clasa a IX a? Dau funda! :3
Buna! Ce romane politiste cu multa actiune si suspans imi recomandati? Pana acum am citit romane de Agatha Christie si Georges Simenon dar mai stiti si alti autori?
Mai e cineva, înafară de mine, care vede asemănărea între Cântec de gheaţă şi foc, şi Shogun? Credeţi că Martin s-a inspirat de la Clavell?
Eu sunt genul de persoana care citeste foarte mult, dar am ramas fara idei.Imi puteti da niste exemple? P.S.Imi plac cartile in stilul "Harry Potter" "Percy Jackson" "Sub aceeasi stea" "Cautand-...? (mai mult)
Dati-mi si mie un link cu un site de pe care sa pot descarca carti in format pdf pt tablets. Merci anticipat
Buna la toti am si eu o intrebare sunt persoane care isi vand cartile pentru adolescenti gen twilight, micutele mincinoase smd? sa imi spuneti pretu si ce aveti.Multumesc.
Hei, poate nu am ales corect categoria, dar as vrea niste replici in franceza foarte bune cu care as putea da maxime, dar sa fie din alea cu limbaj de cartier...nu conteaza daca are o injuratura micuta. ...? (mai mult)
Heii am inceput "The Fault in Our Stars" si scrie la un moment dat ca fata citea o carte " O durere suprema", stiti daca as putea sa o gasesc undeva, adica am cautat mult pe google si nu am gasit nimic...? (mai mult)
Spuneti- mi, va rog pentru urmatoarele carti de unde pot sa le cumpar traduse in romana: Casa noptii, P.C. Cast si Kristin Cast - vol. #10 Hidden Emily the strange, Rob Reger: vol. #2 Stranger...? (mai mult)
Buna de curand eu am luat de la biblioteca cartea Robinson Crusoe si am citit pana la pagina 36 si am observat ca sunt pagini rupte pana la pagina 54. Ce sa fac acum? E cartea mea preferata. VREAU SA ...? (mai mult)
Buna,am 9 ani cine imi poate spune cum se zice in limba Rusa : Cind vii la Moldova? Nu gasesc cum si gata... Dau funda...
Ce carti horror pentru adolescenti imi recomandati?:3
As vrea sa devin barman si vreau sa invat mai multe lucruri despre asta de exemplu istoria bauturilor retete... si tot asa. Am auzit ca exista si carti pentru barmani. Aveti idee cum se numesc?...? (mai mult)
cineva are cartea "Jocul continua" de Eduard Jurist s-o scaneze si s-o faca tip carte electronica pe net?
Îmi puteți spune care este acțiunea fiecărui volum din seria "Vampirii Sudului"? Știu că sunt 10 cărți și că asta ar putea lua ceva dar chiar am nevoie. Mulțumesc anticipat!
Cei care au lecturat Mein Kampf, ce parere v-a lasat?
Ce carti imi recomandati? Nu imi plac cartile care seamana cu cele scrise de Jules Verne. Ceva de genul Micutele mincinoase, Jurnalele Vampirilor, Jocurile Foamei... Funda!
As dori niste recomandari de lectura pentru vacanta asta. Mentionez ca am terminat clasa a 8-a si vreau sa stiu pe ce se orienteaza profesorii de limba si literatura romana in clasa a 9-a.
Cine stie o carte buna?
Această întrebare e destinată celor familiari cu site- ul Wattpad, mai mult. Ce părere aveți de începutul meu de „carte"? http://www.wattpad.com/story/18407076- city- of- shadows P.S.:...? (mai mult)
Are cineva de vanzare cartea "poarta-te ca o lady, gandeste ca un barbat?"
CIne imi spune carti cu posedari si exorcizari gen cum a fost 616- totul e infern Cine a citit stie. Va rog multt. Sunt disperat:)))
sunt genul de persoana nu tocmai pasionata de lectura insa singurele carti pe care as vrea sa le citesc sunt niste carti "horror" sau ceva de genul. ceva care sa aiba suspans si lucruri neasteptate....? (mai mult)
Aflasem mai demult de o carte al carei topic era: un individ invata o perioada lunga de timp pentru a deveni medic si in cele din urma afla ca are o boala.(probabil incurabila).
Ce carti traduse in romana scrise de Alex Flinn se gasesc in Romania? (exceptand romanul de dragoste pe adolescenti, Bestia).
stiti cumva din intamplare cum as putea sau de unde sa fac rost de cartea " The Last Ship " de William Brinkley, pe vreun site in RO sau oare se gaseste la librarii? nu prea am timp de umblat momentan...? (mai mult)
dati- mi va rog niște idei ce as putea citi vara asta niște cărți dar sa nu fie cărți de oameni mari sa fie de vârsta 12 13 ani va rog eu. Si dacă puteți să- mi lăsați niște linkuri...? (mai mult)
De unde pot comanda si eu cartea "Dumnezeu nu crede in atei" de Ray Comfort? Sau mi- o poate trimite si mie cineva? Funda pentru cine ma poate ajuta! http://gramma.ro/produse/m1/1896/41/74/Dumnezeu-...? (mai mult)
Salut prieteni de pe TPU vreau sa ma ajutati intr- o problema cu mult timp in urma am citit un articol intr- o revista despre o fata ce is- i vedea parinti in timp ce dormea in alta camera, articolu l-...? (mai mult)
Stie cineva daca exista cartea "1, 000+ Little Things Happy, Successful People Do Differently" si in limba romana? Eu am cautat-o si nu am gasit-o... Va multumesc!
Dati-mi va rog niște titluri de cărți de băieți de 12 ani. Funda.
Am citit o carte pisicile războinice volumul 1 in inima pădurii si as vrea sa citesc volumul 2 foc si apa. Cine îmi poate spune si mie sau să-mi lase linkul unde o găsesc?
Ati citit careva cartea "Fluturi" de Irina Binder? daca 'da' spuneti-mi: cum vi s-a parut?
Cate carti au aparut in Romania din Casa noptii-PC Cast?
Stie cineva unde pot gasi cartea de la Pretty Little Liars on-line?
Bună :* îmi puteţi da şi mie, vă rog, un link de unde aş putea comanda online romanele "Iona" de Marin Sorescu şi "Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război" de Camil Petrescu? Dacă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.