Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 6 Martie 2025 sunt:
Aș vrea să-mi recomandați niște cărți gen Irina Binder-Fluturi. Sau cărți care să nu conțină ficțiune.
Hei! Vine ziua mamei mele si, printre altele, as vrea sa ii iau o carte, doar ca nu stiu ce sa aleg. Ii plac cartile de dragoste, drama, profunde, emotionante poate, dar nu siropoase. ceva special. Stiti...? (mai mult)
La Adevarul am vazut ca sunt 100 de carti clasice de citit intr-o viata, dar nu am vazut nicaieri carti romanesti de citit intr-o viata. Imi puteti da o lista cu must read romanesti?
Heiii. Știe cineva dacă pot găsi online/în format pdf cartea lui Chris Simion- Ce nu ne spunem când nu ne vorbim.?!?! FUNDĂ DUBLĂ :)))
Stiti unde pot gasit Starters de Lissa Price pdf in romana?
Care scriitor roman a scris urmatoarele versuri "Cand te- am zarit intaia oara, purtai in ochi enigma surazatoare si conventionala a pozelor uitate in geamantan ".Am nevoie de raspuns.Tot...? (mai mult)
Heii! o parere despre subiectul 3 de maine la istorie? eu zic ca statul roman modern (sec XVIII- XX) nu va mai pica, avand in vedere ca s- a dat si anul trecut si anul acesta la sesiunea speciala, voi...? (mai mult)
Buna~ Stiu ca exista foarte multa lume care isi face reclama in legatura cu acest gen de chestii, insa am inceput sa scriu o pveste pe Wattpad, din care am scris pana acum doar 3 capitole. Nu a prea ...? (mai mult)
Vreau romane istorice cu aventura ( gen Alexandru Dumas, Pavel Feval... ) funda pentru cine raspunde mai rapid
Salut TPU, uite cum sta treaba, eu m- am apucat sa scriu o poveste de groaza si am nevoie de pareri despre cum povestea, puteti sa cititi din ia si dupa sa imi spuneti parerea? :D :D :D http://spectrul-...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie cateva carti frumoase.
As vrea sa citesc o carte, sau mai multe. Va rog sa imi recomandati ceva carti, si sa imi spune- ti cate ceva despre ele! Prefer sa fie o carte de adolescenti, sau mai horror. Sau orice! Daca...? (mai mult)
Unde gasesc si eu aceasta carte sa o comand? Sau imi poate da si mie cineva? http://www.stiricrestine.ro/2011/05/10/cartea-saptamanii-dumnezeu-nu-crede-in-atei-de-ray-comfort/
Recomandati-mi niste carti din domeniul filozofiei, psihanalizei si sociologiei, argumentati sugestia.
Buna TPU Ce carti mi-ati recomanda sa citesc? Am 15 ani si sunt fata. Funda
Hei TPU, ce carti cu povesti de dragoste adolescentine stiti? Nu stiu ce sa citesc.
Va rog frumos sa-mi dati un site in care sa pot citi Camil (file din poveste ) scrisa de Mihai Eminescu.Va
Hey! Am o mare problema...Anul acesta trec in clasa a VII- a si n u stiu ce carti sa citesc...Mi- au placut mult Ciresarii de Constantin Chirita si Aventurile lui Tom Sawyer de Mark Twain. Vreau sugestii...? (mai mult)
Hei lume! Unde pot citi in engleza prima carte, de preferat, intreaga serie de carti, The Maze Runner, scrisa de James Dashner?
Buna dimineata, imi puteti sugera niste carti care sa cuprinda temele urmatoare : mitologia germanica( Saga nordice), etnogeneza triburilor germanice, modul lor de organziare politico- religios, expansiunea...? (mai mult)
Ce carti fantasy imi recomandati? (in afara de Jurnalele Vampirilor, Amurg, Fortele Raului Absolut)
Stie cineva cand apare volumul 5 din fetele gallagher in limba romana?
Care sunt cele mai grele poezii in opinia voastra? si cele mai frumoase?
Sallut, ce carte as putea citi in clasa a9-a? de aventura sau dragoste as prefera.
TPU, puteti sa-mi spuneti opera "Despre limba romana de Nichita Stanescu" este un text sau o poezie? Funda! si datemi un link de unde o pot lua?
Buna ma puteti ajuta sa scriu o intamplare petrecuta la un han acum 100 de ani? ( sunt a 7. a - trec a 8.a)
Au aparut volumele 3, 4 si 5 din Fablehaven in Romania sau mai dureaza pana vor aparea?
Eu sunt din Ploiesti si vreau sa imi cumpar cartile Amurg, zori de zi, luna noua si eclipse. Va rog sa- mi spuneti unde pot sa gasesc aceste carti macar una in Ploiesti si cat costa. DAU FUNDA...? (mai mult)
Vara aceasta mi am pus in plan sa citesc cateva carti, dar nu stiu ce :)) De exemplu, nu imi plac cartile vechi scrise de Alexandru Dumas sau altii. Am citit de curand Divergent (Veronica...? (mai mult)
Tocmai am terminat clasa a 8-a si sunt in vacanta.Mi-ati putea recomanda ceva cartii pe care sa le citesc?
Am nevoie foarte urgent de povesti engleze avind 40-60 pagini scrise de autori englezi.D-au fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Stie cineva niste carti bune pe watpad? Terminate daca se poate...
Va rog sa-mi recomandati niste carti SF care sa descrie civilizatii extraterestre sau ancestrale, lumea lor si felul lor de gandire. Cel mai bun raspuns -nota si funda!
Din ce opera s-a inspirat Eminescu cand a scris Luceafaru? Multumesc! !
Buna TPU. In cadrul romanului Ion... vreau sa stiu daca atunci cand are loc primul conflict intre Ion si George de se bat...Ion il doboara pe George cu parul?
Am 12 ani! Imi puteti recomanda niste carti frumoase?
Pentru cine a citit cartea Irinei Biner - Fluturi: ce parere aveti despre ea? Mie mi se pare ca e mediocra si nu reprezinta nicio valoare literara.
50 de umbre a lui Gray: literatura de calitate sau o prostie?
Ce parere aveti despre cartea "Suge-o Ramona"? Credeti ca este adevarata povestea tipului?
Doresc si eu traducerea aceste fraze in eng Când moartea îmi va spune sa parasesc pamântul, când oameni fara mila îmi vor sapa mormântul, când lumea pentru mine nu va mai exista, atunci dar ...? (mai mult)
Exista un site cu cartea "The Son of Sobek" si "The Red Pyramid" online? Toata cartea? In engleza. Daca da, va rog sa-mi dati site-ul
Trebuie sa citesc si eu "In vreme de razboi" de Caragiale si as dori sa stiu daca aceasta este toata: http://ro.wikisource.org/wiki/În_vreme_de_război
Imi poate trimite cineva un link cu cartea Dansul Dragonilor de George R.R Martin in varianta mobi?
Unde pot instala cartea " Jurnalul lui Cathy"," Mortal kiss"," Casa noptii"," Bloodlines" si " Casa noptii" in limba romana. Funda
Stiti cate capitole are carte Marile Sperante de Charles Dickens
De unde pot sa comand romanul Baltagul?
Buna luumee! De unde pot cumpara cartile "The Vampire Diaries" pe net? Pls am nevoie urgent. Funda :)
Ce specii literare a scris Mihail Drumes? Multumesc anticipat :)
Buna- ziua dragi oameni! Daca va pot ruga ceva, din tot sufletul. Am o prietena cu un suflet incredibil, scrie de multa vreme pe internet, mai exact wattpad nuvele si poezii foarte profunde despre...? (mai mult)
Cine imi poate propune carti interesante la fel ca "academia vampirilor" sau cam asa fel. Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!