Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 6 Martie 2025 sunt:
Cine imi zice niste carti cu exorcizari(gen cum e 616 totul e infern de David Zurzo si Angel Gutierez)
M- am saturat de citit carti. E o pierdere de vreme Stiti ce, eu ma las. Ma las si de scris povesti pe hartie pe care sa le citeasca altii. Frate, as vrea sa scriu propria mea poveste de viata....? (mai mult)
Hei! Am nevoie de putin ajutor. Eu cred ca ordinea acestor carti ar fi asta > :"Silmarillion", "Copiii lui Hurin", 'Hobbitul" si "Stapanul Inelelor" (cele 3 volume) de J.R.R. Tolkien, este corect asa?...? (mai mult)
O carte de citit in care cei doi indragostiti sunt nevoiti sa se desparta? Astept titluri si sugestii. Mersi, funda. :*
Vreau carti de aventura, fictiune si dreagoste, de dorit combinate. Multumesc mult.
Ce parere aveti despre cartea Frații Karamazov? Va placut?
URGENT.Am nevoie de carti(povesti, romane)scrise de scriitori englezi 40-60 de foi.D-au fffuuundddaaaaaaaaaaaaaa!
Cunoasteti vreo poezie "pe dinafara", una care sa transmta (cu adevarat) un mesaj?
Ce impresii v-a lasat cartea "Invitatia la vals" a lui Mihai Drumes?
Care este cea mai lungă epopee din lume?
Cate strofe are poemul Luceafărul?
Aş avea nevoie de cartea Hanu Ancuţei. Aş vrea să o citesc de pe internet. Ştie cineva de unde pot face rost de site-ul cu întreaga operă? Mulţumesc.
Ce parere aveti de J.R.R. tolkien?
Hei, incerc sa aflu care este numele unei carti pe care am citit- o acum ceva timp. Nu- mi aduc aminte nimic din titlu insa stiu ca este cu o fata in jur de 15 ani, ce este trimisa la o casa gen internat,...? (mai mult)
Ce carti as putea citi? PS:Am 13 ani.
Imi puteti spune cu ce rimeaza cuvintele "facem " si " gustoase " Va rog! Dau funda =}}}}
Cine a scris Sherlock Holmes?
Care a fost ultima carte pe care ati citit- o? Am 13 ani, mi- o recomandați? :D Daca puteti, va rog, mai dati- mi exemple de lecturi pt varsta mea.; ) Cele mai multe exemple primesc FUNDITA! ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartile The Vampire Diaries? Am inteles ca ultimele scrise de "autorul fantoma" au fost ceva mai slabe. Primele sunt bune? De asemenea am auzit si ca ar fi mai pentru. copii...? (mai mult)
Niste romane de dragoste pe care le.as putea citi cu adolescenti? mă puteri ajuta cu niste ideei?
Stie cineva cine este traducatorul romanului Totul pentru a invinge, de Barbara Taylor Bradford, publicat la editura Miron? Asta e cartea: http://www.okazii.ro/beletristica/romane/barbara- taylor-...? (mai mult)
Niste carti care merita citite sau scriitori faimosi va rooog?!
Stie cineva unde pot gasi capitolul 13 din Midnight Sun scrisa de Stephenie Meyer? Am gasit capitolul in engleza http://www.kissofvampire.com/fiction/Stephenie_Meyer/Midnight_Sun/13.html dar eu vreau in...? (mai mult)
Hey buddies! Cine din aceasta comunitate TPU a citit TOATE volumele, , La Medeleni"? Nu ca vreau rezumatul sau ceva...Mie imi place enorm literatura.Citesc mai mult autori straini consacrati, dar parintii...? (mai mult)
Hei, am o întrebare mai ciudată. Vreau să încep să scriu o carte, dar am nevoie de mai multe acţiuni ilegale gen crimă sau furt (aproximativ 24) Vă rog, am căutat peste tot şi nu găsesc ...? (mai mult)
Buna :3 Eu pana acum am citit, , nu plage sub clar de luna, , 1 si 2 si, , fericirea incepe azi, , daca imi puteti recomanda niste carti de dragoste care sa semene cu, , fericirea incepe azi, ,...? (mai mult)
Am 14 ani si as dori sa citesc "Fluturi" de Irina Binder. Este o carte pentru varsta mea?
Buna,imi puteti sugera va rog niste carti romantice,fara vampiri sau SF,si sa nu se termine dramatic, adica sa ma faca sa plang?
Ce carte de aventuri pot sa citesc vara dar sunt clasa 7
Buna vreau sa ma duc sa imi cumpar cartea „Hotul de carti„ de Markus Zusak. Este buna? Sunt iubitoare a SF-ului si a aventurii. Are ceva aventura sau ceva mister?
Cine imi poate recomanda si mie niste carti de dragoste?
puteti sa imi spuneti si mie niste carti de groaza? va multumesc la revedere!
Unde pot gasi cartea "Vama Fantoma" pe net? Dau funda. ♥
Cine imi scrie toata seria Jurnalele Vampirilor+Jurnalele lui Stefan in ordine?
Știe cineva când apare Crown of midnight de Sarah J. Maas din seria Throne of glass in romana?
Unde pot publica povesti personale ca sa poata fi citite de mai multe persoane?
vreau niste link-uri cu povesti ( FanFiction) finalizate. sa aiba comedie,actiune,romence, mult romence si sa fie cu +16 ( nu e obligatoriu) Dau fundita celui mai bun raspuns :*
Unde pot citi Baltagul online?
Hey, are cineva cartea Captiv in labirint - James Dashner in format pdf?
Stie cineva cand apare volumul 4 din Altfel de Ingeri in romana?
Cine știe o doină frumoasă pentru concurs? Promit fundă! :*
Hei TPU, as vrea si eu cateva carti de psihologie, manuale, caiete... absolut orice dar sa ma ajute sa invat pentru bac. Daca se poate sa imi raspunda cineva care stie concret... Dau funda :)
Ce carti imi recomandati sa mai citesc si eu? Prefer carti istorice, science-fiction, gotice, de groaza, si am 14 ani.
imi poate trimite cineva un link cu cartea Iliada de George Murnu editie pentru copii si un link pentru Odiseea tot editie pentru copii?
Se gasesc cartile din seria 'Dispozitive Infernale' de Cassandra Clare in format electronic? Am reusit sa gasesc doar primul volum din serie intr- un format acceptabil, cel de- al doilea l- am gasit pe...? (mai mult)
TPU, am nevoie sa-mi spuneti un roman (am terminat a VII-a) pe care sa-l citesc vara asta. FUNDA!
Imi spune si mie cineva niste citate celebre ale unor autori romani despre joaca!? Dau funda! ♥☺♥☺
Ce lecturi se fac in clasa a 9-a la liceu?
A citit cineva cartea " Sub aceeași stea"? Dacă da, ce părere aveţi de ea? Dau fundiță.❤✌
Unde pot găsi cartea "am să te iubesc până la sfârșitul lumii " de Marius Tucă online? Am.cautat peste tot și nu am găsit-o! :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!