Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 6 Martie 2025 sunt:
Hei, TPU! Sunt printre voi băieți/fete care au citit trilogia Fifty Shades? :P Dacă da, cum vi s-a părut?
Heii, TPU! Anul acesta am examenul de Evaluare Nationala si, cred ca o sa ne dea la romana o poezie despre trecerea ireversibila a timpului. Asa ca, ma gandeam sa imi notez cateva expresii despre trecerea...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sa citesc cartile din seria Urzeala Tronurilor si nu stiu in ce ordine trebuie citite. Ajutor? Dau funda
As dori sa public niste povesti la o revista sau o editura.Stie careva un loc bun unde pot publica? Multumesc anticipat!
Ce carti puteti sa imi spuneti sa citesc in vacanta asta (de 14 ani), m-ar interesa cele de groaza va rog! (funda!)
Hei! Imi puteti recomanda niste carti interesante? De preferat scrise de Eliade sau Preda? Mi-u placut Maitey si Orasul cu salcami.Dau fundita! Multumesc anticipat!
Ce carte vi se pare mai interesanta dintre:"Parfumul" de de Patrick Suskind, "Misery" de Stephen King, "American Psyho" de Bret Easton Ellis, "Panza de paianjen" de Cella S., "Idiotul" de Dostoievski.Sau...? (mai mult)
imi puteti recomanda niste carti interesante care merita procurate asemanatoare cu,, Elevul Dima dintr-a saptea" sau,, Cautind-o pe Alaska". Tin sa mentionez ca e neaparat sa fie de dragoste.
Hei, imi puteti recomanda si mie niste carti lacrimogene? Dau fundita celor mai multe optiuni. (Daca puteti sa im spuneti si autorul lor este perfect).
Buna,imi puteti spune va rog din ce carte sunt aceste citate? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=812470828770596&set=a.638141929536821.1073741833.100000230587608&type=1&theater
Vreau si eu niste poezii, statusuri si citate despre cer. Ma puteti ajuta? P.S dau fundita! Sa aveti o zi frumoasa!
O sa mai fie si volumul 3 din cartea " Fluturi " de Irina Brinder?
Cand spuneti literatura clasica, la ce fel de opere va ganditi? Da-ti-mi exemple romanesti sau straine. Multumesc!
Hey e urgent... Vara aceasta as vrea sa citesc niste carti si nu am habar ce fel de carti... Imi puteti propune cateva nume de carti + autor? FUNDA :) ...? (mai mult)
Auziti, puteti sa- mi dati exemple de strofe de poezie pentru sfarsitul de an scolar pentru ca mie nu- mi vine nimic in cap momentan, ( 2- 3 strofe nu mult ).Dau funda celei mai bune! ( Dar creeate ...? (mai mult)
"Marele singuratic", scris de Marin Preda, este un roman de dragoste? Dar "Creanga de aur" de Mihail Sadoveanu? Nu știu ce sa citesc mai întâi și as prefera ceva, măcar putin de dragoste, nu...? (mai mult)
Care este cea mai interesanta carte dintre Omul invizibil, Clopotul de cristal sau Teoria fericiri?
Salut.As vrea niste nume de carti cu caracter istoric ca am de citit la istorie si nu stiu ce sa citesc si as vrea sa pot alege:as vrea ceva actiune si batalii si chestii de astea
Stiti cumva daca, cartile de Nicholas Sparks sunt romane?
Ce romane de dragoste frumoase stiti?
Care este cea mai buna carte pe care a- ti citit -o? Accept mai multe raspunsuri si pareri Multumesc.
Are cineva cartea "The fault in our stars" (format pdf) în română? Aş fi tare recunoscătoare dacă mi-o trimite cineva :) Mulţumesc.
Vreau sa citesc o carte la care sa rad, sa rad de numai pot. Ce carte imi recomandati?
Heii, TPU. Dacă ați citit Jane Eyre - Charlotte Bronte, îmi puteți spune despre ce este vorba si care este părerea voastră despre această carte?
Sora mea e pe clasa a patra si trebuie sa povesteasca o carte care i- a placut ( nu "Capra cu trei iezi" sau "Scufita rosie"). Imi puteti recomanda niste carti de clasa a patra (sa inteleaga cartea)? DAU...? (mai mult)
Ce credeti despre poemul meu,, Aneantizarea nadejdii"? Il gasiti pe blogul meu http://laviergedeferblanc.wordpress.com/
Buna seara :D.Ce carti interesante ati citit?(de preferat sa fie 2 personaje:o fata si un baiat
Cine stie un magazin (din moldova) online de carti? Doresc sa-mi comand niste carti de autori straini caci in librariile simple nu le-am gasit. Dau funda:)
Caut poezii grele si emotinante,vreau sa invat ceva interesant, multumesc!
Cine imi poate da lista de lectura pentru clasa a IX-a?
Mihai Eminescu a scris poezii de dragoste, poeziile lui avand de obicei tema iubirii. In poeziile celoralalti poeti care e tema textului care predomnia (cum e la Eminescu iubirea pentru ca a scris poezii...? (mai mult)
As vrea sa citesc o carte gen Harry Potter(aventura, fantastic si magie ) si nu prea stiu ce as putea citi. Imi puteti recomanda una sau mai multe carti? Dau funda
Cine stie foarte bine rusa... am nevoie de putin ajutor. 1. Ты что думаешь, что ты лучше всех? Что я о тебе постоянно думаю? Что тебе нет ...? (mai mult)
Carti bune? sa fie asa mai genu cartilor scrise de King
Ajutati-ma va rog sa gasesc poezia "Scrisoare neamului" de Leonida Lari. Dau funda :*
Ati citit vreo carte motivationala care sa va schimbe viata in bine? sau orice alta carte care sa va ajute practic in viata de zi cu zi? cum v-a schimbat?
Imi spuneti si mie va rog in ce librarii as putea gasi volumul 3 din Percy Jackson si Olimpienii de Rick Riordan?
Heii,va rog sa imi dati niste povestioare de drdagoste cu mai mult dialog! :))
Unde pot citi gratis si in lb romana cartea The Maze Runner de James Dashner?
Ce carte mi-ati putea recomanda sa citesc?
Cand vor publica cartea The Fall of Five de Pittacus Lore in limba romana?
Salut Tpu.Imi place foarte mult sa scriu si mi- ar place sa am propria mea carte, si prietenii imi spun ca, chiar ma pricep insa nu stiu daca ceea ce scriu eu li se va parea banal altor persoane.Am participat...? (mai mult)
Http://www.site.spencerhillpress.com/Cursed_Book.html Este tradusa si un romana cartea? Daca da de unde o pot comanda sau sa o pot downloada
Ce carti aveti de gand sa cititi vara aceasta?
Stie cineva de unde mi- as putea lua seria "Percy jackson and the olympians" si eventual " heroes of olypus"? - stiu ca nu au fost treaduse in romana (cel putin a 2- a serie ca prima nu a ...? (mai mult)
Are cineva cartea Nymphette_dark99 in format pdf sau word?
Cine a scris cartea Pe aripile vantului?
Imi puteti da si mie niste citate celebre frumoase despre literatura? Nu lungi. 1-2 :) sau sa imi spuneti de cine este scris "Lirismul este, inainte de toate, tineretea exuberanta a sentimentului "
Unde pot gasi cartea oline KIR IANULEA de Ion Luca Caragiale? Sau sa o scrieti voi daca o aveti, dar cred ca-i lunga.
Unde gasesc si eu romanul integral,, Zmeura de campie" pdf?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?