Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 6 Martie 2025 sunt:
De unde pot descarca cartea "Suge-o Ramona!"? Vreaun sa mi-o bag pe tel, dar fara sa o citesc online :D
Hei TPU, am nevoie de ajutor, unul mare Chestia e ca imi place sa scriu carti, am doua genuri preferate, politist si fantasy, pentru fiecare dintre cele doua genuri, am in mintea mea creata o ...? (mai mult)
Hey! Imi poate spune si mie cineva titluri de carti cu ingeri? Mersi anticipat.
Recomandati-mi ceva carti bune de citit acum pe vacanta :3
Recent am gasit o carte in biblioteca unui var numita Yesterday scrisa de Emil Mladin, am observat ca lipsesc ultimele 2 pagini si nu suport suspansul, vreau sa stiu ce s- a intamplat va rog frumos daca...? (mai mult)
Ce cărţi gen Îngerul nopţii-Becca Fitzpatrick sau Damnare-Lauren Kate ştiţi? :3
Heii, am o poveste pe wattpad si nu stiu ce publicitate sa- i mai fac ca sa afle lumea de ea... Any ideas? Dau funda. Asta e povestea daca e cineva interesat: http://www.wattpad.com/story/17343968-...? (mai mult)
Puteti va rog sa-mi dati exemple de carti despre viata, ceva care sa inspire modul de viata sau ceva de genul
Care e cartea voastra preferata? Povestiti-o pe scurt! Funda raspunsul cel mai dragut cu cartea cea mai interesanta :3
Spuneti-mi va rog o carte horror buna, funda.
Imi puteti spune va rog cateva locuri care apar in Enigma Otiliei? De preferat din Bucuresti,ca de exemplu Strada Antim,Italiana, Calea Victoriei etc.
Salut, cei care au citit cartea "Padurea Spanzuratilor" si au vazu si filmul. Tot ceea ce scrie in carte e identic si in film sau in film e schimbat. Ma refer daca e schimbat radical filmul fata de...? (mai mult)
Pentru cei ce au citit "Atat de aproape de" de Irine Pence, cum este prins infractorul si din ce cauza si-a omorat sotia?
care sunt cartile recomandate pentru citit la cls VII. Nu vreau poezii sau carti cu peste 300 de pagini. multumesc. FUNDA
Niste carti bune?
Aş dori nişte recomandări de cărţi pentru vară. Îmi plac genurile: Mister, Fantasy, Horror sau nişte istorii reale. Mersi mult! ^_^
Sunt o mare fana a seriei Ingerul noptii de Becca Fitzpatrick si as vrea sa aflu cand va aparea Finale o. O. Pe bune acum mi- e dor de Patch! :(
De ce unii autori sunt canonici si altii, precum Eliade, nu sunt?
Hei. Este o carte de care presupun ca toata lumea a auzit. Era vorba despre zei. Nu cred ca este Odiseea Zeilor. Stie cineva?
Imi puteti da va rog niste exemple de lecturi foarte scurte...de clasa a 7-a.
Imi spuneti si mie 4 lecturi scurte, ceva gen "povesti din folclorul maghiar" sa fie (daca stiti) de clasa a 7-a.
Hei! Ce carti imi recomandati? Sunt in clasa a VII-a (trec in clasa a VIII-a) si nu stiu ce carti sa citesc vara? Vreau ceva de aventuri! P.S.
Cine imi gaseste si mie un site unde pot citi Romeo si Julieta si sa fie intreg..., ca eu nu am gasit?
Vreau si eu idei de romane romanesti de aventura in afara de baltagl si ciresarii.
Spuneti-mi si mie niste romane interesante (nu chiar voluminoase:D)
.stie cineva unde pot citi online cartea Ce Ne Spunem Cand Nu Ne Vorbim" - Chris Simion?
Buna imi puteti recomanda o carte sau un site bun despre simboluri religioase? Va rog.
Stiti cumva daca autoarea cartilor Harry Potter, J.K. Rowling, va scrie si cartea a opta?
Ce ati invatat din cartile citite pana acum? Pe care mi-ati recomanda-o?
Ce carte imi recomandati voi dar sa fie interesanta, dau funda!
Hei, ce carti captivante imi recomandati?
Buna TPU :D. Intrebare de literatura, pe cat posibil :)) Balada *** a fost scrisa de George Topirceanu? , , Povestea povestilor" ( Povestea ***) a fost scrisa de Ion Creanga sau sunt doar niste...? (mai mult)
daca stie cineva sau a gasit vreun link cu cartea "Limite in curtare" in format pdf, sau are carte si poate sa o puna pe net in format pdf, va rog sa il pune- ti ca sa pot citi si eu cartea....? (mai mult)
puteti sa-mi dati exemple de carti din wattpad genul-dragoste asemanatoare cu crystal,time,after,chimia perfecta, gradina iubirii, printul.
Sall,unde pot comanda cartea Fantomele ne stiu toate secretele de Megan G?
Hello TPU! Cine imi poate spune va rog frumos niste site-uri unde pot citi online carti de dragoste. Daca puteti, va rog sa atasati si linkul. Multumesc anticipat!
Am nevoie de cativa cantareti de origine franceza... imi trebuie pentru un proiect...
Heii,stiti vreun site unde pot citii carti online, cartile de preferabil sa fie cu mult romantism si pasiune(+18).
Care este femininul cuvantului LILIAC?
Hei! Stie cineva unde pot gasi cartea "Tacere" de Becca Fitzpatrick, partea a 3a de la "Ingerul Noptii"? pe ce site, ce librarie? ca nu reusesc sa dau de ea.
Hi TPU! Ma intrebam daca mi-ati putea da niste nume de cartii noi aparute ( romana sau engleza), dar sa fie ceva interesant va rog! Multumesc!
Unde pot sa citesc online Hush Hush --scrisa de--Becca Fitzpatrick in romana? DAU FUNDA
Hei TPU ma intrebam, de ce facem atata critica literara in liceu, vine profa la ora si incepem sa dictam zece pagini pe urma pleaca, adica la, , In vreme de razboi, , cred ca am scris mai multe pagini...? (mai mult)
Imi spuneti cateva poezii despre Invierea Domnului.Dau funda!
Buna TPU am si eu nevoie de un mic ajutor, trebuie sa citesc drama "Suflete tari" de Camil Petrescu, ma puteti ajuta va rog sa gasesc un site de pe care o pot citi online, am tot cautat si am gasit ...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa gasesc cartile de la game of thrones sau supernatural audio sau citit, dau funda si vot!
Am facut o compunere la engleza despre un detectiv care vrea sa afle cine a omorat- o pe vechea lui prietena, ucigasul era un vechi prieten de- al ei, era un criminal, pana la urma acesta il aresteaza,...? (mai mult)
Vreau si eu urgent sceneta Domnisoara Nastasia de G.M Zamfirescu. Sceneta nu comentariul! Trebuie sa joc miercuri! Ofer funda
Imi puteti da niste citate care se scriu pe panglica la terminarea clasei a8-a? Ms! Si cat mai repede, Va rooog!
Cum se numește acea poveste cu „vinderea pielii ursului din pădure„? Mulțumesc! Fundă+vot!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!