Buna TPU! Am primit de la cineva volumul 1 de la cartea "Apocalipsa" de Stephen King si as vrea sa va intreb: cate volume are? Pe unele site- uri am vazut ca sunt 2 volume, pe altele, 3 volume. ...? (mai mult)
Dece romanii considera ca limba rusa este urata? Da stiu Rusia a invadat, a anexat teritorii romamesti, dar totusi eu consider ca limba este frumoasa.Adica sa fim seriosi daca politicienii sunt de vina...? (mai mult)
Salut! As vrea să-mi recomandați câteva cărți despre limbajul de programare in română.
Care ar fi o traducere mai bună la idiomul englezesc? "when push comes to shove" A când ajungi/ se ajunge într- o situație critică B când ajunge cuțitul la os C când ajungi/èști la...? (mai mult)
Buna! A citit careva cartea "O viață pe o coajă de pepene", de Constantin Gheorghiu? Daca da, cum vi s- a parut? Eu acum am facut rost de ea, insa nu prea stiu la ce sa ma astept, tinand cont de...? (mai mult)
Prin anii 2005- 2006 am primit cadou de la părinți două enciclopedii super interesante din aceeași serie. Una avea culoarea albastru, iar cealaltă galbenă. Cea albastră prezenta chestii din știință...? (mai mult)
A citit cineva volumele,,Brazii se frang dar nu se indoiesc '', sau macar vol 1? Cum vi s-a parut?
Salut, cunoasteti carti cu si despre culte religioase (KKK, satanisti, etc)? De preferat in romana, vad eu de unde le iau.
Bună. De ani de zile caut o poveste pe care am citit- o în copilăria îndepărtată și care mă macină acum extrem de mult pentru că îmi aduc aminte de ea și parțial conținutul ei. Nu pot dormi...? (mai mult)
Toti il stim pe Ion Creanga drept autorul Amintiri din copilărie, dar cati dintre voi stiu ca el a scris si o poveste erotică? Povestea poveștilor. Dunt curios daca se preda asa ceva si cati din elevi...? (mai mult)
"Moartea căprioarei" de Nicolae Labiș https://youtu.be/B2QgcIHT3XY Voi ce ați înțeles din acestă poezie? Am impresia că e ceva mai adânc decât relatarea morții unei căprioare...
Are cineva acesta carte sa mi-o poată trimite și mie sau dacă știe cineva unde o găsesc ca ebook in română? Sgsgs https://imgur.com/gallery/7eCA59H
Care roman vi se pare mai bun dintre Demonii si Fratii Kamarazov de Dostoievski? Mie imi place mai mult Demonii datorita subiectului tratat, chiar daca al doilea roman mentionat este mai complex! Voi...? (mai mult)
Bună ziua, ma puteți ajuta si pe mine? Îmi trebuie 10 poezii din,, La lilieci'' de Marin Sorescu nu găsesc pe net
Vreau sa cumpăr o carte romantică pentru o fată. Recomandați-mi ceva bun și sa fie ceva cât de cât nou apărut!
O carte buna de inițiere în astrologie? Sa o pot găsi și în format PDF.
Imi puteți spune 10 poezii din volumul pe Argeș in sus de Ion Pillat, va rog? Nu găsesc nici unde
AJUTOR! DE UNDE VINE CITATUL:"Lenin, cel mai viu dintre cei vii"?
Pentru pasionatii de carti si cei care iubesc sa citeasca. De curand am trecut prin dezamagiri, atat din partea familiei cat si din partea persoanei iubite si stiu ca imi doresc sa ma regasesc, sa...? (mai mult)
Salut! Unde pot sa găsesc cărți in format pdf? Cartea pe care o caut se numește Alt timp nu am, de Seneca autor.
Ce sunt zmeii mai exact? Sunt niște uriași malefici sau un fel de dragoni/șerpi uriași/hidră?
•In a-mi exprima pasiunea sau •prin a-mi exprima pasiunea?
De ce a fost Sadoveanu si de ce inca este considerat un mare scriitor? Mie mi se pare supraevaluat! Si sa nu aud comentarii de genul "Voi, tinerii, nu mai apreciati literatura clasica" ba da, o apreciez!...? (mai mult)
Ce părere aveți, este literatura română subapreciata?
Îmi puteți recomanda niște librarii din Târgu Jiu care sa aiba cărți despre psihologie?
Ce carti trebuie citite pentru examenul de clasa a 8 a?
Ce carti pentru adulti interesante se pot gasi in biblioteci? Ma plictisesc si nu stiu ce as putea sa citesc.
Ce carti imi recomandati sa citesc pentru a-mi imbogati vocabularul, dar si totodata sa ma ajute sa ma exprim mai usor? Vreau cat mai multe sugestii va rog!
Buna dragii mei! A citit cineva cartea "Copiii de pe Volga"? Sau "Zuleiha deschide ochii", ambele au acelasi autor, Guzel Iahina, sunt carti cu tematica istorica. Intrebarea mea este: cum...? (mai mult)
Aveți idee daca a apărut traducerea in română la ultima carte din seria Fifty Shades Freed version by Christian? Am văzut-o in engleza. Mulțumesc mult.
Sunt dezamagit de anul acesta din punct de vedere al lecturilor. Nu prea am nimerit cartile pe gustul meu. Voi cum alegeti cartile pe care le cititi?
Ce parere aveti de romanul Noaptea de Sanziene de Mircea Eliade? Mie mi s-a parut un roman exceptional, profund! Voua ce impresia v-a lasat?
Hei! Legendele Olimpului este o carte must? Sau pur și simplu este o carte. Mersi! Funda
Salut, sunt interesat sa cumpar cartea Sangele Vraciului(vol 10 cronicile wardstone) de Joseph Delaney, mesaj privat daca o are cineva sa stabilim detaliile in continuare, multumesc!
Cate carti chiritele sunt? Stiu ca este cartea Chiritele in balon si Chiritele in provincie, dar cred ca mai este una singura dar nu stiu care
Buna! Îmi spune și mie cineva cum se termină cărțile "Jurnalele vampirilor"? Cate sunt și unde le pot găsi pe toate traduse în română?
E frumos sa fii astrolog? Vreau sa fiu astrolog adică să studiez astrologia că știință și nu știu care e cel mai bun autor de carte din domeniul astrologiei din Romania. Poate ma puteti ajuta...? (mai mult)
A citit cineva cartea Scurta istorie a samurailor - Jonathan Clements? Cum vi s-a parut? Ce alte carti pe tema aceasta imi recomandati in afara de Shogun?
Cat timp va ia să citiți o carte? De ex de 500 pagini?
Baltagul este o nuvela studiată, pentru că am scris la bac?
Ați citit O minte sclipitoare de Sylvia Nassar? Ce părere aveți despre cartea "O minte sclipitoare"? Ce v-am impresionat cel mai mult la povestea lui John Nash?
Știe cineva de unde pot citi cartea "They both die at the end"?
Ma gandeam sa ma apuc de fantasy, dar nu stiu cu ce sa incep dintre ''Un vrajitor din pamant si mare'' si''Numele vantului''.
Buna! As vrea și eu sa îmi recomandați niște cărți de citit pentru clasa a 8a! (pentru a avea cu ce sa asociez la acel exercițiu) Va rog mult!
Care sunt toate cartile care ar trebui citite pana in clasa a 8a? Ma refer pentru romana la examen, la acel ex. in care zice sa asociam cu un text citit.
Vreau sa studiez astrologia și îmi trebuie un manual bun.Ce manuale și cărți bune știți despre astrologie?
Salut! Care ar fi o lista cu cele mai bune carti citite in viata voastra si pe care trebuie neaparat sa le citesc? Si care e motivul pentru care sa le citesc? Ar fi tare sa adun cel putin 30 daca se poate....? (mai mult)
Sunt pasionat de astronomie. E buna cartea pentru amatorii pasionați? https://www.libris.ro/manual-de-astronomie-jane-a-green-mas978-606-649-053-5.html
Buna! Ma poate ajuta cineva cu sensul secventei "toate retetele vremii" din fraza: " Pasionat fiind de gastronomie si de experientele gastronomice, acesta a strans toate retetele vremii, realizand aceasta...? (mai mult)
Salut. Ce cărți accesibile în PDF, deci care se pot citi digital, știți? Pentru mulți prețul cărților este un impediment ce îi oprește din a citi, deci ar fi frumos să facem aici o mică...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?