Ce parere aveti de romanul Noaptea de Sanziene de Mircea Eliade? Mie mi s-a parut un roman exceptional, profund! Voua ce impresia v-a lasat?
Hei! Legendele Olimpului este o carte must? Sau pur și simplu este o carte. Mersi! Funda
Salut, sunt interesat sa cumpar cartea Sangele Vraciului(vol 10 cronicile wardstone) de Joseph Delaney, mesaj privat daca o are cineva sa stabilim detaliile in continuare, multumesc!
Cate carti chiritele sunt? Stiu ca este cartea Chiritele in balon si Chiritele in provincie, dar cred ca mai este una singura dar nu stiu care
Buna! Îmi spune și mie cineva cum se termină cărțile "Jurnalele vampirilor"? Cate sunt și unde le pot găsi pe toate traduse în română?
E frumos sa fii astrolog? Vreau sa fiu astrolog adică să studiez astrologia că știință și nu știu care e cel mai bun autor de carte din domeniul astrologiei din Romania. Poate ma puteti ajuta...? (mai mult)
A citit cineva cartea Scurta istorie a samurailor - Jonathan Clements? Cum vi s-a parut? Ce alte carti pe tema aceasta imi recomandati in afara de Shogun?
Cat timp va ia să citiți o carte? De ex de 500 pagini?
Baltagul este o nuvela studiată, pentru că am scris la bac?
Ați citit O minte sclipitoare de Sylvia Nassar? Ce părere aveți despre cartea "O minte sclipitoare"? Ce v-am impresionat cel mai mult la povestea lui John Nash?
Știe cineva de unde pot citi cartea "They both die at the end"?
Ma gandeam sa ma apuc de fantasy, dar nu stiu cu ce sa incep dintre ''Un vrajitor din pamant si mare'' si''Numele vantului''.
Buna! As vrea și eu sa îmi recomandați niște cărți de citit pentru clasa a 8a! (pentru a avea cu ce sa asociez la acel exercițiu) Va rog mult!
Care sunt toate cartile care ar trebui citite pana in clasa a 8a? Ma refer pentru romana la examen, la acel ex. in care zice sa asociam cu un text citit.
Vreau sa studiez astrologia și îmi trebuie un manual bun.Ce manuale și cărți bune știți despre astrologie?
Salut! Care ar fi o lista cu cele mai bune carti citite in viata voastra si pe care trebuie neaparat sa le citesc? Si care e motivul pentru care sa le citesc? Ar fi tare sa adun cel putin 30 daca se poate....? (mai mult)
Sunt pasionat de astronomie. E buna cartea pentru amatorii pasionați? https://www.libris.ro/manual-de-astronomie-jane-a-green-mas978-606-649-053-5.html
Buna! Ma poate ajuta cineva cu sensul secventei "toate retetele vremii" din fraza: " Pasionat fiind de gastronomie si de experientele gastronomice, acesta a strans toate retetele vremii, realizand aceasta...? (mai mult)
Salut. Ce cărți accesibile în PDF, deci care se pot citi digital, știți? Pentru mulți prețul cărților este un impediment ce îi oprește din a citi, deci ar fi frumos să facem aici o mică...? (mai mult)
Buna! Imi puteti spune care pot fi notatiile autorului plus exemple? As vrea sa stiu orice rol posibil. Multumesc!
Buna. As dori ceva recomandari de carti de citit. Preferabil de dragoste ( cu adolescenti, +16ani ) Puteti sa imi recomandati si alte tipuri de carti.
Ce parere aveti despre romanul Masca de Dean Koontz? Nu vi se pare ca finalul nu a fost final? Ce s-o fi intamplat cu Carol, Grace, Paul si fata aia care se tot reincarna?
Buna vreau și eu niște recomandări de cărți pentru vârsta de 14-15 ani care sa fie interesante intr-un fel sau altul de aventura dar nu neaparat.
Recomandari de carti de citit? (+15 ani )
A mai invatat careva operele pentru bac intr-o saptamana si a luat nota mare?
Ce parere aveti despre cartile lui Sven Hassel?
Vreau recomandari de carti de citit vara, imi plac cele pentru adolescenti dar si cele de fictiune
Bunaaa :) Ce carti imi recomandati sa citesc peste vara, avand in vedere faptul ca trec pe a 8a? Profesoara de romana a spus sa citim mult peste vara pentru ca ne va ajuta la examen.A mai spus ca ne ...? (mai mult)
Unde pot găsi romanul "Cireșarii" de Constantin Chiriță, varianta PDF?
Ce inseamna proverbul "a calca de doua ori in acelasi loc"?
Cum se numeste cand iti e dor de niste vremuri?
Recomandare cărți pentru a învăța mecanică pas cu pas? Sau despre motorul masinii fiecare piesă sa o pot învăța și alte recomandări, dau fundă
Bună, știți niște basme românești în care personajul rău este o vrăjitoare?
Salutare! Am vazut ca exista posibilitatea sa iti vinzi cartile pe care nu le mai folosesti la anticariat. Cam cati bani iti ofera pe carte? Aveti idee? Vreau un pret aproximativ.
Bună, credeți că, cărțile Principele de Niccolo Machiavelli și Arta Războiului de Sun Tzu, sunt niște cărți grele, pentru cineva care le deschide/ citește pentru prima oară? Vă rog frumos...? (mai mult)
Vreau sa imi dezvolt cultură generala.E ok dacă îmi petrec mult timp așa de acum încolo citind cultura generala?
Ce carti de genul "Maytreyi" recomandati?
Am de făcut o poveste și m- am gândit sa fac despre cum ar arată pentru mine viața frumoasa.Sa întruchipeze asta intr- un personaj care are eșecuri și nu are pe nimeni alături și nimeni nu crede...? (mai mult)
Am de făcut o poveste (dar sa nu fie de copii micii cum ar fi cu zâne)și nu am nicio idee cu ce as putea sa fac. Dacă ați putea sa-mi dați vreo idee de vreo tema de poveste
Buna. Scuze dacă o să scriu incorect gramatical dar e foarte urgenta întrebarea și mă grăbesc așa că cine îmi răspunde primește fundă. Caut o carte care o citeam când eram mică cu poezii...? (mai mult)
Secretele Întregii Vieți.Cine a citit volumele astea și ce opinie v-au făcut? De Elena Iuliana Neagu Merita incercate adică citite?
Am nevoie urgent de tema poeziei Înțelepciune de Magda Isanos!
Stie cineva un site unde pot citi "They both die at the end" în română?
Ce inseamna ''camera in stil european''?
Ce romane politiste recomandati?
Imi recomanda si mie cineva o carte buna de aventura? Scuze daca n-am ales categoria care trebuie.
Ce părere aveți despre cartea "Prizonier la japonezi" de Alistair Urquarht? Merită să o cumpăr?
Puteți sa-mi dati 2-3 exemple de personalități literare din Roma Antică?
Vreau niste titluri de carti, am 13 ani si ador sa citesc, pana acum cel mai mult mi-a placut : -Zafon(Marina) si -Dinti de lapte
Dacă ați scrie o carte despre viata voastră cum s-ar numi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
Littledoctor26 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!