Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 6 Martie 2025 sunt:
Hei, TPU! In afara de "The Vampire Diaries", "Vampirii Sudului" si "Twilight", ce carti de acest gen mai sunt ( cu vrajitoare, vampiri, spirite, fantome etc.)? Vreau numele si autorul fiecarei...? (mai mult)
Am aproape 12 ani si ma plictisesc de moarte. Puteti sa imi spuneti niste carti.Imi place comedia; aventura; misterul si secretele din faminile:) Dau funda :*
CAUT romane, clasele VI - VII. Cele mai multe si interesante, funda
Vreau sa ma apus de scris o mica carte, care nu va fi aratata nimanui, desigur.Doar pentru amuzament.Iar eu scriu intrebarea asta aici pentru a vedea daca am talent sau daca mai sunt alte persoane care...? (mai mult)
Ce carti DESPRE adolescenti recomandati?
Hey! Puteti sa-mi dati cateva informatii COERENTE despre Georges de La Tour? am cautat pe mai multe site-uri dar nu era nimic coerent...Multumesc! a da...si cateva lucrari ale sale
Ce carti stiti despre ILLUMINATI SAU Oculta Mondiala ceva despre conspiratiii. Vreau site de unde il pot cumpara sa fie pana in 50lei!:) Funda +vot pentru cea mai interesanta carte!:)
va rog spunet-mi unde as putea sa gasesc citatele lui Ibrahim pasa (din jurnal)? Unde as putea gasi fragmente din jurnalul lui?
Hhhey TPU, stie cineva unde as putea sa citesc si eu cartea " Sub aceeasi stea" de John Green, online gratis :D
Ce carti imi recomandati pe tema "fata s-a jucat cu sentimentele baiatului." sau " o dragoste pierduta"? Urgent va rog. Fundaa!:*
Imi poate gasi cineva o librarie online care sa mai aiba in stoc "amurg" de Stephenie Meyer?
Pentru cei ce au citit si vazut filmul Love story, este ceva diferit in film fata de carte?
Unde pot sa citesc/downloadez "Povestea lui O" de Pauline Reage? Dau funda :3
Heii a citit cineva cartea Dincolo de aparente de danielle stelle. puteti sa ma ajutati cu un rezumat? nu vreau de pe google.
Stie cineva unde pot gasi si eu dumbrava minunata povest(sau ce o fi)(pe ce site pot gasi?
Exista carte dupa filmul " Paradsiul Spulberat" (2012). Este un film despre tsunami si descrie intamplarile de dupa dezastru ale unei familii venite in vacanta in Thailanda. Daca da,...? (mai mult)
dati-mi si mie o lista Lunga si Concreta de jocuri PC single pentru pc dar sa fie distractive nu conteaza categoria DAU FUNDA si VOT
Puteti sa- mi dati si mie cateva sugestii de carti, (numele cartii+ autorul) in care principalele personaje sa fie niste copii? Ceva gen Ciresarii, Tom Sawer, Huckleberry Finn... Mai aventuroase....? (mai mult)
Exista un site al cartilor? Adica sa ofere informatii despre carti, succesul lor, oarerile cititorilo? adica un fel xe imdb/cinemagia al cartilor?
Exista carte dupa filmul " Paradsiul Spulberat" (2012). Este un film despre tsunami si descrie intamplarile de dupa dezastru ale unei familii venite in vacanta in Thailanda. Daca da, imi...? (mai mult)
Buna tuturor as avea nevoie de un ajutor din partea unui cunoscator si iubitor al romanismului white hot de sandra brown, tradusa in limba romana unde o pot citi? multumesc anticipat.
Vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva. Am auzit ca sunt 8 volume "Pretty little liars", dar am cateva intrebari carora nu le gasesc raspunsul. 1. 8 volume in total sau Sara Shepard inca mai...? (mai mult)
Ce carti trebuie sa citeasca un copil in ciclu gimnazial? As dori o lista cit mai lunga si concreta.
Stiti cumva daca al 12-lea volum din Vampirii Sudului a fost tradus in romana? Daca nu poate stiti vreun link de unde sa pot sa il citesc in engleza :)
Stie cineva unde pot gasi al 13-lea volumul din seria Vapirii Sudului de Charlaine Harris?
Cine imi recomanda si mie niste carti foarte bune? Tineti cont ca sunt in clasa a 9-a.
Acum 2 ani am citit un roman " Destin". Povestea era cam asa: Ea "True" era in timpul divortului si se indragosteste de Thane nu imi aduc aminte sigur, el o ajuta ii face rost de un nou apartament, ii...? (mai mult)
Imi da si mie cineva un site unde gasesc adevarata poveste de la Alba ca Zapada? Toata de la inceput la sfarsit cu multe detalii? Va rog?
Bunza ziua, as vrea sa cumpar cartea: Thomas Floyd - Dispozitive Electronice (http://www.teora.ro/descrieri/0660.htm ). Imi puteti recomanda cateva librarii online?
Heei! Ma gandeam sa-mi cumpar niste carti. Voi ce spuneti, merita sa iau cartile Secretul de Rhonda Byrne?
Cine imi recomanda si mie o carte faina, in romana, de pe Wattpad? :)
Stie cineva niste poezi/poeti rusi din anii 1914-1917 sau 1939-45? Multumesc.
Daca ar fi sa scrii un basm, despre ce ar fi?
Hei. Am niste carti care as vrea sa la dau la schimb. Cartile sunt acestea : *Jim Năsturel şi Lukas, mecanicul de locomotiva - Michael Ende. *Aventurile lui Huckleberry Finn- Mark Twain. *Cronicile...? (mai mult)
Maine ma duc sa- mi cumpar o carte si- s cam indecis. Invierea de Tolstoi sau Stapanul Inelelor de Tolkien? Is aceleasi preturi si nu le iau pe ambele, ca nu pot sa citesc doua carti in paralel. Voi ce...? (mai mult)
Ce intelegeti prin citatul "Câtă luciditate atâta conştiinţă, câtă conştiinţă atâta pasiune, şi deci atâta dramă"?
Cate carti ati citit pana la 17 ani? (In afara de scufita rosie si capra cu trei iezi)
Unde pot sa gasesc si eu cartea sau povestea Bunica alba de sivia kerim
Imi spune careva de unde as putea sa citesc online cartea "altfel de ingeri 3:gelozie". funda!
Spune-ţi-mi şi mie, vă rog, pe ce site aş putea citi cartea "Metafizica sexului" de Julius Evola?
Maine dau interviul acela pentru profilul de educator-invator si mi-am ales Luceafarul la poezie credeti ca este bine? va rog ajutati-ma urgenttt dau funda
Pareri despre romanul Dracula? Vreau sa le includ intr-un jurnal de lectura (pentru scoala).
Eu vreau si eu niste poezii pentru doamna invatatoare de ziua ei
Unde anume as putea gasi poezii care apartin poetului de origine chineza- Lu You? Pe Google nu am avut noroc, se pare. Ma intereseaza foarte mult acest lucru.
Recomandati-mi o carte... vreau sa fie ceva care sa ma puna pe ganduri, ceva care sa nu aiba um final prea fericit. FUNDA!
Cine a scris : "... miile de forme ce le imbraca nemernicia vietii omenesti "?
Stiti cumva daca la Adevarul - Mara de Ioan Slavici mai se vinde? Multumesc anticipat :)
Buna TPU vreau si eu doua poezi de scriitori diferiti dar sa fie frumoase si sa nu fie lungi.Dau funda :*
Am fost invitat la ziua unei fete (18 ani) si m- am gandit sa ii fac cadou o carte (daca aveti idei mai bune asi fi recunoscator) dar nu stiu ce carte, este genul de fata mai culta (no "fitze" / "pitzi"...? (mai mult)
Am nevoie de un raspuns. Exista cartea " Slenderman "? Daca da, de cine este scrisa si este tradusa in romana? Multumesc! funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.