Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 6 Martie 2025 sunt:
Imi puteti spune o cate cu personajul principal sa aiba 14 ani dau funda.
Citesc cartea "Ultimul mohican" si am gasit un cuvant care ma dispera! "sagamorul"...este destinat mohicanului batran pe nume Chingachgook. Numele lui stiu ca inseamna "Sarpele cel Mare", dar...? (mai mult)
Hei TPU... Am chef sa ma apuc pe o carte. Am vazut ca toata lumea e fascinata de "Cautand-o pe Alaska". Ce parere aveti?! Ce alte carti recomandati? Nu romane grele, carti pentru relaxare. Funda
Mai existăşi alte site-uri româneşti de unde poţi să cumperi cărţi în engleză în afară de Okian/Libris?
Un site de unde se pot comanda carti in limba franceza va rog.
Stie cineva in ce librarie sau pe ce site pot gasi vreuna din cartile One Direction traduse in romana? Multumesc anticipat!
Unde pot gasi carti in engleza de vanzare in Craiova?
Buna!:) Mi-ati putea spune va rog frumos un text sau un fragment de text in care sa fie personaj principal Mihai Viteazul? Multumesc ult tuturor si apropo funda!
ma puteti ajuta cu o sceneta? Pentru clasa a VI-a! Multumesc!
Cum il cheama pe pustiul din Jurnalul unui Pusti? Dau funda si vot.
Stie cineva fablula cu greierul TUI TUI? cred ca se numeste :"Fabula de seara" Este vorba despre un greier care scria pe tot ce atingea :"nu o atinge e amea " care intr- o zi a cazut intr- o groapa...? (mai mult)
Hei a citit cineva cartea "Initiere in magia alba si magia neagra" de Eric Pier Sperandio? Daca da, ce parere aveti despre ea? SI imi puteti recomanda o alta carte despre magie (alba)?
Hei TPU, mi- a dat de făcut la română o parodie dramatică, cu personaje reprezentative, despre un subiect la alegere. Aici intervine problema, îmi trebuie ceva la care nu s- ar gândi nimeni, ceva...? (mai mult)
vreau si eu niste carti despre adolescenti. gen : sub aceeasi stea, cautand-o pe alaska. Funda:3.
Puteți să-mi spuneți o piesă de teatru care sa-l putea juca de o singură persoană? Dacă nu m-ați putea ajuta cu Stand Up Comedy? Mulțumesc!
ATENTIE Doar pentru romantici! Ce parere aveti de acest text? Amintirile din dragostea 'trecuta' sunt precum prima ninsoare a 'constintei' ce avea sa prevesteasca 'viscolul de sentimente' de mai tarziu.Ninge...? (mai mult)
HEI TPU! Anul acesta particip la gala teatrului din Tecuci si am nevoie de o fabula amuzata.Cine stie o fabula buna? Dau funda celei mai haioase fabule.
Heey TPU! "Teze și antiteze" este un roman, scris de C.Petrescu?
Cand o sa apara volumul 6 din Insemnarile unei Pustoaice? Dau funda si vot.
Heii, stiti cumva daca Allegiant de Veronica Roth s- a lansat si in romana? Adica stiu ca in SUA s- a lansat pe 22 octombrie 2013 dar nu am auzit sau vazut vreo stire cum ca ar urma sa o traduca si in...? (mai mult)
Mi-ar putea da cineva un site pe care as putea gasi toate cartile din seria Jurnalele Vampirilor? Si da stiu de Scribd dar acolo nu am gasit volumul 3. Dau funda si multumesc anticipat.
Am si eu nevoie de niste citate din "Insemnarile unei pustoaice 3"! Multumesc... Funda
Stie cineva unde pot gasi Jurnalele Vampirilor volumul 2 online? Am incercat pe Scribd. dar nu ma lasa sa citesc decat 3 pagini.
Unde pot gasi "Secretul misterios al fetei umane" de Paul Sartre?
Hei! Imi puteti spune cate volume are seria "Cercul secret" de L.J.Smith?
mai demult cineva mi- a trimis o poza dintr- o carte. Era vorba ce este dragostea, (un nume. )? Este atunci cand iti este frica sa nu o vezi pentru ultima oara. Cam atata mai tin eu minte,...? (mai mult)
Cine imi poate da linkurile de unde as putea cumpara cartile din seria jurnalele vampirilor? (dati-le va rog in ordinea in care au fost scrise)
Care sunt cartile voastre preferate? Ati pute sa faceti si o mica descriere( cateva cuvinte)...
Stie cineva unde pot gasi trilogia Bad Girls Don't Die scrisa de Katie Alender de citit online sau de cumparat? Va rog, de mult o caut. Nu a Aparut la Noi? Nu e nimic si daca e in limba engleza. ...? (mai mult)
Caut o carte despre secretelor fetelor ( sper sa intelegeti la ce ma refer )! Dau funda scuze categoria
Buna seara Acum cateva zile am vizionat un film si pe aceasta cale am aflat ca respectivul a avut la baza o nuvela scrisa de Lothar G. Buchheim si anume Submarinul. Am cautat aceasta carte pe majoritatea...? (mai mult)
Salut, va rog sa-mi spuneti ce titluri de jurnale de razboi stiti, gen veterani din al doilea razboi mondial care si-au pus memoriile in scris si le-au publicat. multumesc mult
Am nevoie sa fac pentru un concus unde participa clasele 5-6 multe multe intrebari despre carti.(ex. Care este opera ce l-a scos din anonimat pe Mark Twain?) Nu-mi vin alte idei. Ajutor!
Buna TPU. Am nevoie de un sfat. Vreau sa citesc ceva, doar ca sunt foarte pretentioasa la carti. Vreau sa fie ceva mister si dragoste. Sa ma captiveze. Sa nu pot sa o las din mana. Sa fie mai mult dragoste...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste carti frumoase, bune din literatura clasica..Recent am citit Jane Eyre si mi-a placut mult..As vrea o carte care sa descrie/aprofundeze o drama interioara.
Hei, TPU. As dori niste povesti super de groaza si niste povesti super emotionante de dragoste. ♥♥♥ Funda mare♥♥♥
Genul epic este acelasi lucru cu opera epica? Daca sunt lucruri diferite explicati-mi, va rog! Maine dau teza :(( Funda.
Propuneti citeva carti interesante pentru adolescenti.
Ce parere aveti despre "Hotul de carti" de Markus Zusak?
Top 3 carti citite : Daca puteti sa relatati pe scurt si de ce v-au placut.
Cine imi poate da exple de carti gen " nu plange sub clar de luna " si un saite unde le pot citi? dau funda :*
Buna, am un proiect la engleza si nu am idei.Trebuie sa facem o poveste, cu roluri ca fiecare din echipa sa zica ceva si eu nu am idei.ce poveste sa fac, va rog dati- mi niste idei poate sa fie si inspirate...? (mai mult)
stie cineva cand apare volumul 5 Fetele gallagher in romana? Dau funda:*
Buna vreau sa citrec `` darul lui jonas`` online. pot? daca da unde?
Am nevoie va rog de 2 3 titluri de carti pentru lucrarea de licenta in care sa gasesc cateva chestiuni despre discursul politic cum ar fi cateva aspecte generale, tipuri de discurs politic, tehnici de...? (mai mult)
Cine imi poate da linkurile de unde as putea cumpara cartile din seria jurnalele vampirilor (dati-le va rog in ordinea in care au fost scrise)
Hei! Ce carti imi recomandati? (de adolecenti sa zic asa, gen: "Sub aceeasi stea"; "Looking for Alaska"; Invitatia la vals etc) Multumesc anticipat :*!
Heeeiii! Cine a citit Cautand- o pe Alaska de John Green? Asa vrea sa mi- o cumpar dar nu stiu despre ce este vorba, iar nici un coleg de al meu nu a citit- o. Imi poate spune cineva? Si ce carti imi...? (mai mult)
Cititul este o pierdere de timp? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a