Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 6 Martie 2025 sunt:
De unde pot sa achizitionez cartea Jumatate de secol de vanatoare in Carpatii Romaniei?
Hei TPU m-am plictisit acasa si vreau sa imi spuuneti si mie cateva carti frumoase pe care sa le citesc... :) funda!
Recomandati-mi o carte ( roman) plin de mistere.
Vreau sa scriu o carte pe wattpad gen Virginity Challenge. Vreau sa pastrez doar ideea cu sexul.Bineinteles cartea mea va avea alt titlu si alt context.Doar ideea cu sexul vreau sa fie pastrata.Ma...? (mai mult)
Pentru cine a citit cartea Fara Speranta de Colleen Hoover, cum vi s-a parut? Tot ma gandesc sa mi-o iau...e interesanta, merita sa o cumpar?
Recomandati-mi va rog frumos o carte(romana sau engleza) despre viata, disperare si introspectie.
Parerea voastra despre "Talida"?
Caut un site de unde pot cumpara carti romantice, de preferat romane. Sugestii?
Ma poate ajuta cineva cu un titlu de carte care contine informatii despre fronturile de lupta din Al doi-lea Razboi Mondial?.
Http://regizorcautpiesa.ro/piese-de-teatru-online/Alexandru-Lapusneanu-2417-8443.html E toata cartea? Va rog raspundeti numai daca stiti. Nu sunt sigura si trebuie sa o citesc pe toata.
Poate sa imi spuna cineva daca a aparut in Romania cartea Paper Town de John Green?
Unde pot citi Amintirea de Boris Vian
Cunoasteti carti care au legatura cu barmani, bar etc? De preferabil in romana. Multumesc frumos.
Cand aveam vreo 3- 4 ani stiu ca erau ceva desene- animate pe minimax care s- au facut dupa o carte. Nu mai stiu cum se numeau stiu ca erau cu un baiat care traia la o ferma si avea un gascan alb care ...? (mai mult)
As vrea si eu sa va intreb ceva : Ce semnificatie are acel 'AU' la unele carti si videoclipuri? Am vazut o multume de carti ( de pe Wattpad ) si chiar mi-a starnit curiozitatea.
Salut,recomandati-mi citeva carti foarte interesante. Funda
Cel mai frumos roman erotic?(cine imi zice) sa fie cu actiune sexuala :D
Carti frumoase, interesante de dragoste pentru adolescenti? Fundaaaaaaaa.
Ce carti imi propuneti sa citesc? Sunt in clasa a 7-a.
Unde pot gasi online cartea "The Monk" de Matthew Gregory Lewis, in limba romana :D sau un rezumat, ceva... orice? Heeelp me! Merci!
Cum sa fac o revista si daca aveti idei cam ce sa pum pe fiecare pagina sa spuneti.(revista trebuie sa fie in franceza si de 12 pg) DAU FUNDA + VOT
Stie cineva o sceneta cu doua personaje, maxim 3? Un schimb de dialoguri in care sa fie in centrul atentiei "copilul". E o sceneta de 1 iunie, nivel de liceu. Cea mai interesanta primeste funda....? (mai mult)
Ce inseamna,, Niozda,,?
As vrea si eu un raspuns, dar de la oamenii care chiar stiu! Spuneti- mi si mie va rog dupa parerea voastra, scriitori foarte buni, nu conteaza ce gen, doar sa fie dupa parerea voastra ...? (mai mult)
ati citit cumva Jocurile foamei (The hunger games)? Si daca da, v- au placut? Ma gandesc sa le cumpar. Si care sunt? http://www.elefant.ro/carti/pachete/fictiune/pachet- jocurile- foamei-...? (mai mult)
Salut, va rog ma puteti ajuta, am citit niste carti dar nici una nu mi s-au parut interesanta. Vreau ceva infricosator, plin de actiune si suspans. Aveti ceva sugestii?
Deci. este o carte al carui nume nu- l mai stiu :)) Pentru ca e ceva foarte aiurea si in franceza mi se pare. In carte este vorba despre o printesa care vorbeste cu un baiat care era frumos dar cam prost....? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa ma ajutati cu un Motto pentru o carte.Mie la scoala mi-a dat de creat o revista.Ma tot gindesc ce motto sa pun. Ajutati-ma dau FUNDA.
As avea nevoie de o sceneta cu 2- 3 personaje, in care sa fie in centrul atentiei copilul. Sau macar niste idei cat de cat dezvoltate ca sa pot scrie pe marginea lor o sceneta. Va multumesc...? (mai mult)
Cine stie povestea,, Nioka,, care este scrisa de Nina Stanculescu? Va rog cine poate sa-mi dea site-ul de unde o pot citi. Urgent! Mersi :) Dau Fundita
Va rog foarte mult ...ESTE URGENT! Cine stie unde pot gasi cartea Va rog foarte mult ...ESTE URGENT! Cine stie unde pot gasi cartea Nioka de Nina Stanculescu? SAU Pe ce site pot gasi toata povestea? ...? (mai mult)
Pentru cine a citit cartea : Sfarsitul lumii in alb si negru : Ce parere aveti despre ea? merita citita?
Heii TPU:3 mi- am amintit de o carte pe care am citit- o cand eram mai mica. Era vorba despre o fata care era rea si nu stia sa pretuiasca ce i s- a oferit, dar a fost educata de niste pasari (vulturi...? (mai mult)
:) Caut de ceva vreme un scenariu al unei piese de teatru si nu il pot gasi. E vorba de piesa "Bani din cer" de Ray Cooney. E cineva care ma pote ajuta va rog? :3 Dau fundita ^^
Pentru cine a citit cartea Sub aceeasi stea de John Green, imi spuneti va rog la ce pagina sunt replicile cu "Okay? Okay." Fundaa
A citit cineva Simbolul Pierdut de Dan Brown? Ce parere aveti?
De curand am inceput sa citesc o carte numita Insula misterioasa 1 de Jules Verne. Mie imi place cat de cat dar vreau sa stiu daca este buna pentru cei abia initiati in arta literaturii. Daca ati...? (mai mult)
:* Am nevoie de o poezie foarte speciala pentru o femeie speciala: diriginta mea. Termin clasa a VIII- a si as vrea sa ii las o amintire doamnei diriginte asa ca m- am gandit la o poezie. ...? (mai mult)
Ştiţi cumva o carte tare şi captivantă?
Salutare, doar din curiozitate as dori sa aflu ce opinii ati avea cu privire la o poezie ( daca o pot numi asa) compusa de mine, accept mai ales critica constructiva. p.s. nu am pus semnele de punctuatie,...? (mai mult)
Imi poate sugera cineva niste carti, de preferat romane de dragoste? dau funda!
Cum pot gasi cat mai repede o carte pe internet in engleza, mai usoara de citit? Caci trebuie sa fac rezumat...
Unde sa descarc romane? dau funda.
Salutari tuturor. Am nevoie de opinia voastra de cititori. Deci uite cum sta treaba : eu vreau sa scriu o compunere care are doua parti ( ce se intampla acum si ce a fost acum cativa ani ). Stati linistiti,...? (mai mult)
Heu, TPU;) Dintre cei care au citit : Sub aceeasi stea si,, Cautand-o pe Alaska " ambele de John Green, care v-a placut mai mult?;)
Salutare.Puteti sa imi spuneti niste carti de supravietuire.Dar fara cele scrise de Jules Verne si Robinson Crusoe. A doua intrebare.Niste carti de aventura, Dar sa nu fie in vremurile noastre.Sa fie...? (mai mult)
Spune-ti-mi va rog niste carti care sunt interesante, usor de citit, daca se poate sa fie si mai scurte...si in romana. Multumesc anticipat! :)
Ce parere aveti despre modul de a scrie al lui Panait Istrati?
Prima carte cu apolodor si inca una (oricare, dar sa fie de copii) pentru un jurnal de lectură va rog ajutati- ma trebuie sa.l predau in aceeasi zi cu teza (15 mai de dimineata), deci va rog ajutati-...? (mai mult)
Heii TPU. Cine stie sa imi spuna povesti nu prea stiute de lume?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput