Imi poate spune cineva despre ce e vorba in "Romanul adolescentului miop" de Mircea Eliaed si daca merita citit? Vreau sa ma apus sa-l citesc. Multumesc.
Ce carti mi-ati recomanda cu subiect asemanator din "50 shades" sau "Crossfire"?
Am vazut in librarie o carte care avea pe coperta un iphone, insa nu am retinut titlul. Ar putea cineva sa ma ajute?
Vreau sa citesc o carte.nu prea o am cu literatira am 15 ani si nu stiu ce carte sa aleg mie imi plac cartile de comedie dupa sa fie un pic de drama si dupa iar comedie si nu stiu ce carte sa aleg dau ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste poezia pe care Adrian Paunescu a compus-o pentru sotia sa (Elena Farago) in momentul in care aceasta era pe patul de moarte (undeva pe la spital)
O sa apara volumul 6 din Insemnarile unei Pustoaice? Dau funda si vot.
Cine imi zice si mie niste romane sexuale?(daca exista asa ceva) adica cu actiuni sexuale :D :))))))
PLS, pls Vreau cat mai multe pareri! :l http://www.wattpad.com/49476015- protectorii- padurii (Stiu ca am mai pus una, dar are doar 1 raspuns, si vreau pareri, ca sa stiu ce sa fac, oh, si mda...scz...? (mai mult)
Cine a citit Conspiratia de Sydney Sheldon? Va rog sa-mi mai recomandati astfel de carti.:D (sa fie ca si asta, cu investigatii, cu politisti etc, exact cum e asta) MErsi mult
Care sunt cele mai interesante carti din lume?
O carte care v-a impresionat cel mai mult?
Buna, O intrebare celor care au citit Urzeala Tronurilor ( Game Of Thrones ) Dupa cum probabil stiti, seria a fost ecranizata si intr- un serial, care in prezent a ajuns la 4 sezoane, In fine intrebarea...? (mai mult)
Stie cineva cum as putea sa citesc cartea lui Hitler "Mein Kampf"(adica daca o gasesc online undeva sau de unde as outea sa o cumpar)? FUNDA la cel mai bun!
De unde vă cititţi comentariile literare? Mi- ar plăcea să ştiu de ce site- uri vă folosiţi pentru a citi un comentariu stilistic după ce citiţi o carte. M- ar interesa mult pe literatura...? (mai mult)
Ce cărţi scrise de John Saul îmi recomandaţi? În afară de "Vocile răului", "Casa de la răscruce", "Strigăt în noapte", "Chinuieşte- i pe copii", "Roiul", "Pedeapsă păcătoşilor",...? (mai mult)
Cand apare Pisicile razboinice : foc si gheata in limba romana? :)
Stie cineva unde pot gasi cartea „Creanga de aur" scrisa de Mihail Sadoveanu?
Aveti idee din ce carte e http://24.media.tumblr.com/d987a3538fde8956fe9fe38a9220b3e1/tumblr_n4v48etdDp1s28zkeo1_500.jpg? Multumesc anticipat :)!
Bună TPU! Câte capitole are romanul,, Invitaţie la vals" de Mihail Drumeş? DAU FUNDA!
Http://www.wattpad.com/49476015-protectorii-padurii pareri? (nu fiti rai )
Hey hey buna buna! Am o intrebare mai ciudatica :) Mie imi place foarte foarte mult sa citesc si in ultimul timp am o pasiune pentru povestile care sunt pe baza celui de- al Doilea Razboi Mondial, Holocaust-...? (mai mult)
Care este cartea voastra preferata? Vreau si eu sa citesc una, ce-mi recomandati?
Vreau să citesc "Cănuță, om sucit" de Ion Luca Caragiale și din păcate nu am cartea. Mă puteți ajuta cu un site de un pot citi?
Salutare. Ma poate lamuri cineva, va rog, daca romanul "Invitatie la vals" al lui Mihail Drumes este inspirat din fapte reale precum se sugereaza in primele pagini sau este vorba despre pura fictiune?...? (mai mult)
Buna eu citesc multe manga-uri si nu mai am ce manga sa citesc imi puteti da voi cateva idei de preferat school life sau romance... dau funda :)))
Vreau si eu niste carti duel masters daca aveti sa ma contactati
Văd că toată lumea zice că semnele făcute cu Alt se fac cu Alt + (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 etc.)Dar cum se scrie, adică : Scriu Alt + 1, 2, 3 etc. sau doar apăs tastele Alt şi 1, 2, 3 etc. ...? (mai mult)
Ce carti cu vampiri/varcolaci sau vrajitoare imi recomandati. Dau fundita primului raspuns bun. :* :3
Care este cea mai buna marca de stilouri cu penita? care scrie un pic mai gros.nu imi plac cele care scriu subtire
:D Imi puteti da exemple de descrieri stiintifice si tehnice?
Buna! Am scriz ceva pe: http://www.wattpad.com/story/16112205- tipuri- de- oameni puteti sa imi ziceti daca va place? Poate o votati, sau macar un comentariu.(doar daca vreti) PS: E ca un fel de ...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi o poezie pe limba rusa despre primavara (nu este tema de acasa).
Carti cu criminali in serie?
Buna ziua TPU, care sunt toate cartiile din septimus heap, eu am citit 5, nu am mai fost la curent de foarte multa vreme. Incepand cu: Magie, zborul, leacuri samd Dau funda, o zi frumoasa! :)
Unde pot citi cartea,, Academia vampirilor 6"
Imi puteti recomanda niste carti romance interesante? ..sa nu aiba numai 'love, love, kiss, kiss' din start si sa aiba un sfarsit bun, neasteptat. Sa aiba si personaje cu personalitati puternice si povestea...? (mai mult)
Mi-ati putea recomanda o carte in genul jocului The Last Of Us (Ps3)? Sau ceva asemanator cu zombie sau chestii de genul. :D Multumesc.
Cum se numeste personajul principal din Hotul de umbre de Marc Lewi?
Putet isa-mi spuneti ce actor l-ar putea juca pe Nica din "Amintiri din copilarie" de I.Creaga?
..Cum se numeste acest gen de banc ghicitoare nu stiu cum sa ii zic! Genul asta. Cica furnica si furnicoiu se plimbau pe bicicleta. La un moment dat furnicoiu s- a oprit! De ce s- a oprit furnicoiu?...? (mai mult)
am vazut mai demult unsi am auzit un citat legat de muzica si poezie.ma poate ajuta cineva?
Imi puteti recomanda o carte sau niste carti din care sa invat de la 0 despre arta fotografica, aparate foto si tehnica sau reguli ale esteticii?
Tocmai citesc cartea, , Dracula Lumina si Umbra Ordinului Dragonului"De Brian Storker si voiam sa intreb Acele paragrafe cu Violta si Petru de la inceput chiar sunt luate din cronica Snagov ...? (mai mult)
Cum numesc o opera de intindere foarte scurta (1-3 pagini) in proza, cu un continut incarcat excesiv de metafore, fara actiune, un pasaj descriptiv (de sine statator) al unei stari sufletesti?
Este Cineva care a citit toate cartile din Game of Thrones?
Cine a citit cartea Urzeala tronurilor?
De unde pot cumpara cartea : Kelong Kings este o carte despre mafia pariurilor? Pun un link sa vedeti despre ce este vorba http://bit.ly/1s6alWi
Pentru cei ce considera ziarul "Libertatea" util o data-n viata: Cartea preferata de Sven Hassel? Poate chiar si personajul preferat.Decizia voastra.
Nu stiti niste povesti de groaza? Dar sa fie destul de scurte si sa nu dati link-uri care sa aiba si poze! Multumesc! :) FUNDA! :3
Heii TPU este vreo piesa de teatru pe nume Cariera sau despre Cariera?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!