Bună tuturor va rog puteți sa îmi recomandați și mie o carte cu tema de paranormal, fantezie știți voi legat de vampiri, fantome, vârcolaci poate chiar și cărți polițiste cu multe crime ...? (mai mult)
Vreau si eu un exemplu de text tehnico-stiintific.
Am citit acum ceva timp un citat de genul "imi rezerv dreptul de a fi diferit..." dar nu mi- l amintesc in totalitate. Imi poate spune cineva citatul in totalitate sau alte citate pentru un tatuaj...? (mai mult)
Salutare. Aveți idee cat cât ar costa să public o carte? Țin să precizez că am 16 ani și nu am nicio experiență în domeniu. Și nu vreau neapărat să o vând, poate doar să o fac în câteva...? (mai mult)
Salutări. Am o amintire a unei scene dintr- o carte pe care am citit- o cândva, dar nu mai știu ce carte :)). Era un tip... voia să se sinucidă, oare? Sau era pe moarte? La care vine fratele...? (mai mult)
Se merita sa citesc trilogia "Jocurile Foamei"? Puteti sa imi recomandati si altceva? Nu neaparat acelasi gen :D :*
Scriu o carte, de fapt încep să scriu o carte.As vrea să știu daca ideea mea este bună.Vă rog să- mi spuneți sincer ce parere aveți.Un mic rezumat:In carte este vorba despre o fata adoptata...? (mai mult)
Pareri cartea INTRE CLIPA SI VREME Stella Vinitchi Radulescu ?
Pareri cartea MALADIA MORTII de Marguerite Duras?
Ce înseamnă un "joc al cuvintelor"?
Heii. Pentru cei ce au citit cartea "Marea Trolilor" de Nancy Farmer... ce impresie v-a lasat? Ce parere aveti despre finalul cartii?
Buna,TPU! Va rog sa imi povestiti amanuntit opera "Cismigiu et Company". Ofer o funda mare+vot.
Stiti carti care abordeaza aceeasi idee ca filmul inception?
Astept parerile voastre : Jurnal în casa Whitmore. Ploaia şi vântul care loveşte cu putere în geamurile casei continuă să îmi provoace starea de ameţeală pe care o am încă de când ...? (mai mult)
Hey TPU,vreau citeva denumiri de carti sau romane,ceva impresionant, nu as prefera romante, orice gen numai nu de dragoste : ) mersi anticipat:*
Hei! daca scriu o carte la persoana a III a ce timp ar trebui sa folosesc? :D
Stiti daca cartea "Thérèse Raquin" de Emile Zola este tradusa si in limba romana?
Buna cine imi poate spune un titlu pentru toate anotimpurile la un loc dar sa nu fie luate de pe net. Dau funda!
Care au fost scriitorii crestini din antichitate?
Unde gasesc cartea "Se numea Sarah" de Tatiana de Rosnay in format Adobe pdf sau ma rog sa o pot citii online gratuit? p.s. cineva mi- a dat pe filesharing si mi- a spus ca e virusat cu toate sa dezactivez...? (mai mult)
As vrea sa-mi recomandati niste carti la fiecare categorie: aventura si psihologie. Multumesc! :3
Ce carti imi recomandati pentru clasa a 11-a?
Hei TPU, trebuia sa citesc pentru maine cartea "Morometii", de Marin Preda, dar nu am gasit- o. Asa ca m- am gandit sa ma uit la film si sa citesc si rezumatul. Insa este o problema. Filmul este diferit...? (mai mult)
Pareri CARTEA Drumul spre inalta societate (John Braine)?
Doctorului jekyll si domnului hyde CARTEA ONLINE?
Unde pot gasi in casa bunicilor de ionel teodoreanu? dau funda
Carti despre SIMBOLISM?
Cine a citit Jocul cu margele de sticla de Hermann Hesse pentru ca am ajuns la jumatatea cartii si nu inteleg nimic. Macar cateva idei asa sa inteleg putin.
Cine a scris povestea bambi
Salut, am nevoie de o carte de citit din literatura romina online cine stie, va rog sa ma ajutati!
Bună TPU :) Mă puteți ajuta și pe mine cu o părere despre: - Prima poveste (Dragoste și ficțiune generală) http://www.wattpad.com/story/4469104- dragostea- doare - A doua poveste (Dragoste,...? (mai mult)
Salut stie cineva unde pot sa gasesc cantecul iubirii de l rebreanu cine raspunde primul primeste funda
stie cineva unde pot sa gasesc si eu primele 2 volume Divergent si Insurgent traduse in romana pe internet? le caut de mai bine de 1 sapt sad si chiar vreau sa le citesc
"To write love on her arms" este cumva o expresie? Si cum s ar traduce mai exact?;\
Hei TPU, tocmai ce mi-am instalat wattpad si nu stiu cum sa gasesc carti in romana, toate sunt in engleza, trebuie sa fac ceva la setari sau ce, va rog ajutati-ma.
Imi dati, va rog, un site de unde sa descarc, sau sa citesc online, Tabara de Louis Sachar? Am gasit si eu un site, dar nu sunt toate paginile, nu sunt in ordine asezate, si sunt intoarse. http://www.scribd.com/doc/118694483/Louis-...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu la ce se da bacul pe fiecare profil (filologie, mate- info, stiinte sociale, stiintele naturii). sa stiu materiile la fiecare in parte din care se da bacul....Multumesc...? (mai mult)
Poezii de dragoste pentru baieti, please! Funda+vot!
Stie cineva o legenda care sa aiba cit de cita sa gasesc niste poze pe net despre legenda data sa imi spuneti va rog si autorul de cine a fost scrisa!
Ati putea sa- mi dati informatii despre revista Okapi din Franta? (anul aparitiei, cel fel de revista este, cui se adreseaza, ce fel de informatii contine etc. )Nu neaparat aceasta revista se poate...? (mai mult)
Care e citatul tau favorit?
Prin ianuarie am download de pe net Cartea "Educatia muzicala si didactica muzicii"de Avram Florea fara plata si nu de pe scribt. Acum doresc sa gasesc site- ul de unde am scos- o dar nu o gasesc. ...? (mai mult)
Care a fost cea mai frumoasa carte de dragoste citita?
Caut si eu carti de vara, sa prezinte actiuni din timpul verii, specifice adolescentilor, sau daca nu "de vara", macar de adolescenti. Dau funda celor mai frumoase carti
Imi puteti spune si mie niste poezii referitoare unele la chimie si unele la fizica? Nu gasesc nicaieri pe internet si nici nu am darul de a compune.
Salutari,doresc sa citesc carti interesante, am virsta 12 ani! va rog am nevoie
Ce parere aveti de poezie? ( Greseli gramaticale, de scriere. Da! Sunt, in afara de astea, parerea despre ce exprima versurile) : Clipe : Lacrimile pe fata mea rece se scurg, Tanjind ...? (mai mult)
imi trebuie 5-6 site-uri cu multe exercitii in engleza cu past simple FUNDA
Ce parere aveti despre cartile Divergent si Sub aceeasi stea, merita citite? :D Cel mai bun raspuns primeste fundita! :* :*
Imi dati si mie va rog nise site-uri unde pot citi carti online? dar sa aiba o gama mai variata de carti.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!