de unde pot lua un pdf al cartii: "Societati secrete. Mit, putere si adevar" de Klaus-Rudiger Mai? merci
Are cineva The Italian sau The Forced Marriage sau A Sicilian Romance de Ann Radcliffe in romana in format electronic? Am mare nevoie de ele! :(
Buna :)..pareri despre:?:> Poate si- acum te- as fi iubit Si totul ar fi mers Si- as fi ramas indragostit Atat de neinteles Poate si azi tot mii de ganduri Incet ti- as fi soptit Si- as fi vazut...? (mai mult)
Heii știți dacă a apărut Homecoming de Richelle Mead în România? Adică tradusă? Și dacă da la ce editură apare și cum apare ( mă refer la titlu )? Fundă :3
Ce carti sa mai citesc
Cartile:,, Cronicile din Naria" sunt in numar de 7 volume nu? A-7a numindu-se: Ultima batalie? Daca stiti va rog sa-mi raspundeti, dau funda, multumesc! ^♥^
Stiti cumva vreo carte in care acrtiunea sa se petreaca in orasul New Orleans? Multumesc
Niste romane comice... dar nu jurnalul unui pusti sau egnu asta ca nu ma prea interseseaza.Pot fii si de autori romani dar sa fie foarte foarte foarte amuzante sa nu le pot lasa din mana. Si apropo ce ...? (mai mult)
Îmi scrieti please niste motto-uri despre carte, dar va rog inventate de voi
Hei, TPU! As vrea sa citesc o carte, dar nu stiu ce sa aleg.Ma ajutati? Voua ce carti v- au placut si de ce? Precizez ca am citit "Jane Eyre", "La rascruce de vanturi", "Crima din Orient Express",...? (mai mult)
Hei! Ce ziceti de poveste mea? :) Va place? http://www.wattpad.com/22519596-un-actor-pierdut-in-replici
Salut, ati putea sa-mi recomandati o carte mai scurta si cat de cat interesanta de Karl May si poate si un comentariu la aceasta carte, ofer funda!
Ce parere aveti? http://www.wattpad.com/story/15597713-indragostita-de-un-golan%27%27
Care credeti ca este cea mai buna carte a tuturor timpurilor?
Ce credeti ca ar face un scriitor in Martie?
Buna TPU de cand am inceput sa realizez ca am o viata scurta si ca ar trebui sa profit de ea ca sa nu raman neimpacata cu anumite "dorinte" mi- am dorit sa scriu...o carte Asa ca m- am gandit ca ...? (mai mult)
:) imi puteti da un link cu povestirea romanului la medeleni? volumul 1 cu toate capitolele? sau daca vreti povestiti-l :) fundita va asteapta;)
imi puteti da un link de unde sa pot cumpara cartea dupa care a fost facut serialul Game of Thrones? D
Salutare. Vreau date unde sa gasesc libraria Eminescu din orasul Targu jiu.
HEI TPU! Stie cineva ce inseamna topos literar sau topos poetic? imi trebuie la romana.MULTUMESC pentru raspunsuri
Buna,imi poate traduce cine corect aceata fraza in japoneza,dar nu cu simbolurile acelea grele ci cu cuvinte:Surioara, mult succes mai departe. Funda
Pareti despre cartea ca si film (Alice in Tara Minunilor)!
Am o intrebare simpla, exista sau au existat vreodata autori care sa ajunga oarecum populari cat inca erau in perioada adolescentei?
Cum se citeste sonetul 91 al lui Shakespearean in engleza?
Se gasesc la librarie atlase de istorie?
Am inceput sa scriu o poveste si as dori sa aflu si parerea voastra buna rea oricum ar fi! O puteti citi aici: http://www.wattpad.com/story/13094507- %E2%80%A0- my- real- life- vampire- %E2%80%A0 ...? (mai mult)
Ce librarii crestine geasesc in Iasi?
Hey lume! Sunt din Republica Moldova, si as vrea sa citesc cartea "Micutele mincinoase" de 'Sara Shepard', dar nu stiu unde sa o gasesc, as dori mult sa o citesc, dupa ce am vazut si filmul, in ...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot găsi o carte cu Gramatica Limbii Olandeze sau Suedeze? Si dicționare daca se poate? Am fost la librărie in orasul meu si a spus ca nu au pentru ca se cauta mai rar si...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre seria Dune de Brian Herbert/ Kevin J. Anderson? Ceva despre Vanatorii Dunei, seria Scolile Dunei sau Eroii Dunei? Incep de prin 2006, dupa Legendele dunei, care au fost traduse,...? (mai mult)
Imi poate recomda cineva o carte mica de cel mult 30 de pagini pentru un jurnal de lectură? Pana pe 5 mai?
De cateva zile se tot vorbeste pe la mine prin clasa despre o carte "Suge- o, Ramona". Aveti idee despre ce e vorba? Cine a scris- o, cand, cat e de mare, a fost publicata la vreo editura sau e doar...? (mai mult)
Aveti idee de povestioare asemanatoare "Suge-o Ramona"? Daca da, puteti sa-mi dati link? Mersi :)
Dece e mai bine sa citesti o carte decat sa vezi un film? :-?... la carte autorul avea un rol specific nu? :D... dau funda cine raspunde bine :D :*
Poezii despre sat si autorul acestora, mersi! ^.^
Hei! Nu stiti cumva o carte in care personajul principal sa fie un adolescent sau o adolescenta singuratic/a, trist/a, deprimata/a? Nu conteaza daca e in engleza sau in romana, doar sa stiu in mare parte...? (mai mult)
Vreau sa citesc o carte. Ce imi recomandati?
Am nevoie de poezii despre sat, multumesc!
as vrea si eu un site unde sa poti citi carti
Ce carti as putea sa citesc, daca am 12 ani? Imi place genul Fantasy. Multi spun ca ar trebui sa citesc colectia Wardstone, dar nu gasesc recenzii sau rezumate, deci habar nu am daca chiar...? (mai mult)
ce povestiri credeti ca ar trebui sa le citesc pentru ora de romana? trebuie sa le povestesc(cls. a Xa)
Unde pot gasi romanul-Toamna porumbeilor albi de Dumitru Matcovschi? fundita multumesc
Vreau si eu niste carti[romane] de dragoste gen : Fluturi sau la raul Piedra am sezut si-am plans. Dau funda :)
Am un verisor care sta multe ore la calculator, dar maicasa nu- l lasa :)) ii mai da de citit carti. Si m- am gandit sa ii recomand si eu cateva, baiatu' are 12 ani. Vreau sa ii deschid apetitul pentru...? (mai mult)
Buna seara, stie cineva de unde e acest fragment? "pentru ca sunt orasul chinurilor, pentru ca sunt suferinta vesnica, pentru ca sunt unul dintre condamnati. Justitia mi- a mutat creatorul, puterea...? (mai mult)
Care sunt toate cartile de John Green traduse in romana? Funda
Cum se spune pe franceza Hristos a inviat si Adevarat a inviat?
Buna stiti cumva unde pot gasi Cartea "Grumpy cat: A grumpy book" in Romania? Linkul copertei: http://www.catchannel.com/images/grumpy-cat-book-cover.jpg
Spuneti- mi niste carti faine pe care le pot citi. Genul ala de carti pe care sa nu le poti lasa din mana si ai mereu emotii cu ceea ce ai vrea sa se intrebe. P.S:SA nu fie cu vampiri sua fiinte...? (mai mult)
N- am mai pus de mult o intrebare :)). Aseara am terminat Iubitul virtual de Kate Brian.Nu sunt genul care citeste carti pe stilul asta dar asta a fost chiar geniala am ras si am ramas perplexa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?