Care este cel mai bun autor de carti de groaza in afara de Stephen King? Il ador Funda;)
Cine a citit orasul BantuIT de Stephen King? Am v azut filmul dar cine poate sa-mi spuna de unde pot sa o imprumut.Suceava;) Funda;)
Poate cineva sa imi spuna si mie ce carti sa mai citesc? :) Am citit Jane Eyre, Pisica, toate cartile care trebuiau citite la clasa mea am citit chiar si Crima Din Orient Express...Va rog sa- mi...? (mai mult)
Cartea Exorcistul de William Petetr Blatty a fost scris dupa fapte reale.
imi puteti recomanda niste carti cum ar fi jurnalul unui adolescent timid, sub aceeasi stea, miss peregrine, cautand- o pe alaska, o intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii, sau serii...? (mai mult)
:* Recent m-am apucat să scriu un "roman" și aș vrea câteva păreri.Merită citit? htpp://w.tt/1nBdXyS
ce parere aveti despre "Romanul asolescentului miop" de Mircea Eliade? Am inceput sa- l citesc, am citit peste o suta de pagini, si sunt de parere ca e foarte plictisitor, deoarece se vorbeste...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cateva carti de aventura care se pot gasi la biblioteca? Va multumesc anticipat! Dau funda... :)
Ce carti ati citit in ultimult timp? 0+
Hei TPU am terminat de vazut Hostel,un horror. Ma gandeam sa scriu o poveste trista, dramatica. Daca avem doritori pentru a colabora...
Bunaa! Stitii niste carti gen:Iubitul virtual sau Nu plange sub clar de luna?!
dragilor! Care dintre voi ati citit cartile "Un veac de singuratate" si "Dragoste in vremea holerei" de Gabriel Garcia Marquez? Initial voiam sa le cumpar insa momentan nu imi permit si apoi ...? (mai mult)
Ce imi recomandati sa citesc? In curte la Dionis? Nopti la Serampore? Biblioteca Maharajahului? Secretul doctorului Honigberger? Pe strada Mantuleasa? Astept raspuns repede! Dau funda! Mersi
Heii TPU :) Ce parere aveti despre cartea asta? http://www.wattpad.com/story/8340335- the- journal- necorectata ( inceputul e cam nasol, dar. ) Dar despre aceasta ( este continuarea ) http://www.wattpad.com/story/12966566-...? (mai mult)
Vi se pare aceasta idee suficient de buna pentru o carte sau poate chiar un film? Este doar o idee, se mai pot adapta multe lucruri, nu e nimic batut in cuie. Povestea as numi- o "90 de zile", iar personajul...? (mai mult)
In care site-rui pot sa-mi public compunerile, poeziile?
Carti pshihologice bune?
Ce carti bune pentru adolescenti imi recomandati? Accept orice parere. Multumesc.
Există vreun scriitor amator aici pe site? Sunt interesată de o colaborare la o lucrare cu subiect destul de interesant. Poate ajunge la stadiul de roman, sau doar o simplă proză lungă.
Acordati o nota preferatul vostru din Jurnalele vampirilor? Damon, Stefan, Elena, Caroline, Tyler, Bonnie, Matt sau Jeremy?
Spuneti niste carti de groaza, sau autori de groaza in afara de Stephen King, Serge Brussolo
TPU! Luni, pe data de 28.04. 2014, dau lucrare la lecturi din cartea "Jurnalul Annei Frank". Intrebarea mea este: cine sunt Bep Miep? Am tot citit cartea si nu imi dau seama.
Hey! Ce carti imi recomandati pentru un profesor? Funda! :*
Ce carti cunoasteti care v-au emotionat foarte tare? Precizez ca nu vreau de aventura!
Dragii mei am o intrebare pentru voi care ati facut poezia `` Sburatorul``, de unde incepe partea a 2 a? dau FUNDA :x
Hei TPU tocmai am terminat de citit carte Anna si sarutul frantuzesc stie careva carti asemanatoare cu aceaaceaDau funda:3
Urgent! Cine le- a citit pe ambele sau macar una: "Invitatia la vals" de Mihail Drumes si "Nunta in cer" de Mircea Eliade. Care este mai interesanta, mai captivanta si fara prea multa filosofie...? (mai mult)
Va rog sa imi recomandati niste carti pentru copii cu varsta intre 11- 14 ani. Am citit in general cam toate cartile de autori romani gen "Ciresarii", "La Medeleni" etc... Am citit de asemenea toate...? (mai mult)
Stiti cumva unde as putea găsi toata seria de carti Harry Potter? Preferabil de la Egmont(am găsit pe un site dar lipseau cartile "Camera secretelor" si "Printul semipur". FUNDA!
Imi poate spune cineva cum se numeste poezia autoarei Emily Dickinson ce e formata doar din comparatii? (E ceva de genu' : As silent as a mouse; as white as snow...)
Imi puteti spune niste carti gen " Cele cincizeci de umbre ale lui Grey"
Unde as putea citi "fifty shades"? Si ce carti stiti in genul carti "Suge-o, Ramona!"?
Poate cineva sa-mi dea un exemplu de o carte sau de un text mai mare? As vrea sa citesc o carte sau un text pe parcursul vacantei.
are cineva seria Crossfire de Sylvia Day in format electronic in limba romana?
Salut tocmai am citit carte, , Darul lui Jhonas, , (, , The Giver, , )Pentru cei ce au citit- o mi se pare ca are un final neclar, adica fara deaznodamant.Pentru o carte cu o poveste atat de buna si...? (mai mult)
Niste carti interesante pentru adolescenti?
REM de Mircea Cartarescu este carte clasica? Pt ca avem de citit o carte clasica la romana...
Salut ziceti-mi si mie niste poezii de dragoste pentru o fata pe nume Simona.Multumesc
Cine ma ajuta cu o lista de carti bune?
Vreau o carte sau mai multe de psihologie, din care poti invata sa manipulezi o persoana prin influenta psihologica, sau despre autocontrol, sau ceva din genul asta de subiecte. Multumesc anticipat.
Niste carti de groaza bune, in afara de shinning de stephan king?
In haidi fetita muntilor esra o fata numita Clara. De ce era in scaun cu rotile ca nu maiimi aduc amine...
Dau FUNDA! Cine imi spune si mie 5 scrisori de dragoste de Mihai Eminescu catre Veronica Micle si dupa de la Veronica Micle lui Eminescu? multumesc, pup :*
:) Imi puteti recomanda cateva carti (pentru lecturi suplimentare)? preferabil scris de un scriitor contemporan, ceva amuzant si "modern" DELOC FILOZOFIC! ca sa zic asa :)) De felul meu nu prea...? (mai mult)
TPU, dau funda! Dati-mi mie titluri de carti despre cele mai bune carti de fotografie! Sau da-mi site-uri despre cele mai bune carti de fotografie de pe Elefant.ro!
Imi dati titluri de carti de calatorii pentru copii de clasa a IV-a? Va rog.
Legat de seria de carti "Cronicile din Narnia" de C.S. Lewis. Care este prima carte? Eu stiam ca este cea cu "Leul, dulapul si vrajitoarea" dar am auzit ca "Nepotul magicianului" este prima...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva vrea carte despre adolescenti care sa.si gaseasca calea in final, sau ceva de genu?
Care credeti ca sunt cei mai talentati scriitori contemporani?
Imi puteti spune si mie niste site-uri unde pot citi carti online, in romana... am cautat si nu am gasit... poate stiti din propria experienta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.