Spuneti-mi niste carti de dragoste erotice.adica cu mai mult continut sexual.dar sa fie o poveste de dragoste cu un personaj principal etc.merci:* astept cat mai multe raspunsuri
Unde pot citi cartea Finale de Becca Fitzpatrick pe internet dar in romana? Daca ati putea sa imi lasati si un link ar fi super! Dau funda :)
Cine imi da si mie cteva titluri de carti roamnce sau comedy sau aventura sau fantasty,(as prefera mai mult comedy si romance)...Dau fundita! Multumesc!
Hristos a inviat, TPU! As vrea si eu cateva romane merita citite (dupa parerea voastra) de autori romani. Cel mai bun raspuns primeste funda. Multumesc anticipat! :)
Stie cineva cum as putea face o parodie_?
Hristos a inviat! :) hei, deci am si eu o intrebare: Imi puteti recomanda niste carti pe care le- ati citit si v- au placut, tinut in suspans, entuziasmat. Ceva gen calatorie, poate ceva romantic, ...? (mai mult)
Cat de important este sa citim? Eu pana acum am citit in jur de 20 de carti, dar avand in vedere ca am 20 ani, ii foarte putin...
Ce să aleg? "Looking for Alaska", " The book thief" sau " The fault in our stars "? ( cărţi )
Stie cineva daca vor mai aparea pe viitor carti cu revisa Bravo?
Paste fericit tuturor, imi dati niste termeni inventati de voi pentru... e ceva fictiune. E vorba de doi termeni: primul sa reprezinte binele, iar al doilea raul.
Daca v-ati intalni un poet ce intrebari ia-ti aderesa? multumesc!
Am nevoie pana pe 15mai de o sceneta cu 4 personaje pentru scoala. Ceva mai scurt si amuzant.Cine poate sa imi spuna? Dau funda si vot! Multumesc.
Am citit cartile lui lauren kate din seria Fallen si cartile lui becca fitzpatrick Ingerul noptii, Crescedo si Tacere. Ce carti imi puteti recomanda cu subiect asemanator, sau de genul cartii ...? (mai mult)
Zall TPU, spuneti- mi parerile voastre despre acesta poezie, chiar daca nu e buna(reusita) as vrea sa stiu. Somn adanc pe cearsafuri albe Si dormind alunec intr- un somn de moarte Asa stau adormind,...? (mai mult)
Îmi puteți spune va rog niște cărți pe care le pot citi? Am 16 ani și am citit de curând Maximum Ride de James Patterson si mia plăcut enorm și as vrea tot un roman cu mister, aventura,...? (mai mult)
Unde as putea sa citesc si eu Suge-o Ramona (ONLINE)? :)) macar se gaseste-n librarii?
Mi s- a dat la scoala sa citesc Cavalerii mesei rotunde si nu am putut gasi cartea. Am intrebat rude, prieteni, tot. Am fost si ieri la bibilioteca si era inchisa. Stie cineva un site unde pot sa citesc...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din episodul 63 din Bafta Charlie?
Știți să îmi recomandați titluri de cărți cu specific erotic, romantic? Dacă aveți e-books pot să vă dau la schimb, ce am eu prin folderul biblioteca virtuală.
Bună ziua, mă poate ajuta și pe mine cineva, cu un site unde POT CITI ONLINE, Sensul nopții de Michael Cox. Este destul de greu de găsit, dar probabil a mai căutat cineva înaintea mea.
Stie cineva de unde pot comanda cartea Pretty little liars si cu cat?
Ce parere aveti despre scriitoarea Viorica Raduta? dau fundita celui mai interesant raspuns
Sal TPU. As vrea sa citesc un roman, dar sa aiba dimensiuni foarte mici. Dar trebuie sa fiu din literatura romana, nu literatura universala. Ati putea sa- mi dati niste denumiri al unor romane care...? (mai mult)
Salut, as vrea sa va rog sa imi recomandati cateva opere care intra la tema "dragostea". Nu as vrea sa fie foarte lungi si daca se poate sa fie mai S.F. sau mai interesante, captivante. Nu vreau aceeasi...? (mai mult)
Bună, TPU! Mă întreb dacă pot să mă duc la o tipografie și să-mi facă o singură copie a unei cărți scrisă de mine.
O idee de carte? Gen: Drama, suspans :d Funda! :*
Heyy va rooog sa ma ajutati! Eu ador cartile adica imi plac la nebunie si idea e ca nu pot de fiecare data sa le cumpar :( si va rog daca stiti cumva site- uri unde pot citi carti online v- as fi pe deplin...? (mai mult)
Cum pot sa downloadez carti de pe wattpad?
Buna tuturor! Stie cineva cam in cat timp va fi tradusa in limba romana cartea "Allegiant" (Divergent, vol. 3 )? Au anuntat ceva? Multumesc anticipat!:)
Pot sa aleg ca roman al experientei pentru Bac "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi"? Va multumesc!
Hei! Scuze ca e cam din scurt... Stie cineva cand apare urmatoarea carte din Tara Duncan? (volumul 8,,, Imparateasa Malefica"). Orice detaliu, daca stit... Mersi :*
Stie cineva unde pot gasi pe net( in afara de scribd) cartea "Toate panzele sus!" de Radu Tudoran?
Hei :) ce parere aveti despre carte Chirurgul de Tess Gerritsen?
TPU,cum se termina Mara de Ion Slavici?(vreau ultimul fragment) !
Hey! Recent, am inceput sa citesc tot mai multe carti romantice.Am citit Domnisoara Christina, 50 Shades of Grey, Perfect chemestry, Rules of Attraction.Ma intrebam daca stiti niste carti care sa semene...? (mai mult)
Nu gasesc niciunde in biblioteca cartea :sa stam de vorba fara catalog." si as avea nevoie urgenta de povestire. DAU FUNDA!
Ce carti pot citi la varsta de 11-12 ani? As vrea de comedie sau aventura. FUNDA.
A citit cineva Unealta răului de John Trenhaile? Eu am terminat-o și nu am înțeles cine e criminalul până la urmă :| Tobes sau Diane?
:) Îmi poate spune cineva citate/proverbe cu trandafiri?
Aş vrea să încep să citesc literatură ştiinţifică. Am fost la librărie şi am găsit câteva cărţi scrise de Stephen Hawking, dar m- ar interesa şi alţi autori, alte domenii ale ştiinţei....? (mai mult)
Acum 5 luni m- am decis sa scriu o carte, la inceput a mers excelent si am ajuns pe la 200 de pag. De ceva vreme am o problema, cand ma apuc sa scriu imi gasesc altceva de facut involuntar si scrisul...? (mai mult)
Ce carti mi-ati recomanda, gen Insemnarile unei pustoaice, generala, marele nate sau vanatorii de comori. Pentru cele mai bune raspunsuri, FUNDA!
vreau sa scriu o poezie despre sat si nu stiu cum sa abordez tema,ma puteti ajuta? multumesc,puteti sa dati si cateva idei, mersi
Buna TPU as vrea sa citesc niște cărți de groaza ( dar nu prea ) cele din seria Goosebumbs de R. L. Stine de copii online noi. Multumesc anticipat!
Ceva romane interesante? ( pentru 15- 16 ani)Vreau sa imi ziceti foarte pe scurt si despre ce este vorba in romanul recomandat de voi. multumesc :D gen: elevul dima dintr- a 7 :- ? vreau romane cu ...? (mai mult)
Imi puteti da o lista cu cele mai cunoscute carti? Nu ma refer doar le cele scrise de autori romani ci si la cele scrise de straini.
Știe cineva de unde pot citi cartea „Elevul Dima dintr-a VII-a" de Mihail Drumeș? Dau fundă:
Stie cineva cand va aparea „Alegiant" de Veronica Roth (triologia „Divergent") in Romania?
As vrea si eu niste sugestii de carti, dar sa nu fie de alea de pe vremea strabunilor. Ceva nou, cu multa actiune, mister, putina fictiune (beletristica). Daca stiti cateva, va rog sa imi...? (mai mult)
Spuneti-mi top 5 carti care v-au ramas in amintire, si le-ati mai citi dinnou. Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
___iAho întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!