Nu stie nimeni niste carti de poezie mai moderne (nu gen Eminescu, Alecsandri etc)? Funda :)
Salut,TPU,as vrea sa parerile voastre despre Legendele Olimpului, de Alexandru Mitru.
Ce carti imi recomandati sa citesc? As vrea niste carti asemanatoare ca si Harry Potter, Scoala fricosilor, jurnalul unui pusti, insemnarile unei pustoaice, marele nate, etc. Vreau carti...? (mai mult)
Am o rugaminte si va rog frumos sa ma ajutati... Pentru scoala, dmn de romana, ne- a pus sa citim o carte, , Insemnarile unei pustoaice", iar in ultimele zile m- am simtit foarte rau, si nu...? (mai mult)
Hey,TPU! Cine imi poate recomanda niste cartii(online)de citit pentru varsta mea? Am aproape 13 ani, si mi-am citit toate cartile din biblioteca.
Știți unde aș putea să găsesc niste texte/povești scurte in coreeană? Link-ul, vă rog! :D
Îmi puteţi recomanda cărţi bune de citit? Nu contează genul sau numărul de pagini, dar prefer bestseller-urile.
Cine imi poate spune o carte cu vampiri, sa nu aiba volume, sa fie doar una bucata carte. Sa merite sa fie citita, stie cineva?
Cei care ati citit Viata la tara de Duliu Zamfirescu, cum sta treaba e in 3 volume sau cum?
Vreau sa scriu o carte. care e schita ei? Dau funda :3
Vreau si eu sa îmi recomandati niște cărți bune, sa alunece bine etc. Dar nu trebuie neaparat sa fie ieftine.
Am vazut o carte la Kaufland si nu mai stiu cum se numea era ceva cu previziuni si avea pe ia o carte deschisa si o pana. Funda
De unde pot sa cumpar biblia satanica? sau poate stie cineva, daca pot sa gasesc ceva online... daca stii ceva, spune'mi.
Stie cineva un site unde pot descarca carti gratuite in format eBooks pdf, in limba romana? Va multumesc mult
Vreau sa imi cititi si mie o poveste scrisa de mine si sa imi lasati comentarii si daca v- a placut sa lasati si un vot.Va puteti conecta cu facebook si twitter. http://www.wattpad.com/story/14801644-...? (mai mult)
Imi dati titluri de carti de aventura pentru copii de clasa a 4-a? Va rog.
Stie cineva unde as putea sa citesc Divergent/Insurgent de Veronica Roth in romana online? Am sa incerc sa le gasesc la biblioteca, dar nu cred ca le voi gasi...
Stie cineva unde pot citi The Transfer: A Divergent Story online? Am cautat dar nu am gasit! Multumesc anticipat!
Deci... am citit cartea Radiance, de Alyson Noel, si am vazut ca dupa urmeaza Schimmer, Dreamland si ultimul volum, Whisper. Problema este ca nu gasesc cartile nicaieri! Oare nu au fost traduse,...? (mai mult)
Imi poate da cineva un site unde sa pot citi toata cartea Divergent de Veronica Roth. Funda
Ce inseamna U Mirrin Brah?
Stie cineva niste carti cu vrajitoare,spirite, paranormal etc? Nu vreau cu vampiri si varcolaci. Dau fundita :)
Imi poate spune cineva cum se numesc toate volumele din seria Vanatoare nocturna de Jeaniene Frost? Am citit doar " La jumatatea drumuli spre mormant " m- am indragostit de poveste si am inteles...? (mai mult)
Hi TPU, am o problema, e fiecare data cand incep sa scriu o carte, adun vreo zece capitole sau asa, dar apoi ma plictisesc de ea si o las balta, ce imi recomandati?
Unde pot citi, , Tabara de la Sibiu" de Mircea Eliade? Din cate am gasit pe net, , , Tabar de la Sibiu" este un capitol in, , Romanul adolescentului miop", asa ca am cautat- o. E adevarat, intr- un capitol...? (mai mult)
Imi poate spune cineva, va rog mult, cateva carti/romane de dragoste bune_
Sper sa nu va plictisesc iarasi cu intrebarile mele despre literatura :)) si iarasi va dau in cap cu o intrebare :)) Deci lasand gluma la o parte am mai constatat ceva :)) ca scriitori romani nu prea sunt...? (mai mult)
Ce parere aveti de urmatoerele randuri, e foarte penibila? : Stau pe banca mea din curte Si- mi aduc aminte- acum, De acele clipe dulci Cand mergeam pe- acelasi drum. Chiar de esti...? (mai mult)
Am citit "Dragostea dureaza 3 ani" si mi-a placut foarte mult. Ce alte carti in stilul acesta mi-ati putea recomanda?
Frédéric Beigbeder - Dragostea durează 3 ani, unde pot gasi cartea online? Am cautat si gasesc doar o parte din text. Multumesc :)
Imi recomandati cateva carti bune din literatura universala care v-au schimbat viziunea asupra lumii?
F.M. Dostoievski sau Lev Tolstoi? Argumentati. (A treia optiune nu exista, deci fara "niciunul dintre ei") Puteti scrie scurt si la obiect sau cu mai multe detalii, raspunsurile voastre sunt binevenite. ...? (mai mult)
Recomandati-mi si mie va rog carti cu mult mister, suspans :D
As vrea sa pun o intrebare celor care locuiesc in orasul Iasi. Imi trebuie neaparat pentru scoala cartea "Jurnalul Annei Frank" de Anna Frank. Am fost aproape pe la toate librariile din centru,...? (mai mult)
Cati ani avea Hans Cristian Andersen cand a murit?
Am creat din nou o poveste, cu doua gemene care descopera ca au puteri paranormale, iar cineva le urmareste pentru a le ucide. Site- ul de mai jos este un intreg "lant" de povesti amatoare, dar eu ...? (mai mult)
Aș vrea și eu niște titluri de cărți despre yoga, spiritualitate, etc. Am găsit prin biblioteca mea una despre yoga și a fost foarte interesantă. Aș vrea niște cărți mai cunoscute...? (mai mult)
Are cineva,, Racul" de Alexandru Ivasiuc? Nu am gasit-o nicaieri, nici la biblioteca, nici la anticariat, nici pe internet. :( Help.
am si eu nevoie de cineva care se pricepe la scris texte pentru piese in spaniola sau engleza astept mesajele voastre.
Cine imi da povesti terminate pe facebook? Dar sa fie despre un baiat. :o3
Ati putea sa imi recomandati niste carti de aventura, SF (gen Hunger Games, Divergent, Insurgent)? PS: am 12 ani
A citit cineva cartea Will Grayson, Will Grayson de John Green? Daca da, cum vi s-a parut? Ce alte carti de John Green mi-ati recomanda?
Ce carti imi recomandati sa citesc? Acum ma "ocup" de Hunger Games♥ As vrea tor genul acesta de carte sau cum ar fi Robinson Crusoe♥ Multumesc anticipat! :)
Care sunt nuvelele lui Ioan Slavici. Dau funda. :*
As vrea pareri despre "Cartea Mironei" de Cella Serghi si despre "Padurea spanzuratilor" de Rebreanu. O scurta descriere (despre ce este vorba in fiecare dintre ele, asa in mare) si daca merita sau nu...? (mai mult)
Cum se scrie (nu cum se publica) o carte? Funda pentru raspunsul care merge. Scuze daca am gresit categoria.
Salut.Vreau să citesc ceva, dar nu ştiu ce.Am 12 ani, dar am citit multe cărţi: Pe aripile vîntului, Jane Eyer, Dama cu camelii, Sherlock Holmes, Corsarul Negru, Nimic nou pe frontul de vest, Dracula...Îmi...? (mai mult)
Hei TPU care sunt cele mai bine vandute carti in Romania in 2013?
TPU! Stiti cumva unde pot gasi si eu volumele 2 si 3 din seria Crossfire de Sylvie Day( in format pdf)
Puteti sa-mi dati si mie un link cu scenariul de la Colivia cu iluzii de Cornel Udrea. Multumesc! Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
___iAho întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.