Stiti cumva unde pot citi online cartea "Ingerul noptii" de Becca Fitzpatrick vol.4? Dau funda celui care imi raspunde corect
Cum senumeste poezia(cintecul) care incepe astfel: ,, Cine a vazut vreodata, cine vazut? Pui sa nu-si iubeasca mama care l-a crescut?,,
Îmi faceţi nişte recomandări de cărţi? Nu contează vârsta sau genul.
Stie cineva cateva anticariate din Bucuresti de unde as putea achizitiona niste carti? Adica ma refer la STRADA SI NUMARUL respectivului anticariat. FUNDA!
Buna,membri TPU! Vreau sa-mi recomandati si mie niste carti.Habar nu mai am ce sa citesc :))) Sunt clasa a10a si nu am absolut nici o preferinta referitor la gen :)
Imi puteti da si mie titluri de carti cu tema erotica?
Cand apare volumul 9 din Jurnalele Vampirilor?
Zilele trecute am intrat in librarie si am vazut 'Crima si pedeapsa'- Dostoievski. Imi puteti spune asa in mare despre ce este vorba. Sa stiu daca sa o citesc sau nu pentru ca este destul de...? (mai mult)
Hei,vreau sa incep sa scriu o carte, stie cineva cum pot sa o scriu pe calculator? E nevoie de un anumit program sau asa ceva?
Hei ce carti de aventura cunoasteeti? Funda:D
Buna :* caut o carte si nu stiu cum se numeste. e o carte veche, un fel de biblie dar scrisa in versuri. daca stiti despre ce e vorba va rog foarte mult sa imi spuneti si mie cum se numeste.
Eram nehotărâtă de ceea ce vreau să citesc în vacanţă şi m- am gândit că aş putea citi Mizerabilii de Victor Hugo. Pentru cei care aţi citit: Cum vi s- a părut romanul? E interesant?...? (mai mult)
Hey sunt in clasa a 8a.imi puteti da niste titluri de carti pe care le-as putea lua de la biblioteca sa le citesc? multumesc mult
Care este cartea voastra preferata? A mea este "O plimbare de neuitat,, de Nicholas Sparks
Stiti cumva o poveste in care o mama isi paraseste sotul si copiii (baieti obligatoriu) si se muta cu amantul si cum reactioneaza sotul la asta? Asemenator oarecum cu Anna Karenina.
Am si eu o curiozitate, si imi pare rau ca v- o spun. De ce tinerii de astazi citesc in mare parte numai carti despre varcolaci, vampiri, magie, ocultism, si alte chestii din astea? ce vedeti la ele?...? (mai mult)
am nevoie de un site unde as putea cumpara cartea The hunger games. Preferabil toate trei volumele. Multumesc ofer funda :)
Ce carte imi recomandati sa citesc? Vreau sa fie o poveste de dragoste interesanta, legata de adolescenti, liceu, greseli.
Am compus multe povesti si nu stiu cum sa le public intr-o cvarte pe toate? Ma puteti ajuta?
Eu sunt o poeta incepatoare si as vrea ca cei care scrieti sa imi dati sfaturi despre asta. Ce inseamna pentru voi o persoana care scrie? Cum ati defini scriitorul? Multumesc!
Imi spuneti si mie cateva carti interesante pe care le-as putea citi? nu stiu..gen vampiri,magii,adolescenti, secrete..idk...
Vreau sa cumpar o carte despre Egiptul Antic de pe site-ul Libris. Si as vrea sa stiu daca transportul este gratuit. Ma puteti ajuta?
Care este legatura dintre cele 50 de vicii ale domnului grey si seria 50 de umbre ale lui grey?
Ştiţi cumva un site de unde pot cumpăra cartea "Sânge Satanic" şi " Ani de alcool şi sex "? Fundă. :*
Recomandati-mi carti si filme de dragoste cu si despre prostituate.
Am nevoie urgent de legenda orasului Chisinau. CIne mi-o da dau funda urgent!
Am de facut pentru scoala un "moment" cu Iubirea( ca si curent literar) din intreaga lume....am mers la biblioteca si mi- au spus ca e o tema foarte vaga si mi- au dat o carte doar cu creatii...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Idiotul" de Dostoievski? Cum vi s-a parut?
Buna! Am o intrebare:cine stie cind va aparea cartea "Allegiant" de Veronica Roth? Va rog,daca stiti, sa-mi raspundeti.
Stie cineva unde pot gasi online intreaga trilogia Divergent de Veronica Roth? Ma refer sa o cumpar. Si daca e la vreo reducere si mai fain. Pupici :*
As vrea na citesc online cartea Angelique martiza ingerilor. Toate partile. Ati putea sa ma ajutati cu un site va rog?
Unde pot gasi cartea Jurasic Park in romana sa o cumpar?
Sall, TPU. Îmi puteţi propune un catren unde să rimeze adverbele: "pieptiş" şi "făţiş" Funda! :)
As dori sa citesc niste romane in engleza. As dori unul cat mai fain. ce romane as putea gasi pe la bibliotecile din Romania (scris in engleza!)
Cine stie un site cu carti de cultura generala, sau unde sa pot sa citesc carti de istorie si geografie! Dau funda
stie cineva site-uri unde imi pot expune niste creatii literare si unde sa pot citi alte creatii care m-ar interesa? Multumesc mult!
Pentru fanii The Mortal Instruments! Stiti cand se va traduce cartea a cinciea? Sau macar daca se va traduce? :D
Ce carti imi recomandati sa citesc? (nu vreau sa fie plictisitoare)Tin sa mentionez ca am 12 ani.Am citit toate cartile de la Roald Dahl, si mi-au placut; am mai citit Harry Potter...
Caut un site de citit carti online, unde utilizatorii posteaza povesti create de ei. Tin minte ca site- ul este de culoare portocalie, este site romanesc si descrierea...era ceva cu reading stories,...? (mai mult)
Cum pot gasi Revelația. Vol. 2 din seria Crossfire
Stiti vreun site unde pot gasi cartea Divergent de Vronica Roth online in romana? :)
Despre ce este vorba in cartea Doi ochi albastri de Thomas Hardy? Funditaa!
De unde pot achizitiona online cartea "Darkly dreaming Dexter"- tradusa "Dexter.Vise intunecate"- Jeff Lindsay(cartea care a stat la baza serialului "Dexter")? Nu vreau sa iau teapa (deci as prefera...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cateva carti despre viata in inchisoare ( dar nu comuniste) sau traficuri de orice tip?
stiti cumva o carte despre relatii profesor elev? Daca da, titlul si numele autorului si opinia voastra. Mersi cel mai bun raspuns fundita :)
asi dori sa citesc volumul nascuta din dragoste dar nu il gasesc, imi poate da si mie un sit unde il pot citi fara sa trebuiasca sa ma abonez... dau funda
Heiii. Care carte credeti ca e mai buna: Sub aceeasi stea sau Cautand-o pe Alaska? :D am nevoie de cateva pareri cat ma repede, multumesc.
Am vrut sa intru pe elefant.ro sa comand cartile colectiei Secretul (The Secret) de Rhonda Byrne, dar nu sun sigura care este vol 1, 2 etc. Am vazut ca exista pachetul cu 3 carti ( http://www. elefant.ro/carti/pachete/fictiune/pachet-...? (mai mult)
Imi trebuie un monolog sau o poezie care poate fi pusa in scena. Funda :*
Imi puteti sugera carti despre japonia antica sau in general despre japonia?(ex: Sun Tzu arta razboiului,Japonia lui Lafcadio Hearn, Memorile razboinicului Kumagai...etc)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!