Bună! Am 12 ani și îmi place mult să citesc. Recent am aflat de cartea "De unul singur: Amintirile unui membru al Gărzii Roșii" de Fan Shen și m- am apucat să citesc previzualizarea de pe Google...? (mai mult)
Salut TPU, recent m-am apucat de citit romane istorice, ce recomandari de astfel de romane aveti? (Ps: Ceva nu foarte greu de citit please)
Cand citesc in public imi tremura vocea si nu mai pot sa continui, uneori reusesc sa citesc cu mici pauze dar uneori nu pot sa citesc nici o propozitie fara sa imi tremure vocea.E foarte enervant si nu...? (mai mult)
Mama nu ma lasa sa citesc carti de adolescenti si imi zice ca imi deformeaza mintea sau chestii de genu. Ce sa fac?
Va salut TPU! De curand mi- am dat seama ca imi place sa citesc! Am citit "Memoriile unei gheise" care mi s- a parut extraordinara, nu am cuvinte! As vrea sa imi recomandati ceva. Nu stiu ce genuri...? (mai mult)
Salut. Imi puteti sugera niste cărti cu drama adolescentina? (spre ex - jurnalul unui adolescent timid) Multumesc anticipat ✨
Curând avem banchetul de sfarșit de clasa a 8 a.Ma puteți ajuta si pe mine cu cate un cuvant pentru profesorii de biologie, religie, fizica și chimie (același profesor) și tehnologica? Va mulțumesc...? (mai mult)
Buna seara! Am nevoie de un fragment care sa contina multe regionalisme din zona Maramuresului. Multumesc!
Am nevoie de niște cărți despre Hortensia Papadat-Bengescu, pe care să le pot citi online. Critici, biografie, orice mi-ar fi de mare ajutor.
Buna! Ce format ar trebui sa aiba o carte in programul Word? A5 este bun?
Bună. Are cineva în format PDF cartea:,, Cronica anonimă a primei cruciade,,?
Pareri pentru cartea Rosu si Negru de Stendhal?
Buna! Daca am inceput sa scriu o carte, cui i-as putea cere o parere? Adica ar trebui sa ii dau mesaj unei persoane care scrie recenzii despre carti? Deocamdata am scris doar vreo 45 de pagini.
Bună dimineața! Știți cumva vreun site online gratuit în limba română în care se găsesc cărți audio? Și încă ceva, îmi puteți face niște recomandări de cărți...nu știu ce să mai ...? (mai mult)
Aveti o poezie preferata?
Aristide Saccard, un tip la 43 de ani, are un fiu din prima căsătorie pe nume Maxime, în vârstă de 22 de ani. Actuala soţie a lui Saccard, Renee, are 28 de ani. Între Renee şi Maximee se înfiripă...? (mai mult)
Buna ziua! As dori sa stiu daca cartea Apocalipsa (de Stephen King) de la editura Armada este versiunea cartii complete and uncut.
Ce carte citiți acum? Cum vi se pare cartea?
Buna! Am cateva intrebari. Daca vrei sa dai o viitoare carte unei edituri pentru a fi publicata trebuie sa o scrii de mana? Si cunoasteti programe de scris carti pe calculator? Acum scriu in word, dar...? (mai mult)
De câte ori ia Ana bătaie în romanul Ion de Liviu Rebreanu?
Bună! Fani Agatha Christie? Care este ordinea seriei Miss Marple?
Era o carte SF în care al doilea război mondial era câștigat prin aruncarea asupra Berlinului a unui praf radioactiv, deoarece încercările de a face o bombă nucleară eșuaseră. Am nevoie să ...? (mai mult)
Care e autorul vostru preferat din literatura secolului XX?
Vreau sa cunosc cat mai multe cuvinte din SLANG-ul romanesc, cum e SOTO + explicatia lor
Hey. Unde as putea gasi cartea "Mircea Chirițoiu, Lovitura de stat de la 30 decembrie 1947"?
Neata, stie cineva unde pot gasi in Bucuresti revista " the new yorker "?
Salutare. As dori sa imi explice cineva sensul poeziei urmatoare si la ce se refera exact. Dau funda. Unde l- au dus? Cine l- a dus? Ce semnifica versurile "plange mama pe ceaslov si- n barba plange tata"...? (mai mult)
Di ce e Caragiale important? Am citit "Caldura mare" si nu am priceput nimic: pana la urma era sau nu d. Popescu acasa? Si domnul acela a spus ca el cauta strada "Sapientii", flacaul i- a zis ca a gresit...? (mai mult)
Ce parere aveti de aceasta cacofonie: "E frumoasă, se- nțelege... Ca copiii are haz" ("Scrisoarea a V- a" de Eminescu). Si nu ma mai luati cu licenta poetica ca nu tine: cum adica daca gresesc eu sunt...? (mai mult)
Unde pot gasi audiobook pentru Ultima noapte de dragoste Intaia noapte de razboi?
Ce carte ar trebui sa citim musai sau aproape obligatoriu și de ce? Nu mă refer la cele din școală ci în general din n toate cărțile existente.
Am vrut sa imi cumpar o carte, dar pe site imi apare de 2 ori. Una care in descriere scrie ca e paperback si e mai scumpa si inca una care e mai ieftina. Care este diferenta dintre ele doua si ce inseamna...? (mai mult)
Buna! Cu ce text literar aș putea asocia textul dramatic "Scafandrul meu" din volumul 'Start. Dramaturgie pentru copii'? Aici e fragmentul extras: ACTUL UNU, SCENA UNU Ștefan e singur. Stă într-...? (mai mult)
Hei, TPU! Îmi face și mie cineva o listă cu niște cărți de citit (20- 30 de cărți) pentru ca nu mai știu ce sa mai citesc. Menționez faptul că vreau sa fie pentru clasa a 7a, a 8a. Îmi plac...? (mai mult)
Stie cineva un site (de) unde pot citi/descărca cartea "Apocalipsa" de Stephen King? *în română*
Bună! Are cineva de vânzare cartea Instrumente mortale-Orașul Oaselor? Sau știți vreun site unde mai este in stoc?
Care sunt creaturile voastre preferate din Lord of the Rings și de ce?
Salut, TPU! M- ar putea lamuri si pe mine cineva de ce cartea "Calatoriile lui Gulliver" de Jonathan Swift este considerata asa buna? Mie mi se pare cea mai proasta carte pe care am citit- o! Si stiu ...? (mai mult)
Bună TPU! Ce credeți, mai merită să continui să citesc Enigma Otiliei dacă îi știu finalul? Am citit deja 203 pagini din 430 și am aflat că la final ce doi nu vor rămâne împreună (finalul...? (mai mult)
Buna! Vreau si eu niste recomandari de carti bune de la editura Curtea Veche! Va rog!
Ce parere aveti de Stephen King? Mie mi se pare un autor genial, dar sunt multe persoane care spun ca scrie carti de duzina, voi ce credeti?
Salut TPU! Imi poate trimite cineva un pdf cu toate paginile cartii "secretele intregii vieti" de Iuliana Neagu ambele volume? Sau sa imi dati un link unde sa o citesc ca eu chiar cred in forta asta energetica...? (mai mult)
Ce parere aveti despre " Povestea povestilor " de Ion Creanga? Si stiti unde se poate gasi pe net in format integral?
Sunt analfabet functional daca dupa ce citesc o carte de fictiune nu raman cu un fir cronologic al evenimentelor in minte, nu retin numele personajelor, raman cu idei abstracte sau filosofice si cu anumite...? (mai mult)
Salut, ce inseamna incroșcotorizatoriabil? Funda Scuzati categoria
Am nevoie de o poezie pentru final de clasa a 8-a despre o colegă. Poate să mă ajute cineva vă rog?
De la ce varsta considerati ca e ok sa incepi sa- ti cumperi carti mai groase sa zicem 300- 400 de pagini? Eu de la 9 ani sunt pasionata de citit carti si sa le colectionez diverse carti. Acum citesc Harry...? (mai mult)
Buna! Imi poate spune cineva ce se intampla la finalul romanului "Inocentii" de Ioana Parvulescu? Ce se intampla cu persoanjele? Unde ajung? Multumesc anticipat!
Buna! Stie cineva unde pot gasi cartea Ascensiunea. Comunicarea cu maestrii nemuritori si fiintele de lumina de Susan Shumski sau o are cineva si vrea sa o dea? Multumesc
Cine are cartea "Fluturi" Volumul 4 "Pana la sfârșit"de Irina Binder sau "Insomnii"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
Littledoctor26 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!