Stiti vreun site de unde pot comanda cartea Am să te iubesc până la sfârşitul lumii (Marius Tucă). Un raspuns cat mai rapid ca rog! DAU FUNDA!
Imi puteti recomanda carti gen "Jane Eyre"? Multumesc. :D
Am cautat pe sfantul Google cartile "Scotidusii liberi" si "Maurice si rozatoarele lui educate" de Terry Prateckett de descarcat, dar nu am am gasit nimic... ma puteti...? (mai mult)
Vreau si eu un roman de dragoste, dar care sa prezinte o adolescenta... Mi-a placut foarte mult Maitreyi. Adica vreau sa prezinte o poveste intre adolescenti nu cu babaciuni. Va rog. Dau funda.
Ce reviste pentru adolescenti exista in prezent? Pe care mi-o recomandati?
Stiti daca exista cartea "Shhh, rămâne inte noi" si de unde pot sa fac rost de ea? :* multumesc.
Ce carti bune SF despre calatoria in timp imi puteti recomanda? (pentru cine a vazut Donnie Darko, o carte de genu Philosophy of time travel)
Am sa va pun 2 intrebari. Am intrat intr- un magazin si mi- au sarit in ochi 2 carti. Prima e asta: http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura- de- divertisment/istorica/juramantul- numele- meu-...? (mai mult)
Sunt pasionata de lectura inca de cand eram mica, iar in clasa a cincia am inceput sa scriu. Desigur, primele carti au fost puierile de maxim treizeci de pagini in care toate personajele aveau puteri...? (mai mult)
Salut, caut o carte pe care am citit o in trecere in carturesti, cartea avea un titlu gen the last huma sau asa ceva.Este vorba despre un sfarsit al lumii unde oamenii nu se mai pot reproduce iar la un...? (mai mult)
Bună! Știe cineva dacă va apărea volumul 3 "Fluturi" de Irina Binder? Mulțumesc! :)
Sunt pasionata de lectura si nu stiu ce carti sa mai citesc. Voi ce-mi recomandati? -FUNDA-
Am si eu o intrebare: imi puteti spjne niste carti dragute pentru copii ( 13 ani ). Mi s-a intamplat sa incep o carte si sa nu mai am chef sa o termin, fiindca nu imi placea.
Am scris o poezie, sunt curios ce părere aveți și în câte feluri o puteți interpreta. Poezia se numește „Dialog cu Nimeni": zâmbesc amar bigoții în exil printre lacrimi de praf învălmășiți...? (mai mult)
Hey cine imi poate da cursuri de japoneza pe yahoo sau ceva de genul asta sau un site unde sa invat, dar sa nu fie de aia cu semne ciudate, ci cu litere ca de exemplu cum e la oppeningurile de la anime...? (mai mult)
Ce carte îmi recomandați să citesc?
Stiti un site unde pot citi carti (in romana) integral, gratuit?
Exista vreun site unde as putea citi Sub aceeasi stea - John Green? :3
Heyyy care e citatul vostru preferat :D cel mai frumos primeste funda :)
Hei. De o saptamana am comandat o carte de pe internet, si nici in ziua de astazi nu a ajuns. Comanda a fost facuta prin Posta Romana, si sunt foarte sigur ca am pus adresa corect in datele de livrare....? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi cumpar cartea Codul lui Da Vinci dar am vazut si filmul. Intrebarea mea este, are rost sa citesc cartea daca am vazut filmu? Cartea este la fel ca filmul?
As vrea sa citesc romanul MARA de Ioan Slavici, imi poate spune cineva despre ce este vorba in el FUNDA
Ce romane scrise de Jules Verne v-au placut cel mai mult? Multumesc!
Vreau sa citesc niste carti cu vampiri si nu stiu care, daca imi puteti face sugestie...dar sa numi dati exemple cu twilight sau jurnalele vampirilor ok? Mersii.
Imi trebuie urgent pasarea alba a copilariei mele!
Theodore Dreiser sau John Braine, care va place mai mult?
Stiti niste carti psihologice pe care le pot citi online? Dau fundita!
Cum se numeste aceasta carte? http://i60.tinypic.com/e8751l.jpg Mai puteti sa imi spuneti cateva carti bune? Imi place cum scriu urmatorii autori: John Green, Jay Asher, Jamie McGuire, ...? (mai mult)
stiti cumva cum se numeste aceasta carte?[IMG]http://i60.tinypic.com/e8751l.jpg[/IMG]
Niste carti fantasy gen seria 'Cantec de gheata si foc' a lui George R.R. Martin? Va rog, nu dati copy paste de pe vreun site sau ceva, ci spuneti-mi carti pe care le-ati citit voi.
BUNA din nou! Mai demult aveam o carte cu poezii romanesti se numea Te iubesc si toate poeziile aveau legatura cu femeia(iubita lui probabil) si ce imi amintesc e ca numele lui incepea cu A gen Antoniu...? (mai mult)
Bună ziua, dragilor! De curând am început să folosesc goodreads pentru a- mi ţine evidenţa cărţilor citite şi, din păcate, aici nu găsesc chiar toate cărţile pe care le- am citit. Oricum,...? (mai mult)
As vrea sa cumpar orice carte scrisa de Bukowski la pret de anticariat. Orice in afara de Femei.Si transportul sa fie minim. Locuiesc in Brasov
ce faceti? :) Sunt curioasa voi ce poezii mai cititi? Mie imi plac cele de Tudor Arghezi. Voi in ce poezii de Tudor Arghezi va regasiti, care va reprezinta si de ce? Funda :*
Stiti cumva expresii frumoase? Din ce poezie?
Ce romane psihologice ati citit si le recomandati?
Buna- ziua! Am inceput acum o luna- doua sa imi scriu, da, cartea, impropriu zis caci momentan o scriu la calculator, toate bune in fine. Cand, un prieten imi daduse un stick sa Ii pun ceva pe el,...? (mai mult)
Buna ziua Am o intrebare care vreau sa vi- o pun: Caut un text din literatura contemporana, deoarece eu si inca 3 baieti v- a trebui sa jucam o scena din acel text, revenind la text, vreau neaparat...? (mai mult)
Deci as vrea sa- mi recomandati si mie niste carti celebre, in genul "pe aripile vantului". Nici eu nu prea stiu ce gen de cari imi plac, as zice ca acelea mai captivante care sa- ti schimbe mentalitatea,...? (mai mult)
Salut, care dintre cele doua nume s- ar potrivi mai bine? pentru un personaj principal ( e fata, e vorba de un roman), e o fictiune, e un personaj plin de caracter si de pasiuni, trista, mintita...? (mai mult)
Pe ce site pot gasi textul Cind bunicul era nepot de Aureliu Busuioc?
Ce carti imi recomandati sa citesc? Mie imi plac aproximativ toate tipurile de carti, in special romanele-politiste/de dragoste/de aventura, orice care are o actiune mai interesanta.
Buna, am citit trilogia Cincizeci de umbre de E.L. James in 2 saptamani si mi- a placut foarte tare, iar acum ma simt foarte rau din cauza ca nevoie sa mai citesc ceva interesant, dar ma gindesc ca nici...? (mai mult)
Ce carti interesante cunoasteti?
Ce parere aveti de urmatoarea poezie? Mie mi se pare ca ii lipseste ceva. Este compusa de mine, din suflet. Lumina mea Ochii tai ca doi luceferi Luminau intunericul din mine Dorinta arzatoare ...? (mai mult)
Dupa ce ati citit Tai-pan,ati continuat si cu Nobila Casa? Care v-a placut mai mult? In Nobila Casa,actiunea e proaspat evoluata si mai moderna,dar personal, prefer inceputul inceputurilor.
Pe TPU am vazut multi tineri care intreaba cum se publica o carte, apreciez initiativa lor de a scrie, si chiar ma gandeam si eu intr- o zi sa scriu, dar nu cred ca am un asemenea dar, va intreb ce...? (mai mult)
Poezia El Zorab, este un poem eroic?
Ce poeme eroice stiti?
Cate capitole are primul volum din Morometii? Urgent, dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Sara2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!