Dati-mi si mie toata balada ( in întregime) Miu Cobiu..va rog am mare nevoie daca se poate pe capitole dar macar balada dar sa fie totat multumesc si apropo dau FUNDA pentru primul raspuns corect
BUNA din nou! Mai demult aveam o carte cu poezii romanesti se numea Te iubesc si toate poeziile aveau legatura cu femeia(iubita lui probabil) si ce imi amintesc e ca numele lui incepea cu A gen Antoniu...? (mai mult)
Hei TPU :o3. Imi puteti da va rog un site pe care sa pot citi online "sub aceeasi stea" de John Green? multumesc anticipat.
Nu stiti de unde pot face rost de cartea "Bye bye Genevieve" scrisa de Genevieve Duboscq?
:* Anul acesta termin cls. 8 a si as vrea si eu cateva poezii de sfarsit de gimnaziu. ^^ Dau fundita celor mai multe. :) Multumesc anticipat.
Heyyy cine imi recomanda si mie o carte buna! de dragoste,ceva mai modern,gen,, Ingerul pazitor" de Denielle Steel :X
Imi puteti da niste poezii despre primavara, dar nu de autori cunoscuti sau compuse de voi, va rog. Funda! :D
In ce an a fost scrisa nuvela Delfinul de George Meniuc? Dau funda pentru cel mai rapid raspuns!
O sa postez aici primele doua capitole din noua mea carte intitulata'viata unui orfan' si am nevoie de parerile voastre e aproape gata si vreau sa o public dar mai e un pas pana sa o public sa cer...? (mai mult)
Ştiţi vreo carte SF in care este descris in amănunt un loc poluat?
Ce parere aveti? http://www.wattpad.com/35213304-varcolacul-de-la-miezul-noptii
Au aparut cartile cu Percy Jackson in Romania? Daca da, la ce editura si mai sunt cumva in librarii?
Unde as putea gasi cartea Metro 2033 scrisa de Dmitry Glukhovshy dar sa fie tradusa in romana
Vreau să fac o poveste şi nu ştiu nici măcar un singur titlu! Sigur voi mă puteţi ajuta! Dau fundă celui care îmi dă măcar 5 titluri interesante şi ne mai auzite. Şi vreau de dragoste
Heii, TPU! Ce carti scrise de Mircea Eliade imi recomandati, avand in vedere ca am 13 ani? Am citit "Nunta in cer", "Maitreyi", "Romanul adolescentului miop" si acum ma apuc de "Domnisoara Christina"....? (mai mult)
Ce parere v-a lasat cartea "Tess d'Urberville"? A fost o carte usor de inteles, cu descrierea si actiunea plasate concret..Ati recitit-o, sau ati vrea s-o faceti?
Vreo carte ce merita citita de la Ken Kesey, in afara de `Zbor deasupra unui cuib de cuci`?
Stie cineva unde pot gasi toate cartile din seria Cavalerii Pardaillan? Adica : Michel Zevaco - 01. Cavalerii Pardaillan Michel Zevaco - 02. Epopeea dragostei Michel Zevaco - 03. ...? (mai mult)
Unde gasesc informatii despre Bucur Milescu?
Am comandat o carte de aici: http://www.extracarti.ro/, si ma intereseaza, cam cat dureaza sa ajunga? (transportul va fi prin Posta Romana)
imi place sa citesc, am 14 ani si vreau si eu numele unor carti gen romane politiste, cum ar fi Urmarirea abia incepe de Theodor Constantin, O crima aproape perfecta ( nu- i mai stiu autorul)...? (mai mult)
De unde pot cumpăra Looking for Alaska și Sub aceeași stea din Braila? FUNDĂĂĂ!
Romanul Colt Alb de Jack London este inspirat din viata reala? Multumesc tuturor!
Stie cineva niste romane in Engleza care mi-ar putea ajuta gramatica? Vreau sa ma perfectionez. Mi-ar placea genurile de Sci-Fi Romantic Aventura Actiune
Am nevoie de cativa scriitori cat de cat cunoscuti din judetul Alba despre care sa gasesc cat mai multe informatii despre internet.
Aveti recomandari de carti pentru citit? Vreau carti SF, dar nu numai. Am mai citit si mi- au placut: Harry Potter de J.K.Rowling Starters de Lissa Price, Sub Aceeasi Stea de John Green, Cronicile...? (mai mult)
ma ajutati si pe mine cu linkul de unde pot sa invat poezia LUCEAFARUL in limba franceza.am gasit mai multe siteuri dar au traduceri diferite. funda
Vreau sa scriu un roman SF. Cum se scrie si cum se publica o carte de cest gen?
Unde pot citi online "Insurgent" de Veronica Roth?
Hei! Ştie cineva dacă se găseşte în Iaşi la librării cartea "Te rog ai grijă de mama" de Kyung-Sook Shin? Şi dacă da, cât costă?
Hei vouă ^_^ Îmi poate da cineva întreaga poezie „Nu speriați frumoșii adolescenți"? Nu mă refer la varianta aia de 10- 12 rânduri ci de cea de câteva strofe, parcă vreo 5- 6, cu strofe ...? (mai mult)
Ce cărți de Octavian Paler îmi recomandați?
Stie cineva un site pe care pot citi online sau sa descarc cartea Guillaume musso - Ce-as fi eu fara tine? Eu nu am gasit. Daca stie cineva, rog sa-mi de-a linkul. Funda :)
De curand, am terminat Jocurile Foamei (trebuie sa mentionez asta, a fost pur si simplu geniala scriitoarea) si nu stiu ce sa citesc. Vreau ceva tot in genul cartilor scrise de Suzanne Collins....? (mai mult)
Recomandati ceva carti de citit?
Un cunoscator de limba turca? Vreau sa imi traduceti si mie pasii astia : 1- PvP Serverinize Giriþ Yaptýktan Sonra, 2- "Lalaker1 PvP Pro DMG" Klasörü Ýçindeci "config.ini" Dosyasýný Açýyoruz. ...? (mai mult)
Ce povestire/nuvela a lui Edgar Allan Poe v-a placut/starnit curiozitatea cel mai mult? De ce?
Heyy eu de obicei fac multe povesti si am facut una (asta este doar o parte) si nu stiu daca e frumoasa :\ imi puteti spupe va rog? E o poveste de groaza :3 Era o noapte senina de vara, iar...? (mai mult)
Un link pentru Negutatorul din Venetia de Shakespeare?
Cum se numeste poezia lui Stanescu in care apare: "Eu am avut o nervozitate a posesiunii, o scapare de timp din pricina averii, sarac fiind, din saracie, incepusem sa confund frumusetea florilor...? (mai mult)
Care este cea mai scurta piesa de teatru de Camil Petrescu?
Hey! Am nevoie de o peozie mai deosebita pentru un concurs de recitare si nu gasesc :(, ma puteti ajuta? ( funda!)
Visul meu este sa devin actrita, iar pentru a urca inca o dreapta a indeplinirii acestui vis trebuie sa dau o proba... ei bine, trebuie sa recit o poezie... in fata Stelei Popescu. oricum, eu ...? (mai mult)
Imi spune cineva de pe ce site pot achizitiona cartea Divine Comedy? Este scrisa de Dante.
Cine imi poate spune un pastel scris de George Bucovia?
Unde pot gasi,, Heidi fetita muntilor,, de johanna spyri? Dau funda
Imi poate recomanda cineva o carte cu mesaj psihologic,gen "Despre cum sa te cunosti mai bine", "Cum sa ai o relatie implinita", etc?
Mi-ati putea recomanda niste carti in care protagonistul sa sufere de tulburari psihice,depresie, anxietate? Multumesc!
Pareri despre CARTEA `Zbor deasupra unui cuib de cuci` de Ken Kesey? Am vazut si filmul si e bun de vazut!
Va rog sa-mi spuneti una dintre cea mai cunoscuta (audiata) poezie a Leonidei Lari. FUNDA :)!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!