Hei! Știe cineva din ce carte este citatul următor : "Când am realizat că sunt o ființă dificilă, cu multe fixații și chiar mai multe defecte, că sunt îngrozitoare - instabilă, haotică,...? (mai mult)
Imi poate spune cineva carei carti ii apartine asta? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=755925921108304&set=a.224845537549681.65168.224834550884113&type=1&theater
Stie cineva de unde pot procura cartea "Saptamana de lucru de 4 ore"?
Ştiţi cumva când va apărea volumul doi din Hex Hall - Demonglass?
Știți cumva cărți, mai moderne de fel, în care să se descrie viața unui om? Viața unui om ce acceptă schimbarea, ce se mută într- un oraș nou și începe o nouă viață? O carte explicită...? (mai mult)
Are cineva cartea "Fericirea incepe azi" de Jamie McGuire in format electronic?(pe calculator)(tradusa in romana) Am tot cautat- o pe Scribd si pe tot felul de site- uri dar nu am gasit- o....? (mai mult)
Am nevoie de un site unde pot citi cartea lui Leonard Iosefini "Misterele Magiei". Ca drept rasplata va ofer Funda+ multumirile mele :).
O intrebare adresata celor care au citit sub aceeasi stea de john green, puteti sa imi spuneti in mare despre ce e vorba? :D
Pe ce site pot citi " The Plague Dogs " in limba romana? Dar " Shardik "?
Imi puteti recomanda niste carti de actorie, teatru?
Hei :) Imi doresc sa imi recomandati niste carti pe care sa le citesc, eu nu prea le pot cumpara, dar am o biblioteca in scoala, nu vreau sa fie cine stie ce carti pentru ca nu am sa le gasesc, pot...? (mai mult)
As vrea niste site-uri unde sa pot citi carti online.Dau fundita!♥
Vroiam sa va intreb daca exista romane bazate pe alte carti si daca da, imi puteti da un exemplu? Multumesc!
Am dorit să citesc o carte despre perioada comunismului, dar profa de istorie mi- a dat un fel de carte în care este vorba doar de niște tratate semnate și alte întâmplări. Mi- aș...? (mai mult)
Esti ca ultimul strop de apa pentru inima mea saraca, prafuita de a sorti fapta, pentru a ei picatura de apa, da inima mea te- a vazut pe tine, si se zbate, ca aripile pasarilor ce zbor departe, ...? (mai mult)
Buna seara TPU. Unde pot citi si eu o carte online sau ceva de genu.
Hey,salut.Ce carti imi recomandati pentru copii de 12 ani?
Unde a fost exilat Romeo din"Romeo si Julieta"?
Ce romane celebre in care protagonistii sunt amanti stiti?
Stie careva de unde pot cumpara cartea facuta dupa serialul fringe? Adica cate o carte pentru un un sezon.
Top cele mai frumoase carti de actiune? cu intamplari palpitante..gen winnetou sau rapit de pirati.O.o
As dori parerea voastra din experienta literara a fiecaruia: Cum credeti ca ar fi mai bine sa scrii o nuvela la pers I sau la pers aIII- a? Daca ar fi sa o scriu la pers I nu s- ar confunda cu...? (mai mult)
Pentru cei ce au jurnalul unui pusti doi.Ce se intampla la pagina 125 in partea de sus? Joe si Bob sunt nume de care Rodrick ar putea face misto sau nu?
Aș avea nevoie de ajutorul vostru la ceva. Aș dori să citesc câte ceva din ce a scris Søren Kierkegaard dar acesta are foarte multe cărți și nu știu care sunt cele mai reprezentative pentru...? (mai mult)
Recomandati-mi niste carti despre Al Doilea Razboi mondial,hitlerism, gestapo
Bună, TPU! Aţi auzit de seria de cărţi „Eu sunt Numărul Patru" de Pittacus Lore? Ei bine, eu am citit primele două volume online şi acum încerc să dau şi de- al treilea, dar nu am reuşit...? (mai mult)
TPU! Vreau o piesa de teatru comica ce poate fi jucata in doi. Ma ajutati? Multumesc.
Salut, TPU! Cunoasteti vreo carte care sa contina TOATE profetiile lui Nostradamus si de unde o pot cumpara? Funda! ma refer la tot ce a scris el, ideal ar fi ca, cartea sa aiba si...? (mai mult)
De curând am început să scriu un roman - zic eu- foarte bun. Am luat- o încetul cu încetul şi am scris câteva zeci de pagini din ea. Am citit- o mai multor oameni printre care şi nişte...? (mai mult)
Am 14 ani ai as vrea sa imi recomandati niste carti pentru varsta asta, as vrea de beletristica sau de groaza, cum ar fi..Stephen King sau alti scriitori de astia. FUnda pentru cele mai bune!
Un top de 3 carti preferate?
Cum ma pot pregati petrun examenul national pentru clasa a-6? sunt foarte stresat.
am nevoie urgenta da ajutorul tau imi trebuiesc si mie 2 poezii inspirate din trecutul istoriei help! multumesc anticipat
Ce carti de citit imi recomandati? Gen Dracula. Sa fie carti horror sau mister. M-am saturat de cele romantice! Astept recomandari.
Am aproape 13 ani si sunt clasa a 7a. Ce carti imi recomandati? Mie imi plac cartile de aventura.
Vreau si eu un site unde sa gasesc comenatariile pentru BAC la Limba Romana, de preferat unul unde sa fie cat mai multe lecturi sa am ce citi. Mentionez ca dau FUNDA :)
Pe ce site pot gasi textul,, Cind bunicul era nepot"?
Un exemplu de poem de iubire ludic?
Dau funda:) Imi dati niste exemple de carti bune, dar care sa nu aiba povesti de dragoste si chestii de genul...o carte gen Sange Satanic de Cristina Nemerovschi. Mersi
Stiti cumva un personaj istoric care a purtat numele de Mihaela sau Ramona? Multumesc!
Intenționez să citesc „Ciclul Comăneștenilor" de Duiliu Zamfirescu, însă vreau o părere din partea cui a citit opera aceasta. Mulțumesc.
As dori sa aflu cat mai multe titluri de carti de aventura sau care v-au placut voua (am 13 ani).
„Auzisem că aceasta și- o datora în parte înfățișării. Ce frumos cap avea totuși! Într- însul ațipea ceva neliniștitor, atâta patimă înfrânată, atâta trufie aprigă, se destăinuiau...? (mai mult)
Am nevoie de "Frunze de dor" de Ion Druta. Unde l-as putea gasi?
Hey! Tocmai ce am terminat de citit seria de carti Harry Potter si sunt foarte impresionata de ele.Intrebarea mea pentru cei care au citit aceste carti este ce v- a impesionat si pe voi si ce nu. Ofer ...? (mai mult)
Astazi mi- am cumparat, , Inferno" cartea lui Dan Brown. Este ultima din seria Codul lui Da Vinci si prima pe care o citesc. Ulterior o sa le citesc si pe celelalte. Afecteaza cu ceva poveste daca ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu daca sunt mai multe carti de Codul lui Da VInci, azi am cumparat cartea lui Dan Brown Inferno. Face parte tot din codul lui Da Vinci nu? Cate carti s- au scris si in ce ordine...? (mai mult)
Intrebarea asta este adresata in special celor care au cont de wattpad : Cine e bun la coperti pentru carti? As vrea sa va intreb, in ce programe le editati? Si programele, le descarcati sau le folositi...? (mai mult)
Carti ca,,invitatie la vals" si,, elevul dima dintr-a 7-a"? Multumesc, funda.
voi ce ziceti, merita citite cartile Aventurile lui Sherlock Holmes de Arthur Conan Doyle si Dracula de Bram Stocker? Da-ti-mi si niste pareri despre ele. :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!