HEI TPU! Unde pot citi online cartea Ramai Vesnic Vrajitoare de Carolyn Maccullough?
Cum se numeste si cine e autorul cartii scrise pe baza Cazului "Anca"?
am 12 ani si vreau sa imi dati niste exemple de carti cu istorie ca sa zic asa gen: Iliada si Odiseea sau legende istorice, de ex: Legenda lui Hercule, Legenda Marii Egee... Sau carti gen:...? (mai mult)
stiti cumva cum e numeste o carte despre o tipa criminala si cainele ei negru clyde? Multumesc
Stie cineva unde pot citi cartea,, Fericirea incepe azi,, in romana online? Va rog sa raspundeti doar daca site-ul merge si e gratis. Dau funda.
Cand si unde a aparut cartea nuntii de ioan slavici?
Ce alte anticariate mai stiti in Bucuresti in afara de cele de la Universitate?
Buna,imi poate spune cineva ce opere trebuie invatate pentru evaluarea nationala cat mai complet va rog!
Încerc să găsesc pe internet poemul "Izgonirea lui Prometeu" de Alexandru Philipide, integral, dar găsesc numai scurte fragmente și multe analize literare, cred că am dat google peste cap în ...? (mai mult)
Ce carti imi recomandat ( Religie & Razboi & Romantism )? Carti bune, vreau sa citesc sa imi dezvolt intelectul, sa pot face rime mai bune. Sfaturi? Multumesc! Dau funda:)
Peste cateva saptamani la scoala trebuie sa ii prezentam doamnei de romana o carte pe scurt si nu stiu ce carte sa citesc.As vrea una mai scurta si interesanta.Va rog ajutati-ma.Multumesc...
Stiu o poezie de foarte mult timp care se pare nu am uitat- o fara sa o citesc de undeva si astfel nu mai stiu cum se numeste si nici cine a scris- o.Am sa v- o zic:De la mine pan' la tine\Numai...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva carti in franceza? Multumesc anticipat!
Cum se numeste acel tip de poezie care are pe verticala un cuvant si versurile incep cu literele cuvantului? Ex: Mingea Intangibila Ninge Geros Eolian(nu mai stau sa ma chinui acum)...
Hey! Cine a citit Jurnalele Vampirilor și Amurg(Twilight)? Care serie vi se pare mai frumoasă și de ce? Eu am citit primele 2 volume din J.V. și mi- au plăcut deși trebuie să recunosc că serialul...? (mai mult)
Unde pot citi online Always in Shadow de Heather Davis? DAU FUNDA! sorry de categorie
Am primit la seminar de facut un referat pe ceva teme.Am ales tema:"Religia si importanta ei sociala de- a lungul evolutiei societatii". Bibliografia nu este insa destul de consistenta privind tema.Asa...? (mai mult)
Afirmatia: "Un vis pe care il visezi singur este doar un vis. Un vis pe care il visezi impreuna cu ceilalti este realitate" care apartine lui John Lennon, la ce se refera mai exact? Va rog frumos. FUNDA...? (mai mult)
Hei! Unde pot sa citesc si eu cartea "Suflete pereche", deCecelia Ahern, online? :d
Cartea "Sub aceeasi stea" de John Green se gaseste si la biblioteca? Sau cartea " Suflete pereche" scrsi de Cecelia Ahern? Funda!
In ce poveste regasim citatul,, fluvile si raurile erau din lapte si din copaci curgea miere "
As vrea si eu cateva maxime, proverbe sau ganduri despre sacrificiu si juramant.Multumesc anticipat :)
Cum vi se par urmatoarele versuri? Ar trebui sa continui cu scrisul? Am alergat in ploaie si vant, Prin padurea de odinioara... Se auzea din...? (mai mult)
Heii, TPU! Stiti cumva daca aceasta carte este in engleza? http://www.emag.ro/gossip- girl- 9780747563426/pd/DY45FBBBM/ Nu gasesc pe nicaieri primele patru volume din Gossip Girl. Poate puteti sa imi...? (mai mult)
Ce carti i-ati recomanda unui elev de clasa a 9-a mai interesante, carti care chiar merita citite?
am scris o poezie cand aveam 6 ani, a fost prima mea poezie. Vreau sa- mi ziceti ce parere aveti, dar sa tineti cont, eram mic :)). Nu este cine stie ce, doar asa niste pareri, conteaza...? (mai mult)
Stie cineva cand apare seria Bloodlines in Romania? :)
Ingeri si demoni, Codul lui DaVinci, Simbolul Pierdut, Inferno. Pareri pro-contra.
Dati-mi si mie o poezie in franceza dar autorul sa nu fie francez...
Buna! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? Exista o serie de carti cu ingeri cazuti scrisa de Lauren Kate si anume Damnare, este o serie de 6 carti. Si problema mea este ca nu le stiu la...? (mai mult)
Hey,cine imi zice de unde pot lua ( sau copy) cartea Tom Sawyer Detectiv sau Tom....In strainatate? Link? Cine imi raspunde ii dau FUNDA!
Cele mai captivante carti pe care le-ati citit? Gen SF, aventura, dragoste...
Cine imi poate recomanda niste carti intunecate, cum ar fi seria Hannibal sau psihologice, drama?
Din ce carte sunt luate urmatoarele replici? http://weheartit.com/entry/104758898?login=1&page=3 FUNDA!
Hei TPU, am terminat aseara de citit cartea La Medeleni, care m a emotionat foarte tare insa nu am inteles prea bine sfarsitul in care Danut spune :"- Olguta era un vant de larguri...".Iar toata odaia...? (mai mult)
Buna TPU am si eu nevoie de ajutorul vostru de curand m- am apucat sa vizionez Game of Thrones serialul si am auzit ca sunt si niste carti:D asa vrea sa- mi dati un site unde as putea sa citesc dar sa-...? (mai mult)
Hei salut. Ma poate ajuta cineva? Caut cartea "cercul secret" in furmat pdf. Daca stiti vreun site ceva de unde s-o descarc v-as ramane recunoscator.
Heiii de unde pot sa cumpar si eu Cautand-o pe Alaska de John Green? gasesc doar in engleza
As vrea sa scriu o carte asemanatoare cu GENERALA, dar diferita (nu incalc drepturile de autor). Am mari probleme si sper sa ma lamuriti. Dau funda la un raspuns care ma ajuta si voturi la celelalte...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste carti(romane) de dragoste,crima,mister,detectiv, drama etc.? Sa fie interesante, dau funda!
Ce carti sunt bune de citit pentru copii de 14 ani?
Hei! Imi puteti recomanda cateva carti frumoase? Captivante, de dragoste, aventura....sau o carte care v-a impresionat. Dau FUNDA la cele mai multe sugestii. Multumesc mult!:*
Ajutooooooor! Este vorba despre carti. Am citit Harry Potter, Oksa Pollock, colectia Rosu de Rubin, Albastru de Safir si Verde de Smarald, Nina, fetita celei de- a 6- a lumi, Jurnalele...? (mai mult)
Hey, imi poate spune si mie cineva pe ce site pot citi "Cele 9 vieti ale lui Chloe King" volumul 3?
Poezie scrisa de mine, ce parere aveti? - - Despartire- - Asteptam cu nerabdare clipa plecarii Dar imi era teama de efectul uitarii. Am fost pregatit, si increzator in sine! Inca aud vocea...? (mai mult)
sunt o fata de 11 ani si sunt pasionata de literatura. De ceva timp am inceput sa scriu si cateva poezi. As vrea sa imi spuneti cum vi se par si daca le dati vreo sansa in a fi publicate... ...? (mai mult)
Cine stie de pe ce site as putea comanda Jurnaul secret al Violettei si Jurnaul Violetta (acesta este cel care se gaseste de cumparat pe jucariidevis.com, diverta dar din pacata nu sunt in stoc ). Am ...? (mai mult)
imi puteti spune ce sa citesc la nivel de clasa a VII-a... ( nu romane, basme )
As dori si eu cateva recomandari de carti motivationale, sau de orice tip de carti pe care merita sa le citesti :)
Imi poate spune cineva despre ce e vorba in cartea "Splendorea si suferintele curtezanelor" de Balzac? Mi-a fost recomandata, dar vreau sa imi fac o mica idee despre carte inainte de a o incepe
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!