Stie cineva ceva site pe care as putea citi online cartea Tristan si Isolda? Caut de ceva vreme aceasta carte dar nu am gasit-o la nici una din librariile din orasul in care locuiesc (Oradea).
Sall,TPU! Imi puteti spune rima pentru cuvintul "rost" Funda!
As vrea sa citesc niste carti dar nu stiu ce, imi puteti da cateva exemple. Am 17 ani si in ultima vreme am citit cateva carti care mi- au placut foarte tare: Jocurile foamei, Promisiune mincinoasa,...? (mai mult)
spuneti-mi un personaj literar sau istoric care din slujitor ajunge rege.
Pueti sa-mi dati informatii despre emil garleanu?
Cine imi poate recomanda o carte captivanta care sa ma atraga sa o citesc?
Dati-mi si mie exemple de basme populare romanesti din literatura populara. Sunt acelea de Petre Ispirescu sau astea se numesc basme culte? Multumesc, dau funda! :)
Salut, va rog frumos ajutati-ma! Nu stiu ce carte sa aleg pentru concursul "Convinge-ma sa citesc"(dati-mi exemple de carti pentru virsta claselor a 6-a)
Hei, TPU! Imi poate spune cineva daca scriitorul Bram Stocker era irlandez sau scotian?
caut variante de bac romana si nu prea gasesc. ma puteti ajuta va rog
Ma puteti ajuta si pe mine cu un link catre povestea,, Nicusor-Al. V. Bratescu,,?
Ce roman de dragoste mi-ati mai putea recomanda? Poate ceva de genul romanului "Fluturii" de Irina Binder?
Imi puteti da poezia apusul de soare de mihai eminesc. nu o gasesc nicaieri
Salut, unde pot sa gasesc pretestarea de clasa IX la matematica? 2014. a fost data in februarie
Buna TPU puteţi sa-mi recomandaţi un site(sait) cu diferite ghicitori sau poezii.
As vrea si eu cat mai multe rime pentru "meu"! Cele mai multe si mai bune primesc funda :D
Era o poezie de iarna in abecedar, as vrea sa stiu cum se numeste si cine a scris-o.Asa incepe:Luna-ncet a rasarit\Peste dealurile sure\In omat a adormit\Noaptea prin padure(prima strofa)
Ce carti sa citesc? (as vrea niste carti interesante, scrise de scriitori romani, dar sa nu fie basme sau pentru copii mici. ceva putin mai greu...) Ce mi-ati recomanda?
Care partea din Luceafărul v-a impresionat cel mai mult?
Cam in ce clasa credeti ca se poate citi Faust de Goethe(ca nivel de dificultate)?
Puteti sa imi recomandati o care buna de citit?
Zice-ti-mi personaje de povesti care se poarta frumos cu lucrurile si de unde sunt!
Hei! Stie careva cand va aparea vol 3 din Elita Intunecata? Dau funda celui mai detaliat raspuns(daca stiu cum. o sa incerc)
Ce carti despre prietenia dintre om si caine stiti?
Recomandati-mi va rog o carte foarte interesanta! Gen aventuri sau drama.
este o carte numita din raiul meu/the lovely bones exact ca filmul,voiam sa va intreb, este roman sau pur si o povestire?
Ce carte interesanta cu zei imi recomandati?(in afara de Percy Jackson)
Recomanda-mi o carte de la Stephen King, Agatha Christie si Dean Koontz! Ce alti scriitori merita sa citesc, ce imi recomanzi de la ei?
Imi puteti da exemple de pagini pe care pot posta compuneri,poezii, versuri? PLEASE!
Ce titlu as putea as putea pune unui tezt in care este vorba despre o oastea care se lupta cu alta iar unul dintre oamenii din lupta il pierde pe cel mai bun prieten al lui pentru ca acesta moare iar apoi...? (mai mult)
Stiti un poet cosiderat erou national?
Ce parere aveti despre cartea Mandrie si prejudecata? Vreau sa o citesc si as vrea niste pareri, sa imi spuneti despre ce ar fi vorba. Am cautat pe alte site- uri dar am gasit doar rezumatul ...? (mai mult)
De curând am scris și eu o scurta istorioara. Vreau părerea voastră să știu dacă să contunui sau nu. http://music-style.netii.net/? p=5 link-ul către articol.
Stiti cate volume are in total seria de carti Fetele Gallagher de Ally Carter? Au aparut toate volumele? Multumesc! :)
Dan Radoiu – Cum sa cuceresti un barbat pe e-mail, messenger si facebook nu stiti de unde as putea sa o cumpar din Oradea?
Saluut! O prietena are ziua de nastere si si- ar dori o carte. Ea e genul caruia i se zice "emo". Asculta fromatii gen BVB, Alternosfera, dar si clasici rock. I- a placut o carte de la Pualo Coelho, ...? (mai mult)
Va salut! era inainte de revolutie o carte (roman) numit "drum de glorie si razbunare" in care este vorba despre maghiarii care persecutau romanii in timpul imp.austroungar. poate stiti cum dau de ea
Hei TPU, am scris o poveste si am nevoi de un raspuns pentru ca nu ma pot decide cum ar trebui sa o continui de la un anumit punct: E vorba de parintii unei fete si la un moment dat trebuie sa moara, ...? (mai mult)
Stie cine un site de unde pot sa donloadez carti audio? Funda pentru cel mai bun site!
Stiti cumva un site de unde pot downloada carti audio de Stephen King. Ma refer la IT, Misery si restul cartilor lui geniale! Funda pentru cel ce imi da acest site sau...? (mai mult)
Ce înseamnă ediţie tie-in? Are legătură doar cu coperta cărţii?
Unde pot gasi povestea privighetorii de ino agarbiceanu (nu rezumat
Vreau o poezie de dor si tristete compusa de oameni necunoscuti. Si eu scriu si vreau sa vad ce fac si altii. Cea mai frumoasa are funda.
Stiti vreun site pe care pot gasi online seria Divergent scrisa de Veronica Roth? Funda :)
dau funda! cum se descarca o care gratis de pe elefant edar?
Stie cineva un site de unde pot cumpara cartea " Woman in White" de Wilkie Collins in romana?
Am nevoie de niste carti bune, pentru ca deja chiar nu mai stiu ce sa citesc. Apropo, nu- mi place sa citesc carti scrise de autori autohtoni sau romane politiste, insa cel mai mult imi place genul...? (mai mult)
Cine imi zice cea mai frumoasa poezie de dragoste dar nu de pe net
Ce nota ii dati poeziei mele?:))Imi spuneti si greselile; ) Monocromie Cind nu avem speranta, Cerul poarta nonculoare... Lacrimile- s nemarginitoare. ...? (mai mult)
Salut,as dori niste exemple concrete de romane realiste,cat mai multe, ca sa pot alege unul pentru analiza? P.S: "Patul lui procust" de Camil Petrescu este un roman realist?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?