Unde pot gasi cartea "Trei metri deasupra cerului"?
Unde pot gasi lectura "Palosul, sageata si ghioaga", de Petru Demetru Popescu?
Care este legenda voastra personala?
Ce parere aveti despre cartea "Noi, copiii de la Bahnhof Zoo" de Christiane F?
Incurind va fi 8 martie si particip la un flashmob(activitate)despre mame, unde trebuie sa recit citeva poezii.Am cautat poezii si am gasit, da nu- mi plac..Va rog ajutati- ma am nevoie de ...? (mai mult)
As vrea sa citesc o cate (m- am dus intr- o librarie, am luat cate carti am avut nevoie si sincer nu ma mai atrage nimic acuma) Am auzit de acest site Wattpad si voiam sa va intreb daca cumva stiti o ...? (mai mult)
carti cu don juan sau povesti asemanatoare va rog. lasati si autorul va rog. merci.
Ce parere aveti despre cartea Jane Eyre de Charlotte Bronte? ...As vrea sa mi-o cumpar si nu stiu daca merita sau nu.
As vrea si eu (daca este) cartea tradusa in romana de Dale Carnegie- How to win friends and influence people (Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent). Pe site, sau sa ...? (mai mult)
sunt o fata de 11 ani care scrie poezi. Daca credeti ca ar avea sanse sa fie publicate undeva imi puteti spune ok? doua dintre ele sunt : Prietenia Prietenia...? (mai mult)
Buna:3! Am si eu o mare nelamurire in legatura cu simularie claselor a VIII- a. Deci...sunt corectate in alte scoli(licee) asta stiu sigur, dar ceea ce ma intereseaza pe mine este daca acolo dezlipesc...? (mai mult)
Cum e cartea dracula de bram stoker? Funda.
Va rog frumos, imi dati cateva informatii despre Rui Zink (autorul cartii Cititorul din pestera )? Informatii de genul, data nasterii, profesie, etc. Va multumesc
Buna dragilor, va rog frumos dati- mi si mie niste povesti de dragoste dintre o fta si un baita dar sa mi- o dati aici nu sa ma puneti sa caut prin carti, sau sa caut carti pe internet, sau mai stiu eu...? (mai mult)
Hei! Poate cineva sa imi spuna de unde pot cumpara cartea Our happy time de Gong Ji- young ( autoare coreeana ) in romana? Sau macar sa imi spuneti daca e tradusa ori caut in zadar? Cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Care este poezia voastra preferata de dragoste (indicati si autorul va rog)! Cea mai frumoasa primeste funda!
Stiti cateva mituri/legende gen mitul Androginului? (Despre dragoste/iubire) (NU stiu daca e buna categoria)
Buna sunt in clasa 6-a si pitica mea profesoara de romana mi-a dat de citit Baltagul.Am citit un capitol si nu am inteles nimic din el.Ce pot sa-i spun? Multumesc anticipat.Dau Funda :)
Cate carti sunt publicate pe net?
SALUT TPU! DAU FUNDA +VOT! Am nevoie URGENT de poveste Fata fara maini de Fratii Grimm daca aveti povestea lasati un link sau o povestire dar nu chiar pe scurt!
Hey! Stiti de unde se cumpara Mystery Book (GravityFalls) in Romania
Tu preferi sa citesti carti pe PC sau carti obisnuite? De ce?
Ce carti palpitante stiti cu vampiri, varcolaci etc?
Iti place sa scrii versuri? :) Daca iti place si chiar te pricepi sa scrii, te invitam pe grupul nostru de pe FB Versuri la superlativ
Salutare tuturor. Stie cineva din ce carte sunt urmatoarele cuvinte? "If you kiss her mind, her body will follow". As atasa o poza, dar din cate observ nu pot. Mersi!
Pentru cei ce au citit cartea "Alchimistul" de Paulo Coelho, cum ati comenta titlul cartii? Dar ce parere aveti despre epilog?
Salut, TPU! Niste carti de filozofie pentru varsta de 12- 13 ani? As vrea sa citesc ceva ce nu se face la scoala, dar care sa- mi starneasca interesul. Iar daca nu stiti carti de filozofie, macar ce...? (mai mult)
Top cinci cărţi de King? Preferata mea cred că este Misery. Ăh, sau the shining, să vedem cum se termină
Helooo TPU am nevoie urgent de o poezie simpla pentru copi si scurta cat de cat in engleza dar sa fie aceeasi si in germana tradusa...caci maine e ziua portilor deschide la noi la scoala si asta trebuie...? (mai mult)
Cine a scris carte : Cum faci sa NU citetsi? Fundaaaaaaaaa
Imi puteti da un link unde sa citesc acea carte SATRA? Dar sa fie toate. Am nevoie pentru ca nu o gasesc la bibilioteca scolii.
Am vazut acum cativa ani un film(mai bine zis o secventa)...O femeie se certa cu soacra, iar fetita a cazut in apa lacului si s- a innecat, a vrut sa- i trimita, parca, o scrisoare tatalui ei....? (mai mult)
As dori niste exemple de carti de fictiune(ex: varcolaci, vampiri, sfarsitul lumii, vrajitoare, etc), umor, groaza, adolescenti nou aparute si bune de citit. La cele mai multe si mai bune...? (mai mult)
Imi puteți spun niște cărți sf
Stiti vreun site de unde pot descarca o carte (PDF, sau Word) cu intrebari fara raspuns la care au incercat sa dea o explicatie? Daca stiti ajutati- ma si pe mine va rog :)! Multumesc...? (mai mult)
Cate carti sunt in seria Amurg de Stephenie Meyer? 4 sau 5?
Ce tema are orera Bubico?
Imi puteti da textul "Tren de placere" de Ion Luca Caragiale care apare in modelele de evaluare nationala?
Am la scoala de citit piciul de Alphonse Daudet. Cum este cartea?
As vrea sa imi cumpar cartea cei 3 muschetari, insa am o nelamurire am vazut ca mai are continuari " dupa 20 de ani " si " Vicontele de Bragelone ". Astea 3 fac toate parte din seria cei 3 muschetari ...? (mai mult)
Vreau si eu niste carti interesante..in special de groaza sau de dragoste..sau combinate! :)) dau funda!
"sensul vietii" de alfred adler se poate citi in clasa a 9a?
O carte buna? Cu o actiune puternica, nu una fada. Urasc cartile fara actiune.
Spunetiva parerea despre aceasta poveste si daca merita sa fie continuata. http://www.wattpad.com/39083420-simple-girl-complication-life.
Sunt in clasa a 11, nu prea imi place sa citesc, insa observ ca este necesar, asa ca intrebarea mea este : ce carti imi recomandati ( as preferea ceva psihologic, ceva care sa nu te plictiseasca,...? (mai mult)
Spuneti-mi niste carti pe care sa le citesc.De preferat niste romane istorice, filozofice sau politiste.
Un roman de dragoste pentru o fata sa fie mai lung dau funda...
Ce poveşti de dragoste foarte romantice ştiţi? email : mirelraymond@yahoo.com
Ce poveşti de dragoste ştiţi? Cu cât sunt mai romantice, cu atât mai bine. Puteţi să schimbaţi numele persoanelor. De preferabil să nu aibă legătură cu internetul. Scriu o carte, dar...? (mai mult)
Am scris o carte pentru copii si vreau sa stiu cum pot introduce ilustratiile. Le desenez, respectiv colorez eu si apoi le scanez in text sau cum e mai ușor? Este vreun program de care ma pot folosi?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!