Dati-mi, va rog, niste opere asemanatoare romanului "Maitreyi" de M. Eliade sau referente critice aceluiasi roman.
Care sunt cartile tale preferate? (Faceti un top 10). Dau funda.
Ceva carti despre al doilea razboi mondial, in special despre Hitler, Stalin si Mussolini, sau, ma rog, despre regimurile din tarile respective? Tin sa precizez ca in afara de lectiile de la scoala,...? (mai mult)
Spuneti-mi niste carti psihologice! Va rog! FUNDA!
Imi recomanda si mie cineva niste titluri de cari psihologice pentru a putea face diferite imbunatatiri de personalitate? Va rog!
Ce carti ati mai citit in ultimul timp?
Cine imi recomanda niste carti bune? Gen fantasy? Am citit Instrumentele Mortale, Jocurile Foamei, Jurnalele Vampirilor, Divergent... Ceva idei?
stiti poezii de ion creanga da funda?
Vreau sa imi dea cineva cateva exemple de glume despre unele materii scolare(nu bancuri) ca in poezia La Lectie de M.Sorescu
Am si eu nevoie de povestea : Colt Alb. Vreau sa fie audio-video...Dau fundita! Cat mai repede posibil!
Heii! Vreau carti de fictiune, cu putin romance pe care le pot citi pe internet. De exemplu pe Scribd. Am vrut sa citesc Blestemul din Swoon de Nina Malking, dar nu l- am gasit gratis. As vrea carti...? (mai mult)
Cine a citit Povara bunatatii noastre, cum v-a parut?
Exista undeva Farame de suflet de Aurelian Silvestru online pdf?
Spuneti-mi si mie numele unei poezi cu tema confruntari etice si civice daca stiti? E urgent.
Cine ma poate ajuta sa descarc o carte de pe scribd? http://ro.scribd.com/doc/52770344/GHIDUL-PROGRAMATORULUI-HTML
Stie cineva ce l-a infulentat pe Calinescu sa scrie " Enigma Otiliei " sau alte detalii? Am de realizat un interviu in legatura cu opera aceasta si nu stiu de ce sa ma leg... Dau funda! :*
Ce poveşti de dragoste ştiţi? Întâmplate în cadrul decorului citadin (la oraş), în afara internetului. Cu cât sunt mai romantice, cu atât mai bine. Scriu o carte.
Am tot cautat poezia Lidice de Eugen Jebeleanu si nu am gasit-o nicaieri. Imi puteti da un link, sau puteti posta poezia aici, va rog?
Ati citit cartea "Cutia cu fantome" de Joe Hill? Si cum vi s-a parut? Multumesc anticipat.
As vrea sa- mi spuneti si mie niste site- uri de unde sa ma inspir cu poezii despre mama! Va rog, nu vreau scrise de mari autori, le vreau scrise de elevi. Astept raspunsuri. Sau puteti scrie...? (mai mult)
As dori sa- mi sugerati carti cu actiune, crima, mister, in stilul celor scrise de Arthur Conan Doyle (Sherlock Holmes), Thomas Harris (Tacerea mieilor), Guy des Cars (Bruta), Anthony Berkley...? (mai mult)
De pe ce site pot cumpăra cărțile "Legendele Olimpului" volumul 1 și 2 de Alexandru Mitru?
Imi poate da cineva lista cu vocabularul fundamental al limbii romane? Sau un site de unde il pot descarca... Va rog, multumesc.
Bună TPU! Am terminat de citit romanul lui Mihail Drumeș: Elevul Dima dintr-a șaptea. Aș vrea să întreb: acțiunea este reală sau doar plăsmuire? Mulțumesc!
Am ramas in pana de idei, imi puteti sugera niste carti, as vrea sa fie mai mult horror, care se bazeaza pe studierea psihicului uman. Multumesc.
Salut, cine imi poate spune care sunt operele lirice? Funda :D
Buna As dori sa aflu si eu ordinea exacta cum trebuie citite cartile din seria jurnalele vampirilor... MULTUMESC!
Sper ca ma incadrez in categorie.Imi puteti recomanda un dictionar de persoanje foarte bun si o carte de simbolistica (pentru bac ambele)?
La ce bani se vinde o carte ca aceasta? E tiparita in 1960... https://imageshack.com/i/g4endcj
Care sunt diferentele intre cartea Adela si filmul Adela? funda.
ce parere aveti despre cartea :aventurile lui sherlock holmes de sir.A.C.Doyle? merita a fi citita? te poate aduce la vreo scimbare?(ma gindesc adica te poate face sa vezi lumea alt fel, iti...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea "Domnisoara Cristina" de Mircea Eliade? (Cei care ati citit-o) Dau funda! :*
As vrea sa citesc carti despre adolescenti(o poveste de dragoste). Pana acum am citit o carte care mi- a placut foarte mult: se numaste Printesa si cersetoare, si ciar daca nu a fost in mare parte vorba...? (mai mult)
Era o poezie cu numele,, Nuca" scrisa de un mare clasic francez. Daca o cumoasteți puneți un link sau strofele. DAU FUNDA!
Buna TPU. Ce carte sa aleg intre "Creatura" si "Intunericul" de John Saul? :D
Am nevoie repede de un exemplu de un lagar de executare din Polonia. Funda :)
Ce parere aveti despre cartea Paranoia de Joseph Finder? a citit o careva? :)) ps: nu va mirati, stiu ca sunt cam mica sa citesc astfel de carti ca si IINGERI SI DEMONI, FORTAREATA DIGITALA, CODUL LUI...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea Sub aceeasi stea(The fault in our stars in engleza) de John Green?
Se merită să-mi cumpăr de pe okian? Mai bine zis, întrebarea este dacă aceştia sunt serioşi, am văzut că au ceva cărţi bunicele în engleză.
Ce părere aveţi despre poeziile lui William Blake?
Bună. Mâine, la şcoală trebuie să duc o carte căreia îi voi face rezumatul după ce o voi citi, dacă doamna profesoară îmi va da acordul. Am ales 3 carţi: Studenta de la seral- Virgiliu...? (mai mult)
Salut,ati citit cartea Furtuna deasupra orientului? Ce subiect trateaza? E istorica?
Dati-mi va rog cat mai multe nuvele!
Are cineva cartea intr-un format anume "Dialguri despre cele vazute si nevazute de Constantin Balaceanu Stolnici? sau este pe net si se poate citi? fdau funda!
Puneti un sait cu poezii scrise de grigore vieru sa fie max 4 strofe
Cum gasesc praragrafele in texte.
Buna ziua! Unde pot gasi nuvela "Soleima", de Gala Galaction online? Multumesc!
Stiti vreun exemplu concret de personaj fictiv sau personalitate care se purifica prin teatru? adica merge la teatru pentru a uita de problemele sale. Funda
Imi recomandati si mie niste carti? :)
Imi puteti spune va rog niste carti care le-ati citit si v-au impresionat, ceva de dragoste daca se poate. :**
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)