Vreau sa citesc romanul Georges de Alexandre Dumas. Exista tradus pe vreun site?
Vreau sa citesc niste carti si nu stiu care.Imi puteti recomanda niste carti, ceva pentru adolescenti, SF ceva care va place voua mult.Mersi.(si literatura romana si universala va rog).
Ce carti SF imi puteti recomanda?
Care este cea mai TRADUSA carte a unui autor român?
Imi dati si mie niste link-uri in care sa gasesc o oda inchinata divinitatii?
Pareri despre Conacul dintre dealuri de Agatha Christie?
Ce impact mai produc operele lui Caragiale în zilele noastre?
Piesele scrise de William Shakespeare se incadreaza la teatrul clasic?
Vreau si eu un link cu poezia Luceafarul, dar sa fie toata.
Cea mai tare carte?
Știe cineva cum pot șterge o carte pe care am adăugat- o eu pe siteul goodreads. com? Și nu mă refer la a o șterge de la cărțile mele citite, sau care vreau să o citesc, etc.; ci la o carte...? (mai mult)
Imi puteti spune 3 sau mai multe carti dar sa nu faca parte dintr- o serie si toate aceste carti sa aiba o legatura intre ele :) Poate ma puteti ajuta :* Imi trebuie pentru un proiect :) Multumesc...? (mai mult)
^^ Aș dori niște site- uri unde pot citi online anumite cărți de autori străini sau nu, preferabil moderne ca să nu adorm în timp ce citesc :))... Am un chef de citit! :))) FUNDA! ...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea Night School Legacy in romana? Site sau magazin!
am mare nevoie de ajutor... mine am un fel de test sa zicem asa si stiu ca va fi un text mai exact : La despartire de Calin Gruia...cine poate sa ma ajute cu un link sau intregul text? FUNDA...? (mai mult)
Salut,doresc niste romane scrise de genii nostri romani,dar as prefara sa fie abordate niste teme ale eului de sine,singuratate,dragoste, tenacitate...
Imi zice cineva cateva povesti mai scurte.
Care este prima carte din seria Fallen scrisa de Lauren Kate?
A citit cineva iskander de louis couperus? ce parere aveti de alexandru?
Imi puteti da un site cu versiunea "recitata" a poemului Calin (file din poveste)? M-ar interesa in mod special a VIII-a parte. Multumesc anticipat.
Cine imi recomanda niste carti in genul cartii Fluturi de Irina Binder?
Cand va aparea cartea Night School Legacy in Romania?
Heii... stiti careva de unde din Bucuresti imi pot cumpara cartea "Sange satanic"? am fost deja prin careva librarii dar nu am reusit sa o gasesc :(
Stiti carti bune pe care as putea sa le citesc online? Gen:Doi adolescenti care se indragostesc,sau ceva cu personaje tinere,modern, romantic.
Heiiiii, unde pot gasi cartea Midnight sun de Stephenie Meyer in limba romana?, dar nu pe internet, de cumparat.
Va rog frumos imi recomandati si mie o fabula de Jean de La Fontaine in proza? Dau FUNDA!
Are cineva idee cum stergi o poezie postata de tine pe site-ul asta? http://www.versuri-si-creatii.ro/ funda!
Care sunt cartile din seria Hercule Poirot de Agatha Christie? se pot citi si separat?
Filmele din seria Sherlock Holmes in care joaca Robert Downey Jr dupa care carti au fost facute?
Ma puteti ajuta cu ceva? Doi prieteni mi- au propus niste carti. Unul dintre ei mi- a propus Crima si pedeapsa de Dostoievski si celalat seria Gestapo a lui Sven Hassel. Pe care ziceti sa o citesc prima...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie un link sa gasesc de citit "Caprioara din vis" de V. Voiculescu? Merci!
Dragi colegi TPU, cei care ati citit povestiri/nuvele/romane cu final tragic/trist, ati putea sa scrieti titlul si autorul lor? Daca va ramane timp si pentru cateva comentarii, as fi foarte incantata!...? (mai mult)
Unde pot gasi nuvela "Pravale-Baba" pe internet(nu toata cartea)?
A citit cineva Exuvii de Simona Popescu?
Vine Craciunul : Impodobesc bradul cu: Imi face cadou: Ingheata de frig: Raceste ... Fac un om de zapada cu: Bataie cu bulgari: Ma plimb cu sania cu: Cant colinde cu: Decorez casa cu:...? (mai mult)
Hey! Cand o sa apara volumul 9 din Vampirii din Morganville in Romania?
Bună TPU, aş vrea să vă întreb ce titlu pot pune la un poster(proiesct, coală de hărtie), despre:Ştefan cel Mare, Cetăţile cpnstruite de Ştefan cel mare, Ţara Moldovei pe timpul lui Ştefan...? (mai mult)
imi puteti recomanda niste carti de dragoste frumoase? Va rog, vreau sa citest ceva frumos.
Vreau si eu poezii de dragoste!
Heeeei. Imi poate spune cineva cu cine rămâne Zoey, din seria Casa Nopții, la sfârșit? Multumesc anticipat.
M- am decis ca incepand cu anul 2014 sa citesc mai mult, in special clasici romani. Imi puteti da bloguri cu recenzii de carti cat mai captivante (care sa nu fie scrise superficial) pentru a- mi face ...? (mai mult)
Hey, TPU m-am plictisit si vreau sa citesc o carte dar nu stiu ce carte, stiti vreuna mai interesanta? Dau Funda :* :);)
Ce alte carti a mai scris Mihail Drumes in afara de invitatie la vals si elevulul Dima dintr-a saptea?
Cine știe unde pot citi online cartea Suflete pereche de Cecelia Ahern, sau poate cineva o are în format electronic. Merci anticipat!
Spuneti-mi si mie niste titluri de carti pe care merita sa le citesc?
Vreau si eu o carte de citit online care sa fie trista sau/si una care sa fie de groaza. As vrea sa aiba intre 100-200 de pagini, daca se poate.
Sunt printre voi fani ai lui Dostoievski? Daca da, de ce, si care sunt cartile sau cartea preferata? Sunt nerabdatoare sa va aud parerile.
Ce carti gen "Mic dejun la Tiffany" ("Breakfast at Tiffany's") de Truman Capote imi puteti recomanda? (cel cu cele mai multe raspunsuri funda!)
Caut un nume, care sa i se potriveasca unei persoane enervante. Ma ajutaati va roog?!
Stie cineva unde pot citi online "Hamlet" si "Tempest"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!