Ce parere aveti de cartea "Crima si pedeapsa" de F.Dostoievski, merita citita? Nu doresc rezumate sau descrieri ale cartii doar opinii personale evident facute de cei care au terminat-o.
din ce volum si in ce an a aparut poezia "Stupul lor" de Tudor Arghezi?
Vreau să știu cum se numește cartea care conține paragraful acesta: "Așa că am ignorat familia mea minunată și inteligentă și m- am cufundat in baie, cu gândul să mă înec. Apoi...? (mai mult)
imi recomandati si mie niste carti frumoase pe care le pot citi online?
Salut, doresc sa citesc o carte in engleza online ce anume imi sugerati, vreau sa culeg niste cuvinte, fraze de acolo, pentru un orizont mai larg de cunoastere, daca se poate si linkul cu cartea online,...? (mai mult)
Caut o carte pentru copii, din pacate nu stiu titlul, nici autorul.Am smuls din ea o poveste, care mi- a placut la vremea aceea foarte mult.Se numeste Castelul intunericului.Am reusit sa o scanez.Este...? (mai mult)
Cele mai celebre poezii de cultura generala suunt? de poeti din Romania
Cum pot gasi o carte cu povesti in engleza si apoi traduse?
Cine imi poate spune unde pot gasi textul de Ana Blandiana se incepea asa "In prejurul castelului de la Bran pajistile." ar fi mai bine sa fie linkul sau chiar textul.
Cine a scris cartea Last night? Care sunt cele mai bune site-uri de comandat carti?
Salut, cautam in biblioteca acasa ceva carte interesanta sa citesc...Am gasit 2 volume de la Victor Hugo "Mizerabilii" bineinteles ca am auzit de carte aceasta... dar nu am citit-o. Merita sa citesc?
Heiii :) Ce carti imi recomandati? Imi plac cartile de dragoste, aventura... Ceva care sa ma tina in continuu suspans, in care sa ma pot implica emotional;). Multumesc :)
Scuzati- ma ca va deranjez cu intrebarea mea banala! M- am gandit sa scriu o carte! E este despre o fata care face inconjurul lumi(acolo o sa scriu curiozitati despre orase, ceva foarte faimos din...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati? As vrea sa citesc niste carti din care sa invat ceva util, nu povesti ca Aventurile lui Tom Sawyer, Legendele Olimpului sau Robinson Crusoe. Dar sa nu fie carti despre...? (mai mult)
Salt! puteti sa imi spuneti, Cine a scris cartea,, Singur pe lume"?[ajutati-ma va rog!]
TPU! Stiti cumva unde pot citi online Sandra Brown gratis? Dati-mi, va rog, cat mai multe link-uri, in afara de scribd.
Ce carti de citit stiti pentru clasa 3?
Are cineva cartea "Vampirul Lestat" sau vreo carte din colectia "Cronicile Vampirilor"? :)
Ma gandeam sa scriu un nou inceput pentru cartea "Batranul si Marea" (sa schim doar prima pagina sau sa adug una) de Ernest Hemingway. As avea nevoie de cateva idei sau chiar ppropozitii/paragrafe...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste poezii despre mama 2-3 strofe
Ce carti ati mai citit in ultima vreme? As dori o lista cu carti care pot fi citie, atat in tramvai, metrou cat si in timpul liber! Va multumesc!
Stiti o carte buna pentru cei care vor sa se initieze in informatica?
Imi puteti spune niste titluri de serii de carti complet traduse in limba romana(fantasy, SF)? De exemplu Wheel of time/Roata Timpului nu e ok, caci are traduse doar 6-7 volume.
Stiu ca, poate, pare nebuneste, dar, mi- a venit urmatoarea idee: m- am gandit sa ma apuc de citit, sa nu risipesc timpul liber, pe care il am la dispozitie, in mod necorespunzator. Dar, ce anume...? (mai mult)
Vantul imi bate puternic in piept Si de ar fi sa iti spun adio Adio iti voi spune si am sa plec Dar tot am sa te mai vizitez iubito Inima imi bate precum un cardiac Stiu ca atat intre noi a fost ...? (mai mult)
Uitati aici, asta cum e? In luna plina a tristetii Copile tu esti tot mai strain Te instrainezi pe zi ce trece Si ramai al nimanui. Multumesc.
Salut,imi recomanda cineva o carte foarte buna in engleza? Nu imi plac romane, si chestii de astea de iubire.
As vrea sa citesc pe vacanta o carte dar vreau ceva mai nou cum ar fi niste cronici.Cine imi propune cea mai buna carte primeste Funda!
Am si eu o intrebare:Merita citita cartea lui Drumes "Elevul Dima dintr-a saptea"? E interesanta?
Cum sunt cartile leadership?
ce parere aveti de cartea Umbra - Saul John. Eu inca nu am terminato, pot zice ca face parte printre cele mai frumoase carti care am inceput sa le citesc de mic pana acum. Si poate pana lla...? (mai mult)
Salut, caut cartea Chemarea lui Cthulhu, as vrea sa-o citesc online, poate sa imi dea cineva un link va rog.
Cine știe când va apărea "Sângele Vraciului" în România? Pe wikipedia scria că în 2013 dar deja suntem în 2014 și tot nu a apărut...
Am 14 ani si imi place mult sa citesc romane politiste(Agatha Chirstie), roamne de aventura(Harry Potter, Fetita celei de a sasea luni, Cronicile din narnria) si alte multe genuri.Imi recomandati...? (mai mult)
Buna TPU stiti un site in care pot gasi povestea Fata babei si fata mosneagului, dar pe roluri? Imi trebuie la scoala, pentru o sceneta si fara autor. Funda.
Ce carti dragute stiti, gen "Destine la limita" :D
Am o intrebare (logic). stie cineva cand apare cartea Printesa mecanica de Cassandra Clare in Romania?
Spuneti-mi si mie o carte de iubire despre doi adolescenti. In care baiatul sa fie timid si sa incerce sa o cucereasca pe fata iubita.
Hi, TPU. Sunt clasa a 6-a si ma gandesc sa citesc " Cei 3 muschetari ". Pentru varsta pe care o am, as putea sa o inteleg?
Auzisem despre o carte in care personajul principal se trezeste in fiecare dimineata in corpul unei alte persoane, iar la un momentdat se indragosteste de iubita uneia dintre aceste persoane si...? (mai mult)
Am cont pe wattpad si am inceput o poveste (are 6 capitole). Asta e povestea : http://www.wattpad.com/36251683-sentimente-eterne-i-prolog Credeti ca ma pricep?
Are cineva cartea Imparatia Cultelor Eretice de Walter Martin in pdf sau word? funda!
As vrea sa incep sa citesc mai mult...ce carte imi recomandati pentru inceput?(P.S. am 15 ani)
O carte buna? clasa a 9 a
as dori sa imi spuneti si mie pararile voastre despre cartile Fara limite - Jillian Michaels si Inteligenta spirituala - Francesc Torralba..Multumesc! Dau funda :*
Stie cineva un site sau ceva unde pot sa citesc cartea "O lume disparuta" - Arthur Conan Doyle? :o3
Buna! Mi- ati putea recomanda niste carti, sau macar o carte care are ca tema razbunarea. Dar nu genul ala de carti: m- a inselat iubitul si vreau sa ma razbun. Imi doresc ceva cu multa drama si actiune,...? (mai mult)
Am 13 ani si as vrea o carte dar sa fie faina cu actiuni, sau sa fie cat de cat comica. FUNDA
Pareri? Stiu ca nu e aliniat bine dar am dat copy- paste de pe un folder si asa s- a pus, n- am ce sa- i fac si mai stiu ca am si multe greseli...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia