Pareri? Stiu ca nu e aliniat bine dar am dat copy- paste de pe un folder si asa s- a pus, n- am ce sa- i fac si mai stiu ca am si multe greseli...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati? am 14 ani.cartile sa fie captivante! funda
Stiti carti psihologice bune?
Cine a scris cartea Asasini printre noi? funda!
Am cartea necronomicon are in jur de 1000 de pagini. Stiti daca este si in romana? Va rog fara chestii gen: Vei arde in iad si prostii din astea.
Cum e seria secundara din Academia Vampirilor (detalii, va rog)?
Ziceti-mi si mie mai multe carti gen Academia Vampirilor (ma refer la un personaj principal impulsiv si cu replici ca ale lui Rose)?
Hei. M- am apucat din nou de o poveste. Despre o fata cu suflet de varcolac. Oricum povestea e paranormala. Sper sa ma urmariti pe pagina si sa cititi si povestea. Astept pareri. Multumsec...? (mai mult)
Zalut, ce parere aveti? Ce ii lipseste acestei poezii de mai jos? Iar e iadul meu la poarta Simt ca toamna e pe sfarsite Un om negru ma asteapta Pasari rare vad cazute Cadavrul greu, lume...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie o carte detectiv super buna care se merita sa o citesti si nu ma plictisesc
Imi puteti recomanda si mie niste carti pentru adolescenti( nu pentru scoala sau cu vampiri) pe care nu ati putut sa le lasati din mana? :*
Buna TPU. Imi spuneti si mie niste povesti horror? Ps.: Nu cu vampiri, varcolaci. sau chiestii de genul :D. Multumesc anticipat :* Cele mai bune povesti primesc funda :D? (mai mult)
Am citit Scrisoare de dragoste de Mihail Drumes, iar acum sunt la al doilea volum al romanului Elevul Dima dintr'a saptea. Ce alte carti mai sunt la fel de bune ale scriitorului Mihail Drumes?
Știe cineva vreun mit/ vreo legendă mitologică legată de cunoaștere, în care să fie vorba despre un loc al cunoașterii (cum ar fi un fel de bibliotecă)? De preferat în mitologia românească,...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste carti SF gen:Cronicile din Narnia, Razboiul reginelor.
Stiti vreo carte care sa contina texte comentate de-ale lui Marin Sorescu?
Anul acesta am examenul de admitere si as dori sa gasesc o carte in care sa fie comentate operele, in special de -ale lui Marin Sorescu. Aveti vreo idee?
Cunoasteti o carte despre Jack Spintecatorul?
Am scrs o carte in format electronic. exista sit-uri care sa imi cumperi cartea (90 pg. ). ultimele cuvinte din carte sunt,, va fi razbunare ". funda. scuze categoria
Ce parere aveti despre cartea Padurea Mitago de Robert Holdstock?
Buna TPU... Cine stie unde gasesc de citit online Elvira Bogdan-Domnita Ruxandra
Cand apare Scoala Fricosilor volumul 4?
Ce cartii recomandati [de preferinta cu vampiri] dar e ok si fara :* funda +vot
Unde as putea gasi cartea Erns Neufert - Manualul Arhitectului in limba romana,de cumparat si Francis Ching - Architecture,Space and Form, la fel.As dori sa cumpar.Multumesc!
Stie cineva daca a aparut hex hall volumul 2 in romana?
Ce romane pot citi în clasa a 8a la limba și literatura română?
Unde pot gasi online cartea "Neamul corvinilor" de Mihail Drumes? Multumesc
Cine poate sa imi spuna si mie cateva nume de carti de limbajul trupului citirea microexpresiilor ceva in genul filmului Lie to me? Funda
Imi puteti da un rezumat la iubirii interzise dintre Kesarion Bred si Maria de la Amnia? Multumesc! :)
Vreau Agney Grey online, dar gasescnumai in engleza si eu vreau in romana.Ati putea sa ma ajutati? Muntumesc anticipat!
Hey, TPU! Imi spuneti si mie niste carti genul "Jurnalul unui pusti", "Insemnarile unei pustoaice", "Scoala fricosilor", "Secretul celor doua fetite"? Amuzante (nu neaparat), pentru copii (dar nu ...? (mai mult)
Din seria " Cantec pentru gheata si foc" de George R.R.Martin, cartile se pot citi separat, sau esti obligat sa incepi cu prima carte si sa le citesti pe restul pentru a intelege actiunea? Adica, independente,...? (mai mult)
Stiti cumva niste carti despre seductie care se gasesc pe la biblioteca?
Salutare. Puteti sa- mi spuneti si mie niste romane fantasy de genul Stapanul Inelelor, Hobbitul, Silmarillion, Cantec de gheata si foc sau Cronicile din Narnia. Vreau sa fie romane cat de cat bune....? (mai mult)
Salut,am nevoie de niste romane despre tineri,despre vicii,nu promovarea lor, ceva impletit cu un fir psihologic...
intrebarea este pentru cei care au citit cartile lui Anne Rice. La cine s- a referit vampirul Lestat cand a zis replica asta: "Dacă am iubit- o? Asta este ceea ce vrei să ştii? Da, am iubit-...? (mai mult)
Scriu o poveste despre o fata care ajunge sa conduca un regat si nu gasesc ce nume sa pun regatului...imi poate da cineva niste idei? Numele trebuie sa fie inventat si sa nu existe.
Am compus o noua poveste si as vrea sa o fac populara, daca puteti sa intrati sa o cititi :) si voturi, daca nu e prea greu (apropo, toate comentariile jignitoare daca sunt le vreau aici, nu ...? (mai mult)
Cartea Hobbitul adica aceasta:http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura- de- divertisment/sf- fantasy/hobbitul- 203281.html este primul volum care are in prim plan povestea primului film Hobbitul...? (mai mult)
Salut Imi puteti da un link cu,, Insula de repaos de Leonida Lari" este urgent Multuesc muuuult Vot +Funda mersi
Buna Tpu.Cineva poate sa imi spuna si mie niste carti pentru adolescenti? Genul:dragoste,fantasy,thriller, mister.
Funda. Caut o carte care se numeste ceva de genul "Fata floare de colt, fata din bar ", pe google nu am gasit nimic, insa nu e exact asta titlul corect, care ma poate ajuta cu titlul? Multumesc
Funda.Nu mai stiu ce se vindea acolo, insa in incinta Kauflandului existau niste carti noi cu zece lei, insa numai stiu cum se numea exact, era ceva de genul "Fata floare de colt, fata din bar ", ...? (mai mult)
Ce lecturi imi recomandati? Sunt in clasa a V-a.
Cine imi explica ce ar insemna,, Oricit de inalt ar fi muntele va trece drumul si peste el cindva,,?
In sfarsit pun si eu o intrebare, ca raspunsrui am tot dat! :)) Dar vreau raspunsuri serioase si cu sursa daca se poate. Cui apartine un citat de genul "nu musca din fructul necopt, s- ar putea sa ...? (mai mult)
Bună seara! Are cineva cartea "Alice în Ţara Oglinzilor"? Aş avea mare nevoie de poemul de la sfârşit. Din pacate, eu nu am cartea...şi am nevoie acum. Dacă ar putea cineva să îl scrie...? (mai mult)
Vreau sa citesc o carte scurta dar nu stiu ce. Imi poti recomanda ceva?
Imi dati exemple de carti in limba romana gen,,Domnisoara Cristina"de Mircea Eliade,e o combinatie de drama cu groaza...dar nu cu vampiri si varcolaci, nu multumesc.
as vrea si eu sa-mi spuneti si mie daca stiti carti despre vampiri cat mai multe in afara de vampire diares si seria va multumesc funditaa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!