Care e cartea care te-a lasat pur si simplu uimit?
Cine imi poate spune niste lecturi pentru clasa a VII-a? Am de facut o tema si nu am habar pe care sa le povestesc.Am nevoie de vreo 5. Daca se poate?
Imi trebuie: volumul, editura, anul aparitiei volumului la nuvela "Sania" de Ion Druta, va rog.
Vreau si eu o culegere de Mate M2(Stiinte ale naturii) Cu Variante pentru bac Sub 1, 2, 3 Dar sa aiba si rezolvarile*complete* Funda!
Stiti cumva daca a aparut cartea Soarele de la Miezul Noptii de Stephenye Meyer si in Romania? Si daca da atunci de unde o pot achizitiona?
va rog ajutor. Am nevoie sa compun o melodie la chitara care sa contina urmatoarele cuvinte (tema este pasare de umba- umbre) Ochii stele, Pasare de umbre, Ghiare de ametist. Gen: Ghiare...? (mai mult)
Daca a existat Shakespeare, Handel, Bach...mai putem vorbi sau canta? Fara sa ne rusinam? Mai e ceva de spus? Daca exista si IISUS, mai putem sa facem ceva in plus?
Ce parere aveti despre carte "Minunea" de J.R.Palacio? Oricum trebuie sa o citesc, dar vreau sa aud si opiniile voastre.Multumesc!
De curand am facut o pasiune pentru carti cu vampiri am citit destul de multe dar acum nu mai stiu ce se\a mai citesc . Ati putea va rog sa imi spune unde pot citi online carti cu vampiri in...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea acea carte mica verde care contine toate illness-urile, sindoamele etc.si care a trecut de editia 2000?
Știe cineva dacă Sakulanta de V. Voiculescu e nuvelă?
Ce carti pot sa itesc fiind de dragoste,hazlii, crime? FUNDA
Stie cineva un link pentru cartea uriasul cel egoist - Oscar Wile vreau sa o citesc pe toata si nu gasesc decat capitole :)
Cateva carti bune care merita citite?
Câți ani trebuie să ai ca să citești "Crimă și pedeapsă" de F. M. Dostoievski?
Am nevoie de ajutor, acum ceva timp am vazut intr- o librarie o carte cu coperta mov, si flori albe in care era vorba despre o tipa ce vede fantome iar in primele pagini spune despre ea cum era...? (mai mult)
Care este cartea ta preferata (sau seria de carti)?
Imi puteti da linkuri cu texte asemanatoare cu acesta? http://www.wattpad.com/27889302-povesti-din-viata-adolescentilor-chipul-unui funda!
Puteti sa-mi recomandati o poveste in engleza?
Stie cineva daca a aparut cartea "Hide and Seek(Lying Game vol.4) de Sara Shepard" in romana & daca da, unde o pot gasi de cumparat sau de citit online?
Trebuie sa fac o recenzie la o carte(am ales"Mandrie si prejudecata")ce ar trebui sa contina recenzia? funda si vot :)
Scriu o carte si nu stiu cate pagini ar trebui sa aiba. Ma puteti ajuta? Cum as putea sa o public? Ma puteti ajuta? Funda
De cateva zile vreau sa scriu o carte dar nu stiu cum. Care sunt pasii pentru a scrie cartea? Unde o pot publica? Scuze daca am gresit categoria.
Stiti cumva un site pe care pot sa cicesc tot romanul "Batranul care citea romane de dragoste" e Luis Sepulveda? Dau funda! Multumesc! Sau daca este cineva care sta in Craiova si mi- o poate imprumuta...? (mai mult)
Romanul Winnetou de Karl May câte volume are? 2 sau 3?
Stie cineva un site cu urmarile cruciadelor care sa aiba urmari politice,sociale,religioase, etc? Pls am nevoie urgent.Dau funda :D
Niste carti Japoneze care le-as putea gasi usor la biblioteca? :)
Sal TPU, va-s ruga sa-mi ziceti cateva romane a Agathei Christie in care sunt mai multe ucideri nu doar una... Funda
*itic strul dezertor* si *Catastrofa* de liviu rebreanu sunt carti? si daca nu sunt imi puteti da un site de pe care le pot citi?
Va rog sa imi dati niste titluri de poezii!
Buna,TPU! ce poezie imi recomandati de Mihai Eminescu ca sa demonstrez ca apartine genului liric? as dori una cu multe figuri de stil.multumesc.
Ce parere aveti de cartea Dublura de Tess Gerritsen? :D
Dati-mi rapid niste nuvele, va rog! Cel mai rapid raspuns primeste funda! Multumesc anticipat!
Hei TPU... Ce parere aveti despre cartea "Exorcistul" de William Peter Blatty. Si spuneti-mi si de alte carti de genul asta. :)
Pt cine are carte de romana de clasa 11. Imi puteti scrie inceputul (cateva versuri) poeziei "Mesterul Manole" de G. Dem. Teodorescu? Parca era la pagina 82 sau undeva prin apropiere. Vreau sa...? (mai mult)
Hei! Spune-ti-mi si mie niste romane horror (carti horror) si pretul aproximativ al unei in librarie. Funda pentru cele mai multe titluri! :D
Bunăăă! :) Mai noi imi plac cartile gen "distopice". Momentan am citit "Jocurile Foamei" si primele doua volume din "Divergent" (nu ca l- as mai citi pe al treilea acum ca am aflat va moare personajul...? (mai mult)
Unde gasesc CARTEA Lupul de pe Wall Street? Exista la noi? E tradusa in romana?
Stie cineva dace exista carti Dragon ball sau Naruto sau ceva de genu in romana si unde le pot cumpara?
Buna! Am de facut niste poezii pentru cei din clasa a IV-a, ca sa ii incurajez pentru atunci când vor si a V-a. Eu am facut cateva, dar mai am nevoie. Idei? Ma ajutati, va rog?
Spuneti si mie va rog o carte de citit,sa nu fie plictisitoare,ci interesanta,atractiva :-?, si sa nu fie de aia siropoasa
Ati putea va rog sa imi recomandati o carte asemanatoare cu, , Indragostita de un inger, , de Federica Bosco. Cu o poveste asemanatoare, deoarece mi- a placut foarte mult cartea aceasta....? (mai mult)
Ce semnifica Ciocarlia din Romeo si Julieta de William Shakesper?
Hey,buna! Cine a citit seria "Casa Noptii" de P.C. Cast si Kristin Cast? Ce parere aveti despre ea? Mercii!
Am citit de curand,, Alexandru Lapusneanul" de Costache Negruzzi.Mi-ar place sa pot discuta cu cineva despre ea. Voua cum vi s-a parut?
E o poezie, cuvinte rupte din suflet... Apreciati va rog. Mersi mult.Ce parere aveti? Păcatul meu... Ninge afară cu fulgi de Dumnezeu Şi lacrima- I de azi, Îi este grea Azi am nins şi...? (mai mult)
Ce parere aveti despre volumul de carti Harry Potter? De ce va place? Cu ce ati ramas din ele?
am nevoie urgent de poezia " Luna " de vasile voiculescu. dau funda :*
am tot cautat pe net si am incercat sa gasesc "Vâj- hațul de- a lungul timpului" si "Animalele fantastice şi unde le poţi găsi" de J.K.Rowling dar nu le- am gasit.au apraut macar in Romania?...? (mai mult)
Niste poezii in franceza, va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a