Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 10 Martie 2025 sunt:
am tot cautat pe net si am incercat sa gasesc "Vâj- hațul de- a lungul timpului" si "Animalele fantastice şi unde le poţi găsi" de J.K.Rowling dar nu le- am gasit.au apraut macar in Romania?...? (mai mult)
Niste poezii in franceza, va rog!
Hey! Puteti sa imi spuneti si mie niste carti de adolescent de dragoste dar si cu chestii supernatural gen ingerul noptii,casa noptii, jurnalele vampirilor si amurg?
Buna azi va arat o creatie a mea: Intr- o zi calduta cu vreme umeda, oamenii par imbracati ca niste flori viu colorate. Florile arat ca fiind aprinse in focul arzator al iubirii. Pasarile suparate,...? (mai mult)
Spuneti-mi o opera sa o citesc.
Tocmai am terminat de citit "Muzici si faze", de Ovidiu Verdes. M-ati putea ajuta cu o carte tot in acest stil? Multumesc!
Buna,stie cineva de unde pot comanda cartea,, Fluturii "de Irina Bender, si cat costa?
Nu am citit niciun roman de al lui Dan Brown pana acum. Pot citi direct ultimul sau roman (Inferno) sau e recomandat sa incep cu primele, precum Codul lui Da Vinci? Se leaga povestea din aceste romane? ...? (mai mult)
Am imprumutat de la biblioteca cartea "Hronicul si cantecul varstelor". Cartea are 50 de capitole dar profa mea de romana a zis ca are 20.Pana la urma cate are?
Doresc sa scriu o carte despre fantastic si fenomene stranii care mi s- au intamplat vreau sa imi spune- ti daca ar trebui sa continuu. - Semneaza! se aude dintr- un colt al camerei, intoarcand...? (mai mult)
Hey TPU... va rog frumos am nevoie de ajutorul vostru... daca cunoasteti niste ziare ale romanilor in alte tarii de ex Spania Italia germaia etc va rog frumos sa mi le spuneti pentru ca vreau sa dau un...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi cartea "warriors don't cry" in limba romana! Multumesc! Funda!
Bună, dacă ați citit cartea "Sub aceeași stea" de John Green și o aveți în casă sau în format pdf, puteți vă rog să- mi dați poezia cu roaba pe care i- o recită Hazel lui Augustus la un...? (mai mult)
Ce romane îmi recomandaţi? Nu contează genul, interesant să fie :D
Nu- mi puteti zice, va rog, numele povestilor din a treia si a patra imagine?(imaginea e in link- ul de mai jos) http://weheartit.com/entry/96640722/search?context_type=search&context_user=MalkiDemigod&page=4&query=hunger+...? (mai mult)
Care este definitia descrierii litarare in proza?
Stie cineva unde pot gasi aceasta carte "warriors don't cry" in limba romana! Multumesc! Funda!
Teoria evolutiei spirituale- Ilie Piticaru Are cineva cartea asta?
Din noua colectie Biblioteca pentru toti, cartile vor aparea saptamanal?
Ati citi 'Fluturi' de Irina Binder? Eu una m- am indragostit de cartea asta. Nu am lasat- o deloc din mana 3 ore. Stiti si alte carti de genul acesta? Multumesc mult! Si apropo, va recomand aceasta...? (mai mult)
Ce carte din biblie imi recomandati mai mult sa o citesc?
Heyy... Cine ma ajuta cu o sceneta cu ursitoare pentru botezul unei fetite? Trebuie sa fie o sceneta maricica, cu trei personaje. Dau fundita!:*
Ce parere aveti despre autorul Dan Brown?
am o carte "Nicolae Ceausescu biografie si texte selectate" de Michel P. Hamelet facuta in 1971 semnata de autor cu coperta plastifiata, credeti ca valoreaza ceva?
Buna utilizatori TPU! As dori sa imi recomandati niste carti, care vi se par voua cele mai interesante. Multumesc!
Care este cartea care v-a placut cel mai mult?
Unde si-a facut studiile gimnaziale Mihai Eminescu?
Am 2 intrebari, imi trebuiesc traduse in engleza, am o idee, vreau sa stiu daca sunt corecte. Daca nu, as dori varianta corecta. 1.Medison i- a gasit cainelui un os. Medison has found a bone for the...? (mai mult)
am si eu nevoie de niste sfaturi din partea celor care au participat la olimpiada in clasa aVII- a. Sfaturi despre ce ar trebui sa invat la subiectul de literatura(am invatat demonstratiile ca o ...? (mai mult)
Am nevoie de o poezie frumoasa si grea. funda
Salut, am 14 ani si vreau sa devin actor, stiu ca trebuie sa citesc multe carti astfel incat sa am un vocabular cat mai bogat, ce carti imi recomandati sa citesc? :D
Cartea Noaptea generalilor - de Hans Hellmut KIRST are film?
Heii:* vreau sa citesc un roman de dragoste dar si sa ziceti in mare parte despre ce e vorba in ele ca sa vad ce mi-ar placea. Dau funda :*
Stie cineva de unde as putea cumpara cartea "Razboiul ingerilor" de Emil Strainu, in Alba Iulia sau in imprejurimi? dar de pe internet?
Ati citit,, Mizerabilii"? Cum vi s-a parut cartea?
Cum se numeste poezia care incepe asa... Iubitule mi-e frica-n asta seara plizz FUNDA
Cine imi poate a versurile de la poezia "insula de repaus"
dau funda primului raspuns util! imi puteti spune, va rog, in ce capitol din morometii este descrisa scena horei?
Niste poezii de Eminescu asemanatoare cu Luceafarul, sa aiba povestea de iubire asemanatoare.
Hello TPU! Îmi puteți spune un site pe care sa gasesc lectura "Paloșul, ghioaga și sageata" de Petru Drumescu Popescu sau "Neamul corvinilor" de Mihail Drumeș?
Am probleme la citit, vreau sa citesc dar sunt prea curios de ce fac. ma situez in afara mea si ma urmaresc. deja nu mai pot sa invat si alte chestii. un fel de sentiment egocentric, de alienare a tuturor...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu daca exista vreo filmare cu Mihai Eminescu in persoana.
Carti de citit cu povesti de dragoste pentru adolescenti?
imi trebuie si mie "Vicontele de Bragelone" de Alexandru Dumas! va rog raspundeti-mi repede!
Buna! Stie cineva cum se termina cartea fantomaticul clyde wynant (omul umbra)?
Salut,vreau si eu o lista cat se poate de lunga cu scriitori care folosesc suprarealismul, cum era Kafka.Multuesc!
Ce carti imi recomandati de aventura sau de dragoste imi recomandati sa citesc?
Cati ani face Eminescu? Data intrebarii:14-1-2014
A citit cineva Shogun? Imi putet spune va rog frumos care sunt personajele si de care (principal,secundar,episodic,pozitiv, negativ)? Funditaaa
Buna! Am 14 ani, imi puteti recomanda niste carti de-a dreptul interesante?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!