Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 10 Martie 2025 sunt:
Deci, sa va spun direct. Vreau sa incep sa scriu o poveste, dar nu ma pricep la inceputuri. Pleasee help me. :o3 Si nu vreau ceva de genul " a fost odata ca niciodata...". P.S. Specific ca povestea este...? (mai mult)
Salut tpu.As vrea sa stiu ce inseamna cuvantul brantera, deoarece in cartea Starters de Lissa Price a mentionat cuvantul si am cautat dar nu am gasit definitia
Va place Antoine de Saint-Exupéry? Daca da...de ce? Cel mai bun raspuns primeste
Care este prima poezie pe care o scrie Mihai Eminescu? Fundita!
Hey! :) Pentru fanii seriilor Jocurile Foamei de Suzanne Collins si/sau Divergent de Veronica Roth: Ce carti mi- ati recomanda sa citesc? De cand m- am apucat de primul volum al seriei Jocurile Foamei...? (mai mult)
Cine are in pdf sau oricum altfel Cartea rosie de Jung?
Din cartile pe care le citesc astazi adolescentii, carti fantasy, young adult, etc dar si clasice, carti in care ne sunt istorisite diferite vieti si impasuri. putem invata ceva din ele? Acestea sunt...? (mai mult)
In care opere literare se gaseste drept subiect Zalmoxis? Multumesc.
Ce parere aveti despre "Dragoste in vremea holerei"?
As dori sa imi sugerati si mie o carte. Prefer genul de carti ce contin chestii legate de religie dar sa fie fictiune nu opinia cuiva despre religie... Cum ar fi codul lui da vinci sau blood of eden. As...? (mai mult)
Prietena mea are o carte pe wattpad si m- am oferit sa o ajut sa stranga mai multi cititori. Puteti gasi cartea pe www.wattpad.com, se numeste Tower Bridge sau puteti accesa link- ul de mai jos. ...? (mai mult)
Vreau si eu carti despre ingeri, daca puteti sa-mi dati niste exemple.
Stie cineva unde as putea gasi textul "Tara lu Gufi" de Matei Visniec?
Dau funda pentru cel care gaseste poezia,, 13 stofe despre mankurti " de grigore vieru audio sau video
Am nevoie de poezii în care moartea este prezentă. Bacovia mi-a fost de ajutor. Am nevoie de o altă poezie, de un alt autor. :) Vă mulțumesc!
Cine ma poate ajuta si pe mine cu o editura de incredere, care publica si SF? Am scris o carte si chiar as vrea sa o public. Niste preturi m-ar ajuta f. mult mai ales ca sunt minora. Multumesc!
imi dati si mie un site de pe care pot sa citesc Legendele Olimpului, mai exact Razboiul Troian si Peripetiile lui Ulise! P.S. am nevoie de raspuns rapid!
Niste carti horror,ca sa pot sa le citesc, tinand cont ca am 14 ani...idei,va rog.
Ca tot ma plictisesc, ce carti fantasy va plac? Sau ce carti va plac? (spuneti si titlul)
am si eu de facut un proiect. stiti cumva carti care vorbesc despre orasul GALATI? absolut orice care face referire. multumesc.
Dati-mi va rog un link de pe un site unde sa pot citi cartea " Romea si Julieta".
Maxime, cugetari de Mihai Eminescu.
Pentru cei care ati citit "hronicul si cantecul varstelor" de lucian blaga, ce v-a placut? ce v-a impresionat?
Iubesc sa citesc carti care sunt pline de descrieri frumoase, asocieri de cuvinte... minunate. Mi-ati putea da cateva titluri de astfel de carti, simple povestiri sau chiar articole? Multumesc!
Ce carti bune stiti? Gen Harry Potter, ca l-am citit si imi place, sau Minunea, sau Cand ma vei intalni... Dau fundite!
fundita Stie cineva unde as putea citi online "Insula de repaus" de Leonida Lari? O sa fiu foarte recunoscatoare.
Ce carte îmi recomandați? Fără SF! Mulțumesc!
Imi place să citesc și aș vrea să vă întreb care e cartea voastră favorită? Vreau doar păreri. :)
se apropie ziua de 15 ianuarie si dupa cum stiti in scoli si licee il comemoram pe Mihai Eminescu. Trebuie sa pregatesc ceva frumos la scoala, ca o activitatea a mea in legatura cu aceasta data...? (mai mult)
Hey! Pareri? Eu cred ca lumea- i rea si poate, Orice lucru marunt ascunde a lui mistere, Dar ma indoiesc caci va reusii sa schimbe- n bine foarte, O lume care n- are azi tacere. Prietenii ...? (mai mult)
aceasta este incercarea mea de a scrie o nuvela. As aprecia cateva opinii :)! "Sa- mi placa sa scriu? De ce sa- mi placa sa scriu? Cand aud de "scris" ma gandesc doar la scoala....? (mai mult)
aceasta este incercarea mea de a scrie o nuvela. As aprecia cateva opinii :) "Sa- mi placa sa scriu? De ce sa- mi placa sa scriu? Cand aud de "scris" ma gandesc doar la scoala....? (mai mult)
Cine poate sa-mi recomande o carte pentru virsta de 13 ani?(fata)...sa se citeasca repede cartea.(nu iubesc sa stau mult la aceeasi carte)
nu vreau sa deranjez prea tare dar am nevoie de cateva poezii de Stefan Petica dintr.o carte de a lui eu la biblioteca nu am gasit si pe internet am gasit vreo 10 insa nu le inteleg si trebuie ...? (mai mult)
Ce carte pot sa citesc acum in clasa saptea? Va rog urgent
Are cineva encilopedia fetelor si vrea sa o vinda mai ieftin. Adica chiar o vreau dar e mult prea scumpa si daca ati putea sa o dati mai ieftin ar fi extraordinar. Va dau funda daca aveti oferte!...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati de citit? Sa fie interesante, foarte interesante, chiar. PS: am 14 ani.
Buna cine imi spune o poezie sau un vers sa cuprinda star matinal, cel mai repede raspuns primeste funda
Simt nevoia de a stii... De a invata! vreau o carte interesanta cara sa imi arate diferite tehnici de invatare; de cunoastere, vreau sa cunosc lumea si lucruri care ma inconjoara zi de zi...? (mai mult)
Hey.Puteti sa imi spuneti si mie niste carti dragute, de dragoste?
A citit cineva,, De ce iubim femeile" de Mircea Cartarescu? Cum vi s-a parut. Vreau opinii sincere. Multumesc!
Cine e din Iasi si poate sa-mi imprumute cartea Mein kampf?
A citit cineva 'Proscrisii' de S.E.Hinton
Hei TPU :) FUNDA! ziceti-mi si mie cateva titluri de carti, in care actiunea sa fie ca in cartea "Proscrisii" scrisa de S. E. Hinton. gen viata de cartier :) funda :D
As vrea sa-mi recomandati cateva carti SF, horror sau thriller mai noi si daca se poate si un link de unde le-as putea cumpara :D. Multumesc
As vrea sa gasesc o carte care sa cuprinda mai mult descrieri de natura. Vreo idee?
Am inceput sa scriu cartea, si o sa se numeasca " Intre viata si moare". O sa va dau inceputul. Capitolul I Am simţit o lovitură puternică în burtă, ceea ce mă făcea să îmi deschid ochii...? (mai mult)
Ştiţi cumva ce va publica Leda în 2104, sau măcar o listă pe care o au cu serii ce vor să înceapă/termine. De asemenea, dacă ştiţi ce liste au Rao, Epica sau altele mi- ar plăcea dacă ...? (mai mult)
Cei care ati citit cartea "Padurea Spanzuratilor", v- as ruga sa ma lamuriti intr- o anumita privinta. Apostol Bologa fiind ofiter in armata austro- ungara aflandu- se cu regimentul in Rusia, urmeaza...? (mai mult)
Hei TPU :) FUNDA! ziceti-mi si mie cateva titluri de carti, in care actiunea sa fie ca in cartea "Proscrisii" scrisa de S. E. Hinton. gen viata de cartier :) funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!