Dati-mi un site unde gasesc toate povestirile in intregime din Hanu Ancuței. FUNDA!
Ce parere aveti despre cartea Asta-seara, relache de Theodor Constantin?
Bună TPU! Am vrut să mă apuc să scriu o poveste horror/mystery/thriller/romance şi action, în care e vorba de o tipă care se întâlneşte cu un criminal, iar aici intervine problema. Am...? (mai mult)
Stiti carti asemanatoare? http://www.grupulcorint.ro/magazin/index.php?dispatch=products.view&product_id=2294
Pe ce site pot citi cartea "Cum sa devii propriul tau terapeut" de Patricia Farrell?
Poezia „FRICA DE INEXPLICABIL" de rilke maria in romana va rog, dau funda.
Carti bune? dar bunee sa fie. Chiar acum vreau sa comand. Deci ce carti bune imi recomandati? funda
sunt in clasa a7-a si vreau sa citesc niste opere (nu ft lungi)ce imi recomandati? Funa :D
Vreau niste titluri de carti bune, poate prea putin cunoscute xD
Vreau niste titluri de carti din care pot sa invat cate ceva, cu experiente de viata, relatii dintre oameni etc. :D
Un Puff în aer Simnt că plutesc Acum mă înalţ Sus...Sus...Sus Căldura ta mă înalţă Plutesc în aer Iubirea ta mă duce departe Sunt împins de o forţă Mă împinge fară să ştiu...? (mai mult)
Stie cineva din ce coletie face parte judecata vulpii si editura?
Heii dragilor :*! Ati putea sa imi trimiteti si mie un link de unde sa pot citi "Eneida" online. Profesoara de latina ne- a cerut sa citim primele 6 carti "Eneida". Un site care nu cere descarcari sau ...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari pentru cei care au citit "De veghe in lanul de secara" de J.D. Salinger: 1.Cum a raspuns cartea asteptarilor tale initiale? 2.Ce amintiri personale ti- a provocat cartea? ...? (mai mult)
Heii, dau Fundita pentru cine imi recomanda cat mai multe carti usor de gasit. Am tot citit carti cu vampiri si crime, in special. Am citit Academia vampirilor, Vampirii din Morganville, Jurnalele ...? (mai mult)
Ce este cartea Ana Bladiana-Intamplari din gradina mea? Poezie sau o poveste? Imi puteti da si niste link-uri cu poezii sau povesti?
Cum se numeste omul care a trait cei mai multi ani, si, cati ani a trait acesta?
De unde pot downlada peripetiile bravului soldat sjvek pentru ebook?
Am nevoie de o idee pentru un roman.Cea mai buna idee va primi
Imi puteti spune si mie niste povesti care fac parte din Imparatia apelor de Mihail Sadoveanu!
Stiti cateva carti interesante, de preferat SF-uri aparute de curand?
Cine poate sa- mi dea un site cu cartile "Jurnalele Vampirilor " de L.J. Smith, dar sa fie la un pret mic totusi ..Primele 4 volume le am de ceva timp (la 40 lei doar ). Si mai vreau sa va intreb daca...? (mai mult)
Se gasea carti de J. R. R. Tolkien in Romania Comunista? Scriu un eseu legat de Marxism pentru master in engleza si vreau sa fac o aluzie la faptul ca Mark Twain era popular si usor de gasit in timpul ...? (mai mult)
A citit cineva una din cartile " De la idee la bani" sau "Secretul bogatiilor" de Napoleon Hill? Care din ele ma ajuta mai mult pe partea de dezvoltare financiara?
Stie cineva cand apare cartea Shadow of night tradusa in romana?
Stie cineva cand apare cartea Shadow of night?
Am din nou nevoie de ajutorul vostru. As dori sa citesc ceva dragut, interesant si captivant, dar nu ma pot decide. Oscilez intre cartile "VERISOARA MEA RACHEL" de Daphne du Maurier, "TARMUL...? (mai mult)
Sunt pasionata de literatura universala..gen:{Jocul Minciunii,Micutele mincinoase, Twilight.} Ce carti imi mai recomandati?
Imi dati poezia "scrisoare invatatorului meu" de Petre Ghelmez? :o3 vaa rooog!.o3 e urgent.
Din ce volum face parte "Imnul studentilor" de George Cosbuc dati-mi un raspuns rapid dau funda primului raspuns!
Ma puteti ajuta va rog spunandu-mi ce inseamna : e pace-n cer si pe pamant.
Dupa Jurnalul Annei Frank ce carte imi recomandati sa citesc?
Buna :- ). Pentru iubitorii de lectura :- ) stiti cumva niste pagini\link- uri de unde mi- as putea comanda cartile Elevul Dima dintr- a saptea de M. Drumes, Cismigiu et company de G.Bajenaru si Invitatia...? (mai mult)
Recent mi- am achizitionat un lant cu un pandantiv cu un triunghi, un cerc in interior si o "bara" pe mijloc. Am cautat din curiozitate cand am ajuns acasa, daca acest simbol apartine vreunei religii...? (mai mult)
A citit cineva cartea Divergent? :)
Unde as putea sa citesc online Cicero-De amicitia?
Stiu ca era o carte Night School stiti cumva de unde as putea download-a primul volum in romana?
Cu ce alte texte poate fi comparat romanul "Imparatul mustelor"?
De unde se poate de descarcat audio carti intregi? dau funda scuze de categorie
Am postat o poezie pe poezie.ro si nu mi- au aprobat- o pe motiv de greseli gramaticale si nefolosire de diacritice. Am recitit poezia de mii de ori si nu vad greselile, cine ma poate ajuta? http://www....? (mai mult)
Care este cea mai scurta nuvela de Ioan Slavici? Dau funda
Am nevoie la Lb.Romana de cateva poezii despre muzica, pana acum nu am gasit nimic. Imi puteti sugera cateva poezii despre muzica?
Hey!:*Buna si La multi ani! Am o intrebare pentru cei pasionati de cartile cu indieni.Ce carti ati mai citit cu indieni? As vrea sa citesc Preria de James Fenimore Cooper dar nu o gasesc nicaieri, am ...? (mai mult)
Cui ii plac cronicile wardstone? Eu le-am citit pe toate si mi se par extraordinare.Voi ce parere aveti?
În primul rând vreau să vă urez tuturor un an mai bun, cu multă fericire, prosperitate şi vise împlinite, iar, nu în ultimul rând, un an cu multă sănătate şi speranţă în suflet. ...? (mai mult)
Sunt in literatura romana carti\povesti care vorbesc despre viata unui animal atat in civilizatie cat si in salbaticie? da-ti exemple va rog! FUNDA
Marele Gatsby (the great gatsby) cartea IN ROMANA ONLINE?
Care este cel mai bun site unde poţi găsi cărţi online?
Am nevoie urgent de rezumaturile urmatoare : Neghinita, Calin Nebunul, Piele de magar si Abu Hassan. Dau si funda! Va rog cat mai repede!
Am nevoie de o naratiune(cat se poate de scurta) pe care sa o citesc in vacanta asta. Dati-mi cateva exemple va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!