Vreau sa fac niste filmulete dar nu stiu despre ce...:) Ma puteti ajuta? Funda. Va rog, cat mai repede.
Vreau o carte despre viata de adolescent,in care sa ma regasesc, sa imi regasesc trairile si gandurile de adolescent.Toti le avem... Ce pot citii?
Imi puteti spune va rog un site unde as putea sa citesc carti online?
Unde pot gasi hultanul de mihail sadovenul? sau macar despre ce este vorba :) va rog am nevoie de nuvela aceasta ca de apa...
Dau funda! ..va rog frumos spuneti-mi siterui unde pot sa conversez cu alte personae din late tari..petru a invata limba engleza? Urgent
Care carti merita citite dupa parerea voastra?
Vreau sa public o carte. Ce editura imi recomandati? Si. editura imi alege coperta etc?
Puteti sa-mi dati si mie fragmente din texte cu descrieri literare? Si langa text sa fie mentionat autorul si cartea. Multumesc.
Buna TPU. Unde as putea sa imi public cartea si sa fac bani din asta? Se poate sa o pun online si sa fie cumparata? Sau daca nu vreau in format electronic cum fac? Sa o public carte?
Am o intrebare si sper ca ma puteti ajuta. Vreau un rezumat pe scurt la fabula,, Leul Biruit De Om" de Jean de la Fontaine. Va rog ajutati-ma!
Cartile: The Intent to Live de Larry Moss, Audition de Michael Shurtleff, An Actor Prepares de Constantin Stanislavski le pot gasi in librarii sau trebuie cumparate din strainatate? Ma puteti ajuta cu...? (mai mult)
Imi puteti spune niste carti sau sa imi dati linkuri care sa contina scenarii sau orice pentru exercițiile de dicție pentru dezvoltarea abilităților de vorbire și pronunție.
ce mai faceti? eu am nevoie, va rog frumos,de niste expresii frumoase,(si ce reprezinta ele), cate doua poezii din fiecare autor:g.cosbuc si g. toparceanu. funda ♥
Va rog dati-mi unde pot gasi toata poezia Luceafarul de Mihai Eminescu ( nu doar un fragment ) FUNDA!
vreau si eu cateva expresii frumoase(2-3) din poezii scrise de m. eminescu. funda
Imi puteti spune o propozitie cu cuvantul nori care sa aiba functia sintactica de atribut apozitional? Chiar daca este pentru tema va rog sa ma ajutati.Nu am nicio idee.:( Scuzati...? (mai mult)
Cuvinte care se termina in "va", "ca", "ni"
Am vazut un exercitiu intr- o culegere de limba romana si nu am nicio idee legat de el. Exercitiul suna cam asa: Noteaza alte trei structuri expresive cuprinzand cel putin cate un substantiv,...? (mai mult)
As dori sa-mi dati exemple de video unde se fac cadouri manual.
Hei as vrea sa stiu de unde sa citesc jurnalul unui pusti Online! Dau funda cui ma ajuta
Hei! Stie cineva un scriitor de carti roman conteporan care a publicat vreo carte? As vrea sa citesc si ceva de romani care inca mai traiesc.
Hei! Mai demult am citit o nuvela sau povestire, era psihologica, si era vorba despre un grup de prieteni, erau oameni mari (cred ca 3) care merg pe un drum noaptea cu masina si se ratacesc intr- o ...? (mai mult)
Care este semnificatia crengii de aur din poezia "Comoara tarzie"?
Dati-mi exemplu de o uratura, o colinda frumoasa si usoara (mica).
Romane de genul Mindrie si prejudecata de Jane Austen sau Parcul Mansfield si o mica descriere a lor?
Nu gasesc povestirea romanului mizerabelii de Victor Hugo. Ma puteti ajuta va rog.
Dau FUNDA! Salut.Am nevoie de o uratura pentru fete dar sa aiba multe glume in ea.Adica vreau sa rada cand recitam.
Buna :) As vrea si eu sa- mi recomandati niste carti de citit, pentru ca eu sincer nu am idee ce sa mai aleg :)) Deci am 15 ani si nu vreai carti pentru scoala pentru ca pe majoritatea le- am citit,...? (mai mult)
As vrea o descriere pe larg a carti Domnisoara Cristina de Mircea Eliade.Mi- am comandata de curand si sut tare nerabdatoare sa vad ce se intampla...asa ca va rog, cei care ati citit cartea, spuneti-...? (mai mult)
Am o intrebare! In lumea dreptatii de Bratescu Voinesti este roman? Cum vi s-a parut cartea?
cate parti are sceneta "Escu"? Sau pagini.?
Am nevoie sa stiu cine este mama lui Jim Nasturel din cartea Jim nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva. Dau funda :)
Cum este corect? „S-a râs de mine." sau „A râs de mine." Aș vrea și o explicație! Fundă!
Ce ar trebui sa curpinda o bibliografie? :D
...ce rol au indicatiile scenice intr-un text? :) urgent..pliszzz
Unde pot sa citesc carti online sau sa le descarc?
Cam cate pagini are cartea Alchimistul? Am gasit-o in varianta electronica si nu stiu daca este completa.
Sunt multi clasici ai literaturii, care din ei va plac cel mai mult? argumentati :D
Cat de horror vi s-a parut a fi Cimtirul animalelor a lui Stephen King? Eu am citit-o si nu mi s-a parut a fi exagerata. Au fost doar cateva secvente si in rest mai multe suspans...
Cum pot sa imi downloadez carti in windows 8?
Imi sugerati niste carti din genul fantasty si supernatural? Ar fi bine daca ar avea si un pic de dragoste.Si sa nu fie carti dupa filme sau seriale. Am citi urm carti (pe care sa nu mile ziceti)...? (mai mult)
Ce gen de cărţi vă place să citiţi?
:o3 Am o intrebare. Unde trebuie sa dau pe facebook ca sa stiu cine ma urmareste? Fundita. :o3
caut si eu aceasta carte : " Atlantis, Alien Visitation, and Genetic Manipulation" de "Michael Tsarion" imi puteti spune si mie de unde sa o cumpar din Romania cel mai bine ar fi daca din Craiova...? (mai mult)
Ce cărți mai citiți?
Imi spuneti si mie va rog unde pot gasi urmatorele povesti(site): Vasile Alecsandri- Chirita in Iasi In muntii Neamtului Calistrat Hogas Mihail Sadoveanu- imparatia Apelor Hanul Ancutei (patru...? (mai mult)
Salut, era o povestioara pe care mi.o spunea bunica cand eram mic si era cu un ogar, stiu ca era un animal cu p si dupa zicea si ogarul, deci ceva de genul:"P____ si Ogarul". daca cineva isi aminteste ...? (mai mult)
Care imi poate recomanda carti gen Cronicile Wardstone? De dorit sa fie din mai multe volume pentru a prelungi placerea lecturii cit de mult posimil, mersi.
Pe Wattpad, odata ce publici o carte (neterminata inca, logic), ii poti schimba titlul dupa aceea?
Stie cineva care personalitate, sau daca era vreo personalitate care ar fi zis ceva de genul " am pierdut ceea ce nu am avut niciodata"? Daca a existat, in ce context a spus- o? Dau funda...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
IlieMihaelaGiulia întreabă:
Estera2222222 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.