Salll! Cine ma ajuta si pe mine plz DAU FUNDA! am de facut un proiect statistic "comanda rapida" proiectu consta in a pune in scoala niste ecrane touchscreen de pe care elevii sa isi poata comnda de la...? (mai mult)
Imi puteti spune carti gen Academia Vampirilor?
Imi poate si mie cineva sa-mi povesteasca mai in detaliu primele 16 capitole din Baltagu, va rog frumos?
Vreau cateva titluri sau link-uri ale unor piese de teatru scurte cu doua personaje si sa fie amuzante! Am cautat si eu, dar n-am gasit! Ma puteti ajuta? Multumesc mult.
Imi puteti spune o nuvela mai scurta de B. S. Delavrancea sau I.L.Caragiale? Sa fie nuvela, nu povestire.
Maine e ziua prietenei mele cele mai bune. Dati-mi niste mesaje de felicitare frumoase. Am cautat pe net, dar nu sunt frumoase. Dau Funda celor mai multe si mai frumoase mesaje! :*
Ma puteti ajuta va rog frumos cu un dialog din 4 replici, care ar putea avea loc intre un partener de dans si domnisoara care-l va insoti la dans. Multumesc anticipat
Imi puteti spune va rog un rezumat la Povestea Porcului de Ion Creanga?
Am nevoie de un foarte scurt rezumat la "Printul Fericit" (Oscar Wilde).
Vreau si eu un rezumat scut la "SAREA IN BUCATE".
Care este rolul verbelor la conditional-optativ, forma inversata? (ex: "blastima-l-as")
Imi spuneti si mie rezumatul la cartea Aventurile lui Huckberry Finn Va rog imi trebuie urgent
Ce carti imi recomandati sa citesc? Sunt baiat si am 17 ani
Din ce carte este acest fragment " - Sti cum era ea? Ii spun adevarul. - A fost visul meu. Ea m- a facut ceea ce sunt si atunci cand o tineam in brate mi se parea chiar mai firesc decat bataia propriei...? (mai mult)
Exista cartea,, Ulita Copilariei" online gratis sa o citesc? Dau funda!
Cat costa si unde se gasesc cartile Twilight? Funditsssaa ♥ ♥ :* :* :*
Am momentan doar volumul 2 din Jocurile Foamei; Sfidarea si am vazut primul film din aceasta serie. Pot citi cel de- al doilea volum fara a fi citit vol. 1, dar sa fi vazut filmul corespunzator primei...? (mai mult)
Vreau si eu o poveste/roman in limba engleza, dar sa fie online.Sa fie interesanta, daca se poate ceva ce ati citit si v-a placut mult.
Ce simţi atunci când citeşti?
Buna dimimeata! Ce carti imi recomandati( de dragoste)? Am 14 ani, ^^
Cine citeste carti de psihologie motivationala, psihologie, dezvoltare personala? Nu am gasit inca niciun om de varsta mea cu care sa pot vorbi despre unele chestii. Voi ce cititi? Povesti?...? (mai mult)
Care e cartea ta preferata? Rezum-o. ( vreau sa comand niste carti si nu am inspirati )
Cel mai horror roman al lui Stephen King? Cat se poate de horror.
Stiti ceva carti bune despre studiul paranormalului?
Vreau si eu sa citesc niste carti.Ce imi recomandati? Sau ce spuneti despre cartea Codul lui DaVinci? P.SCitesc orice fel de carti P.S 2Dau fundita
Stie cineva din ce opera sunt personajele : Culai, Madalin, tanti Aglae, nenea Mihai, bunicul Ricky? *funda
Funda! Va rog, spuneti-mi si mie niste nuvele mai scurte scrise de autori straini. Multumesc!
Ce inseamna "pana in poarta 6 s-a auzit despre"?
Recomanda-ti-mi si mie niste carti, cv de iubire si tristete!
Cine a citit cartea "Insula Delfinilor Albastri" poate sa imi spuna ce legaturi sunt intre Karana si Robinson Crusoe va rog?
Ce părere aveți de asta? Morgellons De la un timp simt niște mâncărimi atunci când nu pot dormi. Alteori, sunt mușcături care mă trezesc din somn. Ăn fiecare dimineață am impresia că...? (mai mult)
Cine a citit cartea "Insula Delfinilor Albastri" poate sa imi spuna ce legaturi sunt intre Karana si Robinson Crusoe va rog? Funda!
Este cineva pe aici care scrie fanfiction sau pe deviantart?
Vreau si eu un rezumat pentru steaua nordului PLEASE
Titluri de carti pe tema unui nou razboi mondial, nuclear? Ceva nou, sa fie imiplicata NATO, poate si Rusia, China. Multumesc :)
Bună TPU! Am şi eu o problemă. Caut peste tot lecturile astea şi nu le găsesc nici unde. Îmi poate da cineva link de la ele? - Ionel Teodoreanu- În casa bunicilor, Uliţa copilăriei - Al. ...? (mai mult)
As dori un rezumat pe scurt pentru "Bivolul si cotofana" de George Toparceanu.
Salutare. Puteti sa imi enumerati toate cartile care au legatura cu stapanul inelelor?
Care este romanul tau de suflet?
Cine cunoaste algoritmul cracterizarii unui text epic? Rog sa ma ajutati! Dau fundita :3
Ce alte autobigrafii ale adolescenţilor fete-băieţi mi-aţi recomanda? ( În afară de Romanul adolescentului miop sau De veghe în lanul de secară, căci le-am citit) Mulţumesc!
Ştiţi vreun site de unde pot downloada Un om sfârşit de Giovanni Papini? Aş vrea să fie bun. Mulţumesc!
Ce carti as putea citii cu tema "Joc si Joaca"?(in afara de "Amintiri din copilarie")
Merită citită cartea: "colind de crăciun" de charles dickens?
Hai...vreau si eu o fisa de lactura in engleza despre o aventura a lui sherlock Holmes. sa fie bun funda:X
Salut, acum cativa ani am citit o carte, se chema "Intre doua lumi" dar nu- mi mai amintesc cum se chema scriitorul. In acea poveste era vorba despre un baiat care si- a pierdut tatal intr- un accident...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea Bani si trandafiri de Penny Vicenzi?
Doresc si eu, daca stiti, un site ( in romana sau engleza) cu descrieri. Interioare, exterioare, expresii, sentimente. Indiferent.
Ce părere aveți depre începutul meu de... poveste? http://www.wattpad.com/33036266- emtiness?d=ud Daca credeți că trebuie revizuit sau detaliat ceva să îmi lăsați un mesaj. Mulțumesc...? (mai mult)
Nu stiti unde as putea gasi cartea "The reality of being" - Jeanne de Salzmann, in limba romana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!