Cate pagini are cartea The fault in our stars?
Hei TPU :3. Vreau si eu niste exemple de carti cu adolescenti bogati si rasfatati, care in adancul sufletului sunt buni si chestii :)). Am auzit de Gossip Girl. Pana acum am vazut doar serialul, deci cum...? (mai mult)
Hei! Exista volumul 3 al seriei "Elita intunecata" de Chloe Neill? Sau stiti cumva daca va continua cu o noua parte?
Imi spune cineva ce este crez artistic?
Exista volumul 3 al seriei "Elita intunecata" de Chloe Neill? Sau stiti cumva daca va contnua cu o noua parte?
Spuneti- mi va rog cele mai macabre si terfiante legende urbane pe care mintea voastra le- a retinut sau nascocit. Legenda care imi va introduce in sange cea mai mare cantotate de adrelanina castiga...? (mai mult)
As vrea ceva despre Mihai Eminescu mai exact biografie si despre viata lui http://referate-comentari.blogspot.ro/2013/11/mihai-eminescu-poezii-date-biografice.html
Am nevoie de un nume de carte. dar nu de o carte obisnuita de poezii si alte chestii. Am citit recent Robin Hood varianta de 600 pag si Miss Peregrine carti de actiune respectiv horror. Sunt singurle...? (mai mult)
Hi! Imi dati si mie niste titluri de cati cu vampiri bune ge, Jurnalele Vampirilor, Vampirii din Morganville... stiti care sa amestece dragostea cu ..vampirii. Dau FUNDA!
Imi puteti spune cate ceva despre alchimie, am auzit de termenul asta cand citeam o carte dar nu era detaliat. Stiu doar ca seafla undeva la granita dintre stiina su magie ( P.S. nu este pentru ...? (mai mult)
Citesc,acum, "Cronici de familie" de Petru Dumitriu, pentru cei ce au citit romanul ce parere aveti?
Funda! Spuneti-mi si mie niste titluri de nuvele mai scurte de autori romani, dar nu de ion luca caragiale. Multumesc!
Stiti vreo carte de fenomene paranormale, dar care sa cuprinda cam toate chestiile?
Cum as putea sa imi fac o carte de citit, cu povesti de exemplu?
Cine imi spune cea mai frumoasa poezie? Acui este cea mai frumoasa dau funda!
Cartea "Charlie Bone si calatorul in timp" de Jerry Nimmo a aparut deja pe piata sau in biblioteca? Daca nu, o pot comanda?
Explicatia enuntului Voiam sa fiu incantat cu orice pret,si la inceput n-am bagat de seama ca, in definitiv eram tot asa singur in 3-4 randuri. FUNDA!
Salutare.Ma poate ajuta si pe cineva cu numele tuturor cartilor world of warcraft si trilogia inelelor+the hobbit plus alte carti ce au legatura?
Cine stie poezia originala ta ta ta caprita ta
Imi pooate spune cineva care este tema sau despre ce este cartea "Singur in fata dragostei"de Aureliu Busuioc?
Ce tipuri de carti cunosti?
Ce cărți ați citit și v-au plăcut? :)Urgent.
Ce carte sa ii cumpar unui baiat de 16 ani? Funda pentru cel mai bun raspuns!
Cum vi se pare cartea pe care o scriu? http://www.wattpad.com/32671987-masca-infidelitatii
Care este cartea voastră preferată pe care aţi citit-o? De ce?
Hei,aş dori şi eu nişte nume de autori care se adaptează stilului lui Stephen King,să fie similari (ficţiune,horror, crimă). ^^
Stie careva unde pot citi The fault in our stars tradusa in romana pdf?
Buna O poezie care apartine temei iubirea de Eminescu, fara Lacul si Cand insusi glasul
Cine stie cea mai de jale poezie?
Vreau si eu o poezie amuzanta de craciunita (ex: Craciunita viitorului, Craciunita din zilele de astazi)! Am cautat si pe internet si n-am gasit... Macar cateva versuri, idei, ceva!
Ati citit "Pe aripile vantului"? Ce parere v-a facut?
Ce stiti despre "reconectarea vindeca-i pe altii vindeca-te pe tine de dr. eric pearl"? si un link unde gasesc sa citesc de pe net/stiu este mare dar nu conteaza.
Cine stie vreun sait unde poti sa citesti cartea "ki-energia coreena
Bună, vreau și eu un site dupa care pot lua referate din; -revolutia industriala revolutia agrala si despre Luis Pasteur
Heeey TPU:) Sunt clasa a9a si am de citit in vacanta si de facut un eseu despre un roman de memorialistica ( stiti voi, jurnale, in general) Ce imi recomandati? Nu ma intereseaza numarul de pagini sau...? (mai mult)
Cine imi poate spune unde gasesc:Scrisoarea unui orfan de război", scrisă de Şt. O. Iosif...e o poezie veche.Dau FUNDA la cine imi trimite link cu ea!
Care este diferenta dintre cotloane si obloane? P.S.:Nu este pentru scoala, :D
Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu ceva.Am citit o carte:"Pisicile razboinice in inima padurii" de Erin Hunter.De mai mult de o saptamana caut volumul 2 "Pisicile razboinice foc si gheata"...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie cateva carti scrise pe fondul Primului Razboi Mondial de genul "Nimic nou pe frontul de vest". FUNDA
Ma puteti ajuta cu un site pe care pot gasi " Scurta Vorbire " de Nichita Stanescu? Multumesc anticipat.
Unde pot gasi traducerea in romana a cartii Drawing Heads and Hands de Andrew Loomis? (scuzati categorie, e urgent)
Niste titluri de carti din categoria thriller, mister si sf se poate? Multumesc :))
Saluuuut TPU. Ceva sugestii de carti romance/politiste dar in principiu bune? Multumesc anticipat.
Niste carti bune, despre adolescenti sau doar despre viata unei adolescente? Simple si frumoase:). Fundaa la cele mai multe si cele mai interesante :D.
Ce carti de aventura pentru cineva de 13 ani stiti. funda
Spuneti-mi si mie o carte buna, dar nu vreau ceva gen. Sandra Brown sau prostii din astea.Multam fain!
Cine imi recomanda o carte care sa ma ajute sa-mi dezvolt abilitatea de comunicare? :)
În primul rând, vreau să menţionez ceva: această categorie ( Literatura) este pentru sfaturi, pareri si multe alte lucruri legate de carti si tot ce inseamna informatii despre literatura....? (mai mult)
Buna TPU :* Cine ma poate ajuta si pe mine? Vreau sa citesc o catre, dar cele care ni le dau la scoala nu- mi plac... vreau o carte despre adolescentii, despre viata de adolescent ceva gen biografia...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie cateva carti cu tema "Personalitati,exemple, modele"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!