Îmi puteți recomanda niște cărți de știință pentru adolescenți?
Știți un site web de unde pot descărca cărți de dragoste, fantezie și detectivi în IBooks?
Salut, știe cineva daca cartea The Secret Commonwealth (al doilea volum din trilogia book of dust de Philip Pullman) este tradusă în română?
Bună TPU! Puteti sa imi recomandați un text cu care pot asocia poezia "Balul pomilor" de Dimitrie Anghel astfel încât să fie o asemănare si o deosebire? Nu am nevoie sa imi faceti voi asocierea pentru...? (mai mult)
Pentru cine chiar a citit Ayn Rand - Revolta lui Atlas, ce se gaseste la noi pe piata tradus, e primul volum sau sunt cuprinse toate cele trei volume, cum e editat? As vrea să o cumpar "complet" dar...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce se intampla in cartea "La rascruce de vanturi "? O citesc, dar nu prea inteleg....Am pierdut firul. Cine e Linton, Edgar si celelalte personaje? funda
În satul Cocorăşti, se punea problema înfiinţării a încă unei şcoli, întrucât dascălul Clăiţă nu mai făcea faţă la atât de mulţi copii. Şi pentru asta mai era nevoie, evident, ...? (mai mult)
Buna TPU! Aveti recomandări de carti care v-au ajutat să deveniți mai încrezători în sine, mai sociabili sau sa va învingeti timiditatea?
Salutare! În ce fel credeți că ar fi cel mai bine să public textele mele (scurte reflecții de o pagină, poezii) pentru a fi citite de cât mai mulți oameni? Nu vreau neapărat să scot bani ci ...? (mai mult)
Buna! A citit cineva cartea "Central parca" de Guillaume Musso? Cum vi se pare?
Salut, imi puteti da link-ul la urmatoarele carti: vaca la bariera si acolo unde canta raci. Nu gases deloc cartile astea sa le pot citi. Multumesc!
Bună! Ceva sugestii pentru cărți care se bazează pe psihologia copilului? Sau cărți utile de pedagogie? Orice sugestie e bine venită!
Salut,se poate de citit cartea Peaky Blinders in pdf, daca da dati-mi link ul va rog
Îmi poate spune și mie cineva de ce mi se tot recomanda sa citesc cărți(indiferent de ce gen) când eu NU am afinitate la lectură? De ce oamenii tot fac asta? De ce primesc aceleași recomandări?...? (mai mult)
Salut, fraților! Îmi plac mult cărțile lui Jules Verne (până acum am citit "O călătorie spre Centrul Pământului", "Căpitan la 15 ani" și acum citesc "Ocolul Pământului în 80 de zile")....? (mai mult)
Buna! Imi puteti recomanda niste carti din categoria crime/mister/thriller psihologic bune si care au un final imprevizibil? Pana acum am citit vreo 3 care chiar m- au impresionat (Pacienta tacuta, Intr-...? (mai mult)
V-a schimbat viata vreo carte pe care ati citit-o?
A fost Eminescu cel mai bun poet roman?
Ce este o pseudoepigrafa?
In ce categorie literară se incadreaza Biblia?
Care e cea mai bună carte pe care ați citit-o anul acesta până acum?
Cartea intitulata,, Addicted to you" de Becca Ritchie are o versiune si in romana?
Unde gasesc carte avestana publicata inainte de 1700?
Bună. Aș vrea să mă apuc de citit literatură română, ați avea ceva recomandări pentru început? Țin sa menționez că am 15 ani și nu aș vrea sa aibă un vocabular foarte greu de înteles.
Niște recomandări de cărți pe tema călătoriei?
Are cineva de vânzare volumul 7 din Cronicile Wardstone? " Coșmarul vraciului. L-am căutat și pe net prin librarii și anticariate și nu-l găsesc. Mulțumesc.
Mi s- a spus frecvent să citesc. Nu mi- a plăcut de la bun început cititul, oricare fel de carte.Am trecut prin diverse lecturări la instituțiile de învățământ și nu mi- a îndreptat problema,...? (mai mult)
Hei, TPU! Nu imi mai gasesc dicționarul si am maare nevoie sa stiu ce scrie in el la cuvintele amuleta si talisman. Multumeesc!
Salut. Imi puteti spune, va rog, niste carti cu genul acela de comunitati, frati cu natura etc? Funda!
Heei! As dori si eu recomandări de carti de tipul crima, mister, drama, thriller, polițiste care se gasesc in format pdf si pot fi descărcate de pe net. Pe scurt, daca stiti sau ati citit cărti...? (mai mult)
Buna ziua. Am o intrebare. Am o profesoara de la facultate ce se crede cea mai buna la Romana. Ea asta zi a zis " aceste planuri sunt folosite in 5 grupuri"... Este corect gramatical de curiozitate?...? (mai mult)
Hei! Din nou eu, cu intrebarile mele, dar acum vin cu o intrebare despre literatura la care va rooog, raspundeti!:( Vreau sa incep sa citesc in engleza, eu fiind la un nivel mediu. Puteti sa- mi recomandati...? (mai mult)
Care este cartea ta preferată?
Buna dimineața TPU :D A răsărit soarele la voi? :D În fine... Am și eu o întrebare: câinele, pisica și găina sunt animale, nu? Atunci, sinonimele, antonimele, paronimele și omonimele ce...? (mai mult)
Am nevoie de cât mai multe răspunsuri: ce cărți despre bombe și incidente nucleare îmi recomandați? Să fie în română. Știu de "Hiroshima", "Ultimele zile ale unui război atomic" și "Dezastrul...? (mai mult)
Salut. Eu obisnuiesc sa mai cumpar carti de la anticariate, credeti ca e o practica periculoasa pentru sanatate? Sunt constient ca unele carti sunt mai vechi si probabil au microbi. La ce risc ma...? (mai mult)
Hei! Unde pot găsi cartea "Hiroshima" de John Hersey ca să o cumpăr în format electronic?
Salutare, are cineva volumul 10 din colecția Cronicile Wardstone și e dispus să o împrumute sau să o vândă? Cartea e Sângele Vraciului. Vreau foarte mult să o citesc sau să fac o copie după...? (mai mult)
Hello! Stiti unde imi pot vinde vechile manuale de liceu? Am contactat niste locuri si ori nu iau manuale ori vor doar anumite marci. E undeva unde le pot vinde cu totul? Multumesc
Buna! As dori cateva recomandari de carti pentru baby witches. Multumesc
Buna, dragii mei! Îmi place foarte mult sa citesc, nu îmi place un anume tip de literatura, citesc și clasici și contemporani. Nu am nici măcar un gen preferat, daca pur și simplu îmi place ...? (mai mult)
Ce carte despre spiritualitate recomandati? O carte in care sa intelegi sensul vietii, sa intelegi legea atractiei, chestii de genul. Dau funda.
Buna ziua! Are cineva un plan de recapitulare la limba romana pentru simularea de la clasa a VIII-a? Daca da, ajutați-mă va rog!
Cum pot rezolva o problema de matematica? Cum o pot intelege?
Cu cine semăn la compus sau cum vi se pare ce am făcut? Înțelegeți la ce se referă versurile mele? Am 16 ani! Strofa 1 Oamenii se comportă uneori ca niște foi goale În acele Vise Nescrise ...? (mai mult)
Mai un pic și termin ultimul caiet cu poezii compuse de mine. Ce să fac, că să pot avea un volum de poezii in librării?
Am citit o carte acum 10 ani, destul de veche, se numea Moștenirea, știu ca pe coperta avea imaginea unei case... Ma puteți ajuta? Îmi doresc foarte mult s-o termin
Salut, Recomandări cărți pentru educația financiară? Care chiar te ajută să faci bani și care te învață cum să îi folosești, în afară de tată bogat tată sărac, dau fundă!
Bună! Caut o carte si nu as dori sa o comand de pe net, vreau sa ma duc la librarie s- o cumpar. Cum sa vad in ce librarii o gasesc ca pe googal imi apar insiruite numai posibilitatile de comanda online....? (mai mult)
Bună! Imi puteți sugera câteva cărți despre situația legală a copilului? Sa facă referire la numele copilui din căsătorie și din afara căsătoriei, filiație, cetățenie, domiciliul acestuia. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!