Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Hei! Din nou eu, cu intrebarile mele, dar acum vin cu o intrebare despre literatura la care va rooog, raspundeti!:( Vreau sa incep sa citesc in engleza, eu fiind la un nivel mediu. Puteti sa- mi recomandati...? (mai mult)
Care este cartea ta preferată?
Buna dimineața TPU :D A răsărit soarele la voi? :D În fine... Am și eu o întrebare: câinele, pisica și găina sunt animale, nu? Atunci, sinonimele, antonimele, paronimele și omonimele ce...? (mai mult)
Am nevoie de cât mai multe răspunsuri: ce cărți despre bombe și incidente nucleare îmi recomandați? Să fie în română. Știu de "Hiroshima", "Ultimele zile ale unui război atomic" și "Dezastrul...? (mai mult)
Salut. Eu obisnuiesc sa mai cumpar carti de la anticariate, credeti ca e o practica periculoasa pentru sanatate? Sunt constient ca unele carti sunt mai vechi si probabil au microbi. La ce risc ma...? (mai mult)
Hei! Unde pot găsi cartea "Hiroshima" de John Hersey ca să o cumpăr în format electronic?
Salutare, are cineva volumul 10 din colecția Cronicile Wardstone și e dispus să o împrumute sau să o vândă? Cartea e Sângele Vraciului. Vreau foarte mult să o citesc sau să fac o copie după...? (mai mult)
Hello! Stiti unde imi pot vinde vechile manuale de liceu? Am contactat niste locuri si ori nu iau manuale ori vor doar anumite marci. E undeva unde le pot vinde cu totul? Multumesc
Buna! As dori cateva recomandari de carti pentru baby witches. Multumesc
Buna, dragii mei! Îmi place foarte mult sa citesc, nu îmi place un anume tip de literatura, citesc și clasici și contemporani. Nu am nici măcar un gen preferat, daca pur și simplu îmi place ...? (mai mult)
Ce carte despre spiritualitate recomandati? O carte in care sa intelegi sensul vietii, sa intelegi legea atractiei, chestii de genul. Dau funda.
Buna ziua! Are cineva un plan de recapitulare la limba romana pentru simularea de la clasa a VIII-a? Daca da, ajutați-mă va rog!
Cum pot rezolva o problema de matematica? Cum o pot intelege?
Cu cine semăn la compus sau cum vi se pare ce am făcut? Înțelegeți la ce se referă versurile mele? Am 16 ani! Strofa 1 Oamenii se comportă uneori ca niște foi goale În acele Vise Nescrise ...? (mai mult)
Mai un pic și termin ultimul caiet cu poezii compuse de mine. Ce să fac, că să pot avea un volum de poezii in librării?
Am citit o carte acum 10 ani, destul de veche, se numea Moștenirea, știu ca pe coperta avea imaginea unei case... Ma puteți ajuta? Îmi doresc foarte mult s-o termin
Salut, Recomandări cărți pentru educația financiară? Care chiar te ajută să faci bani și care te învață cum să îi folosești, în afară de tată bogat tată sărac, dau fundă!
Bună! Caut o carte si nu as dori sa o comand de pe net, vreau sa ma duc la librarie s- o cumpar. Cum sa vad in ce librarii o gasesc ca pe googal imi apar insiruite numai posibilitatile de comanda online....? (mai mult)
Bună! Imi puteți sugera câteva cărți despre situația legală a copilului? Sa facă referire la numele copilui din căsătorie și din afara căsătoriei, filiație, cetățenie, domiciliul acestuia. ...? (mai mult)
Buna TPU.Sunt interesat de cartea "De ce fierbe copilul in mamaliga" de Aglaja Veteranyi, dar nu e in stoc pe Elefant, Emag, Carturesti, Libris si asa mai departe.Nici macar pe site- ul editurii Polirom.Are...? (mai mult)
Care dintre urmatoarele opere, apartin urmatoarelor curente literare? Curente literare: pasoptism criticism junimism romantism realism clasicism simbolism modernism traditionalism Opere: Mihai...? (mai mult)
Heyy simpaticilor, ce carti ati mai citit voi in ultimul timp? Ce carte v-a impresionat?
Mai există Book Bun TPU?
Imi puteti recomanda niste carti care contin crime? Sa fie gen "politiste".
Stie cineva o tema si doua motive din poezia "Isarlîk" de Ion Barbu?
TPU caut un format complet pdf a cărții "Jurnalul unui puști 4" și nu găsesc nicăieri cartea întreaga în română, mă puteți ajuta?
Ceva recomandari de carti de citit?
Ceva recomandari de carti de clasa VIII si IX?
Între dragoste și ura E doar o muchie de cuțit Stii ca inima se fura Ura nu e un delict Adevăr scris in minciună Eu doar asta am citit Cu vorbe sub clar de luna si gânduri la asfințit Dar...? (mai mult)
Cunoasteti titluri de carti in care este inclus cuvintul ''hotel''?
Imi puteti recomanda va rog carti de dragoste cu o poveste asemanatoare celor din Malakai si Alekzandre de A Stephanie? Cine imi recomanda cele mai multe carti asemanatoare primeste funda. Multumesc...? (mai mult)
Hei TPU! Care sunt cărțile la care ați plâns? Vreau sa citesc o carte la care chiar sa plâng pe bune. Ce recomandări aveți?
Buna TPU! Ce cărți horror/thriller recomandați? Nu am citit mult din aceste genuri, dar as vrea sa citesc ceva foarte dark sau niște trhilere YA (cu adolescenți) Multumesc anticipat!
Bună ziua! Știți vreo carte, vreun document ce conține analiză, la un nivel mai ridicat, a textului liric? Mulțumesc!
Salut TPU! Sunt clasa a 8 a si dau examen.Daca stie cineva sa-mi spuna cateva opere care ar putea fi asociate,fiind un exercitiu dat la examen(ex:natura, prietenie etc.). Multumesc anticipat!
Imi puteți recomanda ceva carți de citit? De 15 ani +
Salut,nu stiu daca e buna categoria dar voi pune aici intrebarea mea. Imi puteti recomanda ceva carti de citit? De la 15+.
Ce carti imi puteti recomanda pentru a ma ajuta la evaluarea de a 8-a, ceva nu foarte lung ca nu prea am timp dar mai multe povesti si carti.
Cine credeți că era Muma lui Stefan cel Mare? Și care este semnificația ei?
Știe cineva la ce pagini se afla replicile pajului contelui Paris din Romeo si Julieta? Interpretam o piesa de teatru si am răsfoit o carte întreaga si tot nu găsesc.
V- ați gândit vreodată să vă îmbogățiți cultura generala să știți cate puțin din principalele domenii ale vietii? Daca da? Cum ați reușit adică cu ajutorul cărora cărți, enciclopedii,...? (mai mult)
Buna! Pe mine nu ma pasionează cititul.Stiu ca este o intrebare STUPIDĂ. Dar chiar as dori sa ma apuc, dar nu am timp. Si in weekend nu am timp sau chef. Imi puteti da niste idei cand as putea sa citesc,...? (mai mult)
Ce semnifica "spiritualitatea" ca ideal implinit in literatura romana? Am gasit acest termen adesea in comentarii la poezii moderne (de ex Riga Crypto...), dar nu inteleg concret ce se semnifica/inseamna...? (mai mult)
Care-i cea mai interesanta carte din biblioteca ta?
Ce cărți pentru dezvoltarea inteligenței emoționale îmi puteți recomanda? Dar pentru gestionarea mai bună a timpului? Dau fundițăăăăă!
Hello. Imi puteti recomanda niste carti despre cultura japoneza? De preferat sa le gasesc si in romana dar sunt ok si pe engleza. Cheers.
Ce carti imi recomandati la 13 ani? Eu prefer cartile de dezvoltare personala si de educatie financiara.
A citit cineva cartea,, Eu sunt Zlatan''? Cum vi s-a parut? Eventual ce alte biografii sau autobiografii recomandati?
Vă salut, am si eu nevoie de niște recomandări pentru niște cărți de dezvoltare personală, am nevoie de câteva idei, dau funda.
Prieteni, cine știe ce inseamnă cuvântul excesibil și in ce context poate fi folosit. Mersi anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Littledoctor26 întreabă:
sabin89 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput