Buna! Imi poate spune cineva ce se intampla la finalul romanului "Inocentii" de Ioana Parvulescu? Ce se intampla cu persoanjele? Unde ajung? Multumesc anticipat!
Buna! Stie cineva unde pot gasi cartea Ascensiunea. Comunicarea cu maestrii nemuritori si fiintele de lumina de Susan Shumski sau o are cineva si vrea sa o dea? Multumesc
Cine are cartea "Fluturi" Volumul 4 "Pana la sfârșit"de Irina Binder sau "Insomnii"?
De ce nu studiem în liceu Howl de Allen Ginsberg? De ce majoritatea sunt dezgustați de acest poem? Este mai frumoasă decat orice poezie scrisă de Mihai Eminescu.
Ce merita citit neapărat în viața asta?
Considerați cărțile de dezvoltare personala și motivaționale utile sau sunteți de părere că sunt pur marketing?
Stie careva sa imi spuna un rezumat sau unde pot gasi unul despre cartea cercul mincinosilor?
Va place sa scrieti? Ce teme abordati in general?
Pentru iubitorii genului liric... Am găsit în notiţele mele un fragment dintr- o poezie, scris cândva demult şi nu îmi amintesc nici titlul, nici autorul ei. Redau mai jos fragmentul în speranţa...? (mai mult)
Buna. As vrea sa stiu daca are cineva cartea lui Diana Wynne Jones-"Castelul miscator a lui Howl" si ar dori sa o vanda. Din pacate, editurile nu mai au cartea respectiva. Multumesc anticipat.
Buna! Are cineva volumele din Vampirii din Morganville? As vrea sa le cumpar. Din pacate le am gasit doar pe primele 4.
Hristos a Inviat! Îmi puteți recomanda cărți de la editura Arthur pentru vârsta de 13- 14 ani? Surorii mele îi plac cărțile mai ales cele de la editura Arthur și vreau să- i fac cadou de ziua...? (mai mult)
Sunt un om rau daca am citit cartea lui Adolf Hitler?
Bună. La ce profil (de liceu) să intru pentru a aplica la facultatea de arte (fotografie)?
Bună. La ce profil trebuie să dai (liceu) pentru a intra la facultatea de arte? (Fotografie)
Pentru cei care au citit cartea "Totul se termina cu noi" de Coleen Hoover am o mica intrebare. Sun singura care a plâns în hohote la final? Ma doare inima pentru Ryle... chiar daca a facut ce a...? (mai mult)
Ți-a schimbat vreo carte de dezvoltare personala/motivationala viața în bine până acum? Care?
A citit cineva cartea "Ajută-te singur în caz de anxietate socială" scrisă de Radu Vraști? Cum vi s-a părut? Am nevoie de comentarii cât mai detaliate.
Păreri despre Secretele Întregii Vieți? de Elena Iuliana Neagu Cine le-a citit pe amândouă volume?
Salutare TPU! Ce cărți trebuie să citesc pentru BAC?
Poate cineva sa imi explice ce voia sa spuna Ioana Pârvulescu în Inocenții aici : "Așa am aflat foarte devreme că fidelitatea pentru o dragoste veche încheiată și noua dragoste nu se exclud."?
Buna TPU. As dori sa-mi recomandati si mie niste carti pentru citit. Multumesc!
Îmi puteți recomanda niște cărți de știință pentru adolescenți?
Știți un site web de unde pot descărca cărți de dragoste, fantezie și detectivi în IBooks?
Salut, știe cineva daca cartea The Secret Commonwealth (al doilea volum din trilogia book of dust de Philip Pullman) este tradusă în română?
Bună TPU! Puteti sa imi recomandați un text cu care pot asocia poezia "Balul pomilor" de Dimitrie Anghel astfel încât să fie o asemănare si o deosebire? Nu am nevoie sa imi faceti voi asocierea pentru...? (mai mult)
Pentru cine chiar a citit Ayn Rand - Revolta lui Atlas, ce se gaseste la noi pe piata tradus, e primul volum sau sunt cuprinse toate cele trei volume, cum e editat? As vrea să o cumpar "complet" dar...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce se intampla in cartea "La rascruce de vanturi "? O citesc, dar nu prea inteleg....Am pierdut firul. Cine e Linton, Edgar si celelalte personaje? funda
În satul Cocorăşti, se punea problema înfiinţării a încă unei şcoli, întrucât dascălul Clăiţă nu mai făcea faţă la atât de mulţi copii. Şi pentru asta mai era nevoie, evident, ...? (mai mult)
Buna TPU! Aveti recomandări de carti care v-au ajutat să deveniți mai încrezători în sine, mai sociabili sau sa va învingeti timiditatea?
Salutare! În ce fel credeți că ar fi cel mai bine să public textele mele (scurte reflecții de o pagină, poezii) pentru a fi citite de cât mai mulți oameni? Nu vreau neapărat să scot bani ci ...? (mai mult)
Buna! A citit cineva cartea "Central parca" de Guillaume Musso? Cum vi se pare?
Salut, imi puteti da link-ul la urmatoarele carti: vaca la bariera si acolo unde canta raci. Nu gases deloc cartile astea sa le pot citi. Multumesc!
Bună! Ceva sugestii pentru cărți care se bazează pe psihologia copilului? Sau cărți utile de pedagogie? Orice sugestie e bine venită!
Salut,se poate de citit cartea Peaky Blinders in pdf, daca da dati-mi link ul va rog
Îmi poate spune și mie cineva de ce mi se tot recomanda sa citesc cărți(indiferent de ce gen) când eu NU am afinitate la lectură? De ce oamenii tot fac asta? De ce primesc aceleași recomandări?...? (mai mult)
Salut, fraților! Îmi plac mult cărțile lui Jules Verne (până acum am citit "O călătorie spre Centrul Pământului", "Căpitan la 15 ani" și acum citesc "Ocolul Pământului în 80 de zile")....? (mai mult)
Buna! Imi puteti recomanda niste carti din categoria crime/mister/thriller psihologic bune si care au un final imprevizibil? Pana acum am citit vreo 3 care chiar m- au impresionat (Pacienta tacuta, Intr-...? (mai mult)
V-a schimbat viata vreo carte pe care ati citit-o?
A fost Eminescu cel mai bun poet roman?
Ce este o pseudoepigrafa?
In ce categorie literară se incadreaza Biblia?
Care e cea mai bună carte pe care ați citit-o anul acesta până acum?
Cartea intitulata,, Addicted to you" de Becca Ritchie are o versiune si in romana?
Unde gasesc carte avestana publicata inainte de 1700?
Bună. Aș vrea să mă apuc de citit literatură română, ați avea ceva recomandări pentru început? Țin sa menționez că am 15 ani și nu aș vrea sa aibă un vocabular foarte greu de înteles.
Niște recomandări de cărți pe tema călătoriei?
Are cineva de vânzare volumul 7 din Cronicile Wardstone? " Coșmarul vraciului. L-am căutat și pe net prin librarii și anticariate și nu-l găsesc. Mulțumesc.
Mi s- a spus frecvent să citesc. Nu mi- a plăcut de la bun început cititul, oricare fel de carte.Am trecut prin diverse lecturări la instituțiile de învățământ și nu mi- a îndreptat problema,...? (mai mult)
Hei, TPU! Nu imi mai gasesc dicționarul si am maare nevoie sa stiu ce scrie in el la cuvintele amuleta si talisman. Multumeesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Georgescu993 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!